Informacja pewna że Sosiń bedzie w Cracovii
-
-
Sosin -bedzie grał w Cracovi !!
skad?jak?dlaczego?
jesli tak to super...
wlasnie z kad?? jak?? jak pewna to podaj zrodlo!!!
CRACOVII gratulujemy historii!!! :D
tiaaaaa chyba w rezerwach... chociaz i tak mialbym co do tego watpliwosci
skąd??
z kątowni!!
Karolo nie opowiadaj. Sosin jest naprawdę nieżłym napastnikiem, a przede wszystkim umie strzelać bramki.
?
Znowu domorosła Pytia z Czarnolasu.
Jak coś się wie to się mówi, jak to jest tajemnica to się nic nie mówi bo można zaszkodzić sprawie. Chlapacze tylko szkodzą.
A do Forum się mogę przystosować po zmianach.
CRACOVIA PANY!!!!!
A po co nam on?
Napastnik? Obrońców, obrońców Cracovii potrzeba, przecież parę kontuzji i nie będzie komu grać - rezerwa marniutka.
myśle iz trener powinien zacząć stawiać na Wacka chociazby na zmiany jak juz wugrywamy 2-3 bramkami
czyli mysle iz derby sa odpowiednim do tego terminem:)
fortart mamy dwoch mlodych swistaka i piatka jest wacus on ma potezny glod pilki ja w nich wierze dogramy ta runde oni jeszcze nie pokazali swojej mocy w tej rundzie bo lapia forme wszystko wina nieregularnego systemu rozgrywek. JESTEM Z NIMI SERDUCHEM W PASY!!! a sosin niech przyjdzie potrenowac chlopak ma pasiasta krew w zylach ja jestem za jesli to fakt a jak sie nie bedzie nadawal to poleci do hutnika:D
CRACOVII gratulujemy historii!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sosin to porządny chłop. Dobrze przyjął się w Pasach i nigdy się tego nie wypierał...nawet
grając we Wiśle potrafił powiedzieć ,że z sentymentem wspomina okres gry na Kałuży.
sqtii - piątek jest młody ale Świstak jest juz w dojrzałym piłkarsko wieku.
Jeśli już szukamy napastnika to raczej zainteresujmy się kimś z pary:
Szałachowski (trzeba by zapłacic,ale warto)
Chałbiński (wolny latem)
Po pierwsze to Sosin (a nie Sosiń:)) I oczywiście Cracovii przez dwa i:)
A po drugie bardzo by sie przydał napewno jest lepszy od Bani i Moskały razem wziętych..
Zubereg - byl, byl... no coz - pozyjemy zobczymy...
pewnie go przetestują zanim wezmą o ile to nie plota bo o Sosinie temat na forum wraca od 2 sezonów
Ciekawe skąd to info.
A gdzie Sosin teraz gra? dalej na Cyprze??
cheba tak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)