Nie wywalać - sam usunę jak dostanę odpowiedź.
Prośba tu do chłopaków z FC Zakopane o info w którym miejscu można obejrzeć mecz w knajpie z C+ - kiedyś była mowa o jakiejś knajpie gdzie jest oficjalny FC Arki - mogę prosić o info?
Z góry dzięki.
-
-
ZAKOPANE - gdzie obejrzeć mecz z Groclinem?
Na dole krupowek na przeciwko kosciola Pub Yama ZAPRASZAMY wchodzi sie tak jakby w brame to jest obok studia tatuazu
dementor moje gg 3455855 jak cos chcesz jeszcze dotyczacego zakopca itp
POZDRAWIAM ZAKOPANE ZAKOPANE CRACOVIA !!
to jeszcze taki totalnu offtopic
do kiedy chodzi kolejka na kasprowy z kużnic?
Dementor...ja też szukałem miejsca gdzie obejrzeć meczyk CRACOVII......będzie ktoś jeszcze w górach z PASIAKÓW ???
ZAKOPANE CAŁE W PASACH ZAKOCHANE !!!
CRACOVIA - KLUB JANA PAWŁA II !!!
to ilu was bedzie:D ??
Bardzo dziękuję za informację :) Widzimy się w takim razie w wiadomym miejscu o wiadomym czasie :)
Pozdro FC Zakopane
PS. Temat na razie zostawiam w razie jakby ktoś miał jakieś pytania - później proszę kogoś z modów o posprzątanie (zamknięcie, usunięcie lub ukrycie).
koleja chyba czynna do 8 maja,potem zaczyna sie jak zawsze remont.
może tez się tam pojawię :)
Ja też powinieniem być.
Chyba się nie przystosuję do zmienionego Forum.
CRACOVIA PANY!!!!!
Zapraszamy :)
To ja w tym temacie, ale pytanie o inne miejsce :-)
Gdzie nad Jeziorem Rożnowskim można obejrzeć mecz z Groclinem?
kiedyś w Zakopanym oglądałem legła-zagłębie w pubie paparazzi (mają C+) niedaleko Krupówek. poprosiłem milą panią i przełaczyła kanał. może i tym razem będzie taka miła. spróbujcie. chociaż wtedy była o ile dobrze pamiętam niedziela i było dosyć pusto...
Tak na marginesie to dziś będzie 1:0 dla Pasów :)
Oglądałem mecz w Zakopanem. Ok. 40-50 pasiaków, w tym paru z Krakowa. PUB ... iście pasiacki, atmosfera iście meczowa:). FC Zakopane na słaby nie wygląda:).
tak tak fen... to było tylko FC Zakopane ;)
heheh :) jeszcze to nie byli wszyscy:)
szkoda ze salka taka mala bo sie wszyscy nie pomiescili:P
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)