Przy okazji meczu z Lechem wyszła ciekawa kwestia.
My po naszym klaskaniu Lokomotywy (dla nich to sie nazywa Rakieta)
krzyczymy dwa razy
Heh Hej Cracovia !
a oni krzycza trzy razy
Moze warto by sprobowac wydluzyc nasze krzyki do trzech razy :-)
Zawsze to spoteguje doping itd...
Jesli mlyn, ktory mam nadzieje sie pozbiera plus Pawel w spikersce zaproponuja taki motyw to napewno sie uda, a wydaje mi sie ze warto.
Poza tym fajnie bylo by poklaskac po skonczeniu krzykow
nawet zwykle brawa
bo po naszej lokomotywie zawsze zapada taka glucha cisza
to takie luzne uwagi
ale zakladam osobny temat bo Lokomotywa stala sie naszym znakiem fimowym i warto nad tym elementem pracowac :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
"Postanowiliśmy, aby istniała między nami umowa
Chcemy z tobą zawrzeć przymierze, że nie uczynisz nam nic złego,
jak i my nie skrzywdziliśmy ciebie i pozwoliliśmy ci spokojnie odejść"
Księga Rodzaju 26,27
-
-
Lokomotywa na trzy krzyki?
jak juz jestesmy przy tym to kibice podhala tez skopiowali od nas lokomotywe ale robili ja na 4 okrzyki i wyszło im to całkiem niezle
co do lokomotywy nalezy ja zwolnic troche bo teraz strasznie [i][tu było słowo, które jest uznawane za wulgarne - co oznacza że został złamany regulamin][/i] klasniecie za klasnieciem nie ma takiego efektu jak na poczatku czyli ze sie rozpedza powoli.
kkk_84 popieram!
dokladnie kkk 84 !!! na poczatku calkiem calkiem lepiej to wygladalo !!! teraz kazdy na pie rda la za szybko tymi rekami !!!
zwolnić Lokomotywe.....
Paweł powinien to powiedziec na poczatku, bo teraz to wszyscy lecą jak TGV
A TGV jest bezgłośne praktycznie :P
W ogóle u nas wszystko wszyscy próbują zaśpiewać za szybko.
Nie zgadzam się z "trzema krzykami". Jedno dłuuuuuuuugie zgrane sektorowo "heeeeeeeeeeeeeeej" jest bardziej mordercze dla zawodników gości niż jakieś frywolne "hej, hej, hej"
No to wracamy chyba do braku Świstaka...
Kiedy nadawał tempo, było super, no a teraz faktycznie zasuwamy za szybko. Podobnie zresztą jak z hymnem Maleńczuka. Tam jednak jest nagranie i towarzystwo hamuje, a lokomotywy wyhamować nie sposób. Po prostu musi być widoczny prowadzący i to wszystko.
O tak zwolnić musowo.
A co do kopiowania to my ją zapożyczyliśmy z Lecha i twórczo rozwineliśmy, bo u nich też to idzi tyle że z ciszą na końcu. Ale koniec końców wszystko zostaje w rodzinie.
dokladnie !! zwolnić Lokomotywe tak jak bylo na poczatku a po niej obowiazkowe brawa
Ja mysle ze po lokomotywie lepiej od razu zaczac Hej Pasy Gol albo Cracovia Cracovia... i Nasz KS Nasz KS... bo wtedy wiecej ludzi sie przylaczy
Mam taki pomysł.
Przy dużej frekwencji możnaby robić lokomotywę na trzy sektory jeden po drugim.
Jak fale
Babar spoko ale nie na derbach tam musi byc [b]DOPING[/b], a nie nauka nowych kombinacji lub przyspiewek ;)
bo to powinno iść tak
klask
1...2...3...4...
klask
1...2...3...
klask
1...2...
klask
1...
klask, klask... (itd. coraz szybciej)
potem heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej (wydłużone) i hej Cracovia, hej hej Cracovia i potem za moment
"Hej Pasy gol" i jest bajka...
Kolejorz śpiewa trzy albo cztery razy ale pierwsze hej jest zdecydowanie krótsze...
2 powoli i jest dobrze!
Karvin dobrze gada, dajcie mu wodki ;)
popieram ! zwolnić lokomotywe !
i przy okazji można by było troche mniej razy w trakcie meczu dopingować lokomotywą bo po kilku razach juz nie jest emocjonująca tak jak za pierwszym ;)
zwolnić i max 2 razy na 45 min. to wystarczy !
bo teraz na stadionie to nic tylko lokomotywa i baśń o sąsiadce.
a wypadało być młodych "naumieć" czegoś zapomnianego :
[i]"ze wszystkich drużyn ja wybrałem ją tą moją boską Cracovie..."
"naprzód Cracovio ambicja dzisiaj ci każe, grać na całego i walczyć do upadłego"
" słuchaj jezu jak cię błaga lud..."
" i wszyscy są szczęśliwi ----jeeeeeesst
gdy nasza Cracovia gra------jeeeeeesst..."[/i]
i pare starszych przebojów ;)
zwolnic lokomotywe a predkowsc niec Swistak daje swoimi czulkami :D
Jestem za spowolnieniem lokomotywy a trzem okrzykom mówie stanowczo nie. Lepiej więcej siły włożyć w dwa okrzyki bo przy trzech moc każdego z nich będzie mniejsza;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)