taki mój Apel do Zarzadu
1. wszystkie nasze zgody wpuscic na mecz za darmo , jesli nie na B to przynajmniej na sektor D
2. zmiana stanowiska w sprawie wchodzenia na stadion naszych przyjaciół , chodzi mi o to zeby nie musieli miec identyfikatora , wejscie za okazaniem jakiegos dowodu torzsamosci.
odnosnie punktu 2 w klubie dowiedzialem sie dzisiaj ,ze zarzad wydał polecenie :
ze nawet nasi przyjaciele musza okazac identyfikatory przy wejsciu na stadion!!
jest to troche smieszne bo kto np. z Gdyni bedzie mial czas na to zeby wyrabiac id. na Wielickiej
mam nadzieje , ze zarzad zmieni w tej sprawie zdanie i ktos kumaty z tego forum ( TD ?)
przekaze moje uwagi odpowiednim osobom
-
-
Zgody na Derbach
i tu jest wlasnie problem, bo Zarzad chyba wogole nie bierze pod uwage Faktu ze nasze zgody przyjada na ten mecz :/
Niech przyjada z identyfikatorami ze swoich klubów może to wystarczy?
Jest jedno pztanie po cyemu ansya inteligentna ochrona niechce wpuscic kogos na D y karnetem na A lub B to jest chore !
no chyba właśnie bierze
umówmy sie: zgody to nie ministranci
To jakoś jednak da się załatwić - kibice zgód mogą na przykład do znajomych Pasiaków przesłać jakiś dowód tożsamości i zdjęcia, a znajomi wyrobią im identyfikatory na stadion.
40 złotych na identyfiaktor + 40 złotych bilet + koszt dojazdu
No i zrobi to pewnie kilka osob a zgody zapewne przyjada w sporych liczbach.
co??? 40 zł identyfikator kosztuje?? chyba 4 zł ..........
Co to za zgoda co nie bedzie płacić za bilet kiedy pasiak ma płacić tyle kasy ?? To by wywołało chyba "lekkie" zgrzyty.
Co jak co ale to są nasze derby.
Poprostu kibice zgód powinni załtwiać bilety przez znajomych pasiaków jak tylko maja ochote przyjezdzac.
Identyfikator jest darmowy tak dla jasnosci, nie wiem ile razy mozna to pisac i tlumaczyc :|
Uważam skromnie, że wpuszczenie zgód jest strategiczna sprawą w kontekście spokoju w okolicach stadionu jesczcze przed meczem. Jezeli zgody nie wejdą to chyba nie trzeba być prorokiem aby przewidzeć co bedzie.
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co to za zgoda co nie bedzie płacić za bilet kiedy
> pasiak ma płacić tyle kasy ?? To by wywołało chyba
> "lekkie" zgrzyty.
>
> Co jak co ale to są nasze derby.
>
> Poprostu kibice zgód powinni załtwiać bilety przez
> znajomych pasiaków jak tylko maja ochote
> przyjezdzac.
czy jak jezdzilismy na mecze do Tychów jak np. ostatni mecz z Unia gdzie ludzie stali w dłuugich kolejkach po bilety a my wchodzilismy poza kolejnoscia bez biletów , czy jak jedziesz do Poznania , Gdyni , Sącza , Jasła , Mielca to tez płacisz za bilet ??
człowieku zastanów sie co piszesz bo tylko wstyd nam przynosisz
A czemu zgody nie mogą sobie przez znajomych Pasiaków wyrobić identyfikatorów??? Czy to aż tak ogromny problem? Trzeba zrozumieć jaka jest sytuacja. Poza tym, jeśli zrobią burdy to i tak wiadomo na kogo pójdzie...
Dev ja sie nie pcham do zgód za free ...
Uświadom sobie że to wyjątkowy mecz, pewnie zabraknie biletów.
Jak ma sie czuc Pasiak który zrezygnował z biletu bo go nie było stać na bilet kiedy usłyszy że zgody weszły za darmo ? I nie mówimy to 10 osobach tylko może o 200.
Jednak jakieś priorytety musimy mieć.
Stawiasz zgody ponad pasiaków bez kasy ??
Jak znam troche osób z naszych zgód to oni by nie upierali się przy wchodzeniu akurat na ten mecz za free.
Na inne mecze sam wprowadzałem gości za free, więc nie wyjezdzaj tu za wstydem.
ty swoje ja swoje
"Stawiasz zgody ponad pasiaków bez kasy ?? " a to pytanie przypomina mi podobne z filozofii " czy przestales bic juz swoja babke ?"
ps. skoro my wchodzimy na mecze zgód za free to my tez musimy sie im tym samym rewanzowac
Ja szanuje zgody ale rzuciłes hasło wpuszczenia zgód za darmo a może sie okazać ze nawet miejsca nie bedzie na stadionie ... bo jeszcze nie wiadomo czy czasem nie zaczna na koncu sprzedawac biletów na D.
Może my pasiacy powinismy im fundować bilety a nie prosić o to klub. Już kiedys miałem problemy z wprowadzeniem chłopaków z jednej ze zgód i poprostu kupiłem bilety. Teraz moze jakaś zrzutka.
Co do wpuszczania "zgód" zachowałbym pewną wstrzemięźliwość. Jakos tak ostatnio było ( mecz z Ruchem w zeszłym sezonie i z Legią kilka tygodni temu), że g..no ich intersował mecz , a uwage ( i nie tylko) skupiali głównie na "klatce gości". Zarząd podaruje darmowe wejście, a w zamian dostanie karę z pzpn-u lub nawet zamknięcie stadionu. Także ostroznie....
Ale to tylko moja luźna sugestia...
tomecki-urzekła mnie twoja historia.Jestes prze gosc.A poza tym to delikatnie mowiac proponowałbym Wam zamknac ten temat bo i smieszne to co tu piszecie i smutne.Nie martwcie sie jakos sobie poradzimy.
ja np. wyrobiłem sobie id i zamówiłem bilet!ale miałem taką szanse i możliwość!wielu chłopaków nie ma!!
Pozdrawiam!
TARNOVIA&CRACOVIA!!Biało-Czerwoni bracia!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)