Gra ktoś??
Moze jakis pasiasty sojusz galaktyczny??
-
-
Ogame
hmm a czo to? :)
www.ogame.pl
Super gierka on-;ine.
Darmowa!!
Soprano- czy Ty moze byłeś ze mną na wyjeździe w Wodzisławiu??
(Mecz się ostateczbnie nie odbył, ale mogliśmy jechać razem w busie- Baylay mi coś mówił).
Ja gram, Ferenc na ktorym universum jestes?
a no bylem busem na tym wyjezdzie, ale oprocz kumpla z ktorym jechalem to nikogo w busie nie znałem :)
Jestem w 7 universum, zaczalem grac dwa dni temu, dzis rano wybudowalem sobie pierwsza wyrzutnie rakiet :)
Ja jestem na uni 1....
gra ktos jeszcze?
no to ja tez zaczne w to grac jakos dzis to pogadamy o jakims sojuszu :)
Universum 15.
A w ustawki.net ? Gra ktoś :D:D:D ???
Evcia : ja zaczynam wlasnie, jeszcze mi nie zaakceptowali druzyny
ok jestem na universum 7.. i powoli sie rozbudowywuje..
nnoooooo ciekawie sie zapowiada
ehhh no to do boju, ferenc, ktory to ten sojusz?
jeszcze nie mamy sojuszu
poczekajmy
rozbudujmy sie
zbeirzmy wiecej ziomów...
i mozna robic pasiasty sojusz :)
Niedlugo powstanie nowe universum 16 i wtedy proponuje Pasiakom sie tam zalogowac, zrobimy sojusz i bedziemy rzadzic bo wszyscy zaczna od zera, a nie tak jak teraz logujecie sie na uni 7 a tam inni maja juz takie sojusze ktorych nie da sie juz dogonic...
4 dni później
Właśnie się zalogowałem do gry. Jestem na 5 universum.Narazie robię rozeznanie w terenie jak by co to chętnie przystąpie do Pasiastego Sojuszu w grze jestem skrzypasiak planeta kałuża
ja sie wlasnie rejestruje.Warto??
Ok jestem na uni 16 ale zupelnie nie mam pojecia co z tymi sojuszami.Wogole to jak to jest??Zbudowalem sobie kopalnie metalu,kryztalu, mam elektrownie na 2 poziomie i syntezator deuterium.Ale zebym mogl ruszyc z inna budowa to bede musial chyba czekac ze 2 godziny!!czy to fakt??
Jak bedziesz mial kopalnie na poziomie 13 metalu 12 krysztalow to mozesz zaczac myslec o innych budowlach ;)
Czyli jest to gierka dla wytrwalych...no ale ja sie jeszcze nie poddaje.Jak mam znalezc tam jakiegos pasiaka stad??
ja narazie buduję, jak będę miał więcej budowli i doswiadczenia to się zgłoszę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)