Jako że jest jeszcze grupa malkontentów która nie docenia talentu Marcina Cabaja - już niedługo reprezentacyjnego bramkarza na wzór zapomnianego już tematu o Pawle Nowaku proponuję podobny o Marcinie Cabaju - czyli rymujemy - ja na początek:
Don Cabajos mimo błędu z Korony,
powrócił triumfalnie na stadiony
-
-
Tutaj wpisujemy pochwały dla Marcina Cabaja
Wąski - idol każdej pasiastej gąski
Jako ciekawostkę o naszej pasiastej rodzinie powiem, że na ostatnim meczu gościu siedzący za mną mówił, że nie może patrzeć jak Cabaj broni, a obok mnie siedział gościu w koszulce Cabaja...
W każdym razie, że podeprę się statystyką - rozegraliśmy 19 meczów, w których Cracovia straciła 15 goli. W pierwszych 4 meczach bronił Olszewski i bramek straciliśy 10. W następnych 15 meczach bronił Cabaj i goli do naszej bramki wpadło 5. W żadnym meczu nie straciliśmy więcej niż 1 bramkę. Średnia 0,33 gola na mecz. W zasadzie nie trzeba już nic więcej dodawać.
"..W pierwszych 4 meczach bronił Olszewski i bramek straciliśy 10. W następnych 15 meczach bronił Cabaj i goli do naszej bramki wpadło 5.." i myslisz ze to jest załuga tylko Cabaja ?? ;/ jak dla mnie nie jest on bramkarzem reprezentacyjnym.
Ludzie, opamiętajcie się. Połowa sensownych tematów ginie w morzu takich bzdur jak ten temat. Już nie mogę, ratujcie mnie. Do Adminów, nie przeszkadza Wam to? Tutaj robi się Śmietnik :(
Chlopak jest gibki, ma niezly refleks, sporo szczęścia i umie się w miarę ustawić, natomiast powinien popracować nad grą poza polem bramkowym i wykopami.
Szacuneczek dla wąskiego.
Nie nalezy duzo pisac-najlepszy bramkarz Polski.Srednia 0,3 bramki na mecz mowi sama za siebie.
Tak Tak Wąski jestes swietny. Jak obronilaes karniaka z Ległą to oszalalem ze szczescia a po strzale Bojara to nie wiedzialem co sie dzieje
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami jak najdluzej !!!
Cabaj jest to bramkarz lux ale nie wolno byc calkiem zadowolonym bo czesto go ostatnio ponosi
Mam prawie-zawal jak widze jego interwencje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)