Byłem jednym z ludzi, którzy po meczu z Zagłębiem cieszyli się z zamknięcia sektora D.
I nadal popieram tę decyzję.
Ale teraz coś się zmieniło. PZPN nie zgodził sie na niewpuszczenie gości, zatem prawdopodobnie wejdą. To oznacza, że na stadionie będą mogli wejśc zadymiarze z Wisły, a "nasi" nie. To się pewnie nie spodoba. Klub straci pieniądze (plus minus 100 tys za niesprzedane bilety), a i tak moze sie to skończyc awanturą, albo wręcz szturmem na stadion.
Ne mam ochoty znów czytać o rozróbach spowodowanych przez "kibiców Cracovii".
Dlatego proponuję wycofanie się z decyzji o zamknięciu na ten jeden mecz sektora D i wpuszczenie tam kibiców.
-
-
Otworzyć sektor D na derby
Mam juz bilet na sektor C ,ale neiwyobrazam sobie pustego sektrou D !!! Kto bedzie ciagnal doping!
Filipiaka to mało obchodzi ale jesli nie zmieni zdania to moze on sie bardzo na swojej decyzji przejechac
nie gadaj go nie obchodzi. jezdzil z nami kibicowal jeszcze w trzeciej lidze.
sam kibicowal. co mial zrobic jak mu 70 letnich dziadkow zaczeto na trybunach bic?
no co kurwa mial zrobic?
a sektor bezpieczniej otworzyc niz zamknac. za dlugo tysiace pasiakow
na ten mecz czekalo.
Szkoda że nie bedzie osób(oprócz karnetowców)na D.To nam psuje doping i oprave.
leszcz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie gadaj go nie obchodzi. jezdzil z nami
> kibicowal jeszcze w trzeciej lidze.
> sam kibicowal. co mial zrobic jak mu 70 letnich
> dziadkow zaczeto na trybunach bic?
> no co @#$%& mial zrobic?
> a sektor bezpieczniej otworzyc niz zamknac. za
> dlugo tysiace pasiakow
> na ten mecz czekalo.
nie obchodzi bo smiac mi sie chce z tej jego decyzji wielki problem przecierz D jest otoczony Płotem a z tego co pamietam to głownie " akcja" dziala sie na C i na A1 podarzajac takim tokiem roumowania to Filipiak powinien zamknac C i B i A1
Sektor D musi być otwarty!!!! Jak nie zrobimy super dopingu to psy i cala Polska beda z nas polewac ze ciency jestesmy! A ja wiem ze z***bisty doping na Cracovii Byl jest i MUSI BYS NA DERBACH!!!!
hmm, wg mnie sektor D duzo z dopingiem nie zdziala obecnie , duuuuuzo ludzi poszlo juz na C i na B , mysle ze Świstak powinien byc na C , poniewaz na 2 strony to bedzie podstawa, a sektor D niech sie dolacza !!
Jest jeszcze coś. Jak zamykano sektor D to sądziłem i chyba nie tylko ja, że jest to pożegnanie z konkretnymi ludźmi, tymi, którzy zamiast o Cracovii wolą śpiewać o Wiśle. Spodziewałem się, że pierwszeństwo przy zakupie biletów na B i C będą mieć ci, kórzy potrafią biletami z poprzednich meczów udowowodnić, że bywali tam wcześniej. Tak się nie stało, bilety na derby mógł kupic kto chciał, bywalec B, C, D, a nawet Reymonta.
To oznacza, że decyzja o zmniejszeniu liczebności widzów, nie dotknie tylko kibiców Antywisły, ona dotknie parę tysięcy przypadkowo dobranych kibiców. Karę za bluzgi na Wisłę poniosą być może takze ci, którzy wtedy gwizdali.
To już nie ma sensu, to niczemu nie służy.
.
szturm na bramy jest pewny poniewaz kazdy chce ogladnac derby i kazdy z nas tyle czekal na ten mecz PAN PROFESorek niezdaje sobie sprawy z tego co sie bedzie dzialo pod kasami a rezultatem tego bedzie przeniesienie sie zadym na cale miasto.przyjezdzaja do nas chlopaki z POZANIA,TYCH,GDYNI, MIELCA,KIELC, oraz wiele innych zgod i co mamy im powiedziec ze profesor ma kaprys i niestety niewejda na wisle sie dalo dogadac to czemu u nas sie ma niedac dogadac panie FILIPIAK do dziela to czy beda burdy pod stadionem lezy w panskich rekach.
Popieram!!!Co da zamkniecie sektora D???Wchodzac na mecz z Zaglebiem sam widzialem jak JG okazywali przy wejsciu karnety na sektor A1!!!!!!!!!!To nic nie da,a nawet moze byc jeszcze gorzej!!!W koncu pewnie spora rupa rozzalonych czy mowiac prosciej wkur.... ludzi bedzie salo pod stadionem i bedzie to samo co po meczu z legia.Nawet komendant policji w Krakowie powiedzial ze woli miec kibicow zebranych na stadionie a nie pod!!!Tak jes po prosu bezpieczniej!!!
Uważamm że na ten mecz trzeba otworzyć cały sektor D!!!!!!!Wpuścić każdego kto kupi bilet!!!Za długo ludzie czekali na to święto i jeżeli zamknie się im bramy to napewno nie odejda w spokoju!będzie rzeź jakich mało!Panie prof. jeżeli pan to czyta prosze na ten mecz zrobić wyjątek, musi nas być 10000!
P.S.Jeżeli macie karnet na D a nie możecie być na derbach lub znacie taką osobe to dajcie znać.Chętnie wykupie karnet na ten mecz!Cena do dogadania!!gg4291497,
Piszcie dalej w tym tonie, to na pewno Prof. zmięknie.
A jak, załóżmy, otworzy D i powie, że tylko z identyfikatorami stałymi, to co wtedy? I na dodatek góra 3,5 tys biletów, bo tyle mamy w zezwoleniu z urzędu?
Zadowoleni?
Oczywiscie ze zadowolony bym byl!!!!!!!!!!!
Bo ja mam karnet a poza tym mozna sobie jeszcze wyrobic!!!
koteja: skasuj ten numer telefonu ! gg wystarczy...
Niestety profesor jest ślepy i słucha pseudo doradców ze swojej firmy często bedącymi kibicami wisły.Czy sektor D bił kogokolwiek na naszym stadionie.Zamkniecie sektora D to samobójczy gol profesora w oczach kibicow pasów.W okolicach naszego stadionu będzie ponad 10 tys ludzi (moze więcej).Zostawienie połowy z nich przed kasami to pewne burdy i dewastacja okolicznych ulic.Nie obejdzie sie zapewne bez szturmu bram i ciężkiego życia ochroniarzy.Ci co wejdą zapewne będą sie solidaryzować z kibicami pasów których Filipiak i jego pseudo doradcy zostawili przed bramami.Konflikt na linii kibice pasów -władze klubu wybuchnie na całego .I pomimo ogromnych zasług w odbudowie potęgi pasów kibice Cracovii mu tego nie zapomną.Nie być na derbach to dla kibica pasów coś -PODOBNEGO DO NIEOBECNOŚCI NP NA CHRZCIE SWOJEGO DZIECKA.6 tys na meczu to niemalże pewny super antydoping ,bo normalnego dopingu nie będzie miał kto ciagnąć a do tego wrogiem będzie wisła i dzialacze naszego klubu.PROFESORZE FILIPIAK często pan czyta nasze forum APELUJE DO PANA W IMIENIU TYSIĘCY KIBICOW PASOW O ZMIANĘ DECYZJI ,OTWARCIE SEKTORA D W CALOSCI I nie słuchanie doradców będących kibicami wisły!!!!!!!.BURDY NA NASZYM STADIONIE I PRZED są dla nich i ich klubu super korzystne -dzielą nas pasiaków na ,,lepszych''i gorszych ,powodując wewnętrzny konflikt na linii kibice -działacze.Reformy moga poczekac do następnego meczu(moze pan liczyć na zdecydowaną większośc kibiców pasów)PROFESORZE FILIPIAK LICZYMY NA PANA ROZSĄDEK -WIELOKROTNIE PAN UDOWODNIL ŻE LICZY SIĘ Z GLOSEM KIBICOW.sEKTOR D OTWIERAMY W CAŁOŚCI DLA NASZYCH WSPANIAŁYCH KIBICOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niestety profesor jest ślepy i słucha pseudo
> doradców ze swojej firmy często bedącymi kibicami
> wisły.Czy sektor D bił kogokolwiek na naszym
> stadionie.Zamkniecie sektora D to samobójczy gol
> profesora w oczach kibicow pasów.W okolicach
> naszego stadionu będzie ponad 10 tys ludzi (moze
> więcej).Zostawienie połowy z nich przed kasami to
> pewne burdy i dewastacja okolicznych ulic.Nie
> obejdzie sie zapewne bez szturmu bram i ciężkiego
> życia ochroniarzy.Ci co wejdą zapewne będą sie
> solidaryzować z kibicami pasów których Filipiak i
> jego pseudo doradcy zostawili przed
> bramami.Konflikt na linii kibice pasów -władze
> klubu wybuchnie na całego .I pomimo ogromnych
> zasług w odbudowie potęgi pasów kibice Cracovii mu
> tego nie zapomną.Nie być na derbach to dla kibica
> pasów coś -PODOBNEGO DO NIEOBECNOŚCI NP NA CHRZCIE
> SWOJEGO DZIECKA.6 tys na meczu to niemalże pewny
> super antydoping ,bo normalnego dopingu nie będzie
> miał kto ciagnąć a do tego wrogiem będzie Wisła i
> dzialacze naszego klubu.PROFESORZE FILIPIAK często
> pan czyta nasze forum APELUJE DO PANA W IMIENIU
> TYSIĘCY KIBICOW PASOW O ZMIANĘ DECYZJI ,OTWARCIE
> SEKTORA D W CALOSCI I nie słuchanie doradców
> będących kibicami wisły!!!!!!!.BURDY NA NASZYM
> STADIONIE I PRZED są dla nich i ich klubu super
> korzystne -dzielą nas pasiaków na ,,lepszych''i
> gorszych ,powodując wewnętrzny konflikt na linii
> kibice -działacze.Reformy moga poczekac do
> następnego meczu(moze pan liczyć na zdecydowaną
> większośc kibiców pasów)PROFESORZE FILIPIAK
> LICZYMY NA PANA ROZSĄDEK -WIELOKROTNIE PAN
> UDOWODNIL ŻE LICZY SIĘ Z GLOSEM KIBICOW.sEKTOR D
> OTWIERAMY W CAŁOŚCI DLA NASZYCH WSPANIAŁYCH
> KIBICOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze PAN PROFESOR to przeczyta i przemysli.:):):)
"(...) słucha doradców ze swojej firmy będących kibicami Wisły..." o Boshe..!
Panie Profesorze.
Pozwolę sobie przypomnieć, że podstawą przyjęcia liczby 6500 widzów była decyzja Zarządu, że nie wolno stać na koronie i w przejściach. Więc jest prośba o zachowanie tylko tego wymogu, przynajmniej na derbach i wypełnienie kibicami wszystkich sektorów z D. Proszę o pozytywne rozważenie powyższszych postów wyrażających realne obawy.
Z pełnym poważaniem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)