Widze ze tamat nie cieszy sie zbyt olbrzymim zaintersowaniem.Ale w sumie i z Tarnowa wielu na derby nie przyjechalo za co chcialbym Was przeprosic.
-
-
Derby Tarnova
Do admina prośba zbanuj tego wyżej wpisanego psiarskiego prowokatora!
a ile było Tovii to myslę,że nie trzeba pisac bo kto ma wiedziec ten wie!
Powtarzam ban dla tego gościa!!!!
Tarnovia&Cracovia forever
Z banem czy bez i tak pozdrawiam i do zobaczenia !!!
jeszcze jedna piosenka z repertuaru na derby:
a unia k..wa
unia,unia k..wa
unia moscicka stara k..wa jest
Jedzie ktos na te derby. Zapodajcie jakies info na priv
Derby Tarnowa Odbędą Się 14.05.2005 o godzinie 17:00 na stadionie w mościcach. Bilet ulgowy 6 złotych. Zapraszamy Krakusów.
I Ban Dla Tego Ziomka Na 100% Rumuński Ucho Których Jest Dużo.
mam nadzieje ze rumunskie scierwo MKS 1909 zostalo juz zbanowane. tylko cwele z rumunii Tarnow sa tak spierdoleni i podszywaja sie pod Tovie. jeszcze raz zapraszam na derby do nas bo podobno Braci Sie Nie Traci
edit
Nie wiecie jaki wynik moze ktos opisac jak było??
3:1 dla TARNOVII.TOVIA rzadzi w TARNOVIE
i jeszcze podziekowania dla pasiakow ktorzy byli w Tarnovie!!!!
Na meczu ze strony Unii walki z psami,Wisła targa flage Tovii.
Podam proporcje krakowskich kibiców na tym meczu :
Cracovia 4
Wisła 100
Dzieki za pomoc.Podejzewam,ze zaczniemy sie odwdzieczac tym samym.
bylem dzis wyjatkowo na tym meczu bo myslalem ze bedziecie zreszta takie slyszalem info.
Jeszcze raz dzieki.
spoko ze chociasz czterech bylo
ban dla tego chuja MKS1909! troche slabo wspomagacie swoja 12- letnia zgode z Tarnova...
Przepraszam przyjacielu ale dlaczego ban ???
W zasadzie powtorzyles moje slowa ale ja mam dosdtac bana a ty jestes okje.Przykre to .pozdro.
bo wiem ze jestes cwelem i wiem co pisales wczesniej. myslisz ze nikt nie wie ze jestes podszywaczem??? ze taki jestes inteligentny??? nie rozsmieszaj mnie rumunska dziwko
bo wiem ze jestes cwelem i wiem co pisales wczesniej. myslisz ze nikt nie wie ze jestes podszywaczem??? ze taki jestes inteligentny??? nie rozsmieszaj mnie rumunski smieciu
Prosiłbym o IP użytkownika MKS_1909 i dociekne czy to "cwel" czy nie. Bo nie ma osądzać kogoś po pozorach.
Czy mozescie sie kochani koledzy z Tarnowa przestac kur*a klocic miedzy soba o bany itd??!! To nie nasze forum zeby sie zrec miedzy soba wiec dajcie sobie siana! Zeby nie bylo watpliwosci sam jestem z Tarnowa i tez chcialem tu podziekowac KSC za jakiekolwiek wsparcie wczoraj (jeszcze slabiej jak w tamtym roku) ale mimo to pozdro dla tych 4! Nie wspominajac o ukladzie Wisly z Unia, ktora mimo meczu u siebie wjechala autokarem plus pare mobili w sile ok 100 osob. Bilans Craxa 4, Wisla 100. Super :) pozdro all!
a są gdzieś fotki z derbów Tarnowa???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)