klaros... ten narod jest zdrowo walniety.. a tak pozatym to tych biletow wcale tak wiele nie ma...
-
-
OPERACJA DERBY 2005 - ORGANIZACYJNIE (Bilety etc)
A co z pogodą?? ma lac jak z cebra!! ::((:(
znowu bagienko ??
bilety drogie - wina Filipiaka
biletów mało - wina Filipiaka
bilety sie nie sprzedają - wina Filipika
zła pogoda - to tez wina Filipiaka!!
Witam!
Napisze szczerze ze niemam juz zabardzo czasu czytac dzisiaj tych wszystkich postów i mam pytanie:
Jak wygląda sprawa biletów dla Waszych zgód ? Czy jeśli przyjade do Krakowa w piątek i niemam identyfikatora to wejde na stadion ?
Dzieki z góry za odp.
GKS TYCHY
jak im nakaz oznakowania sie przeszkadza, to znaczy, ze chca przyjsc na stadion nabroic.
LENNON--->ŚWIĘTA PRAWDA!
Radzę [b]wszystkim[/b], którzy jeszcze nie mają biletów iść jak najszybciej na Wielicką. I najlepiej idźcie większą grupą (tzn. w kilka osób). Pójdźcie, a zobaczycie, że warto...!!!
to pasiak napisz co jest bo ja mam karnet i nie zobacze niespodzianki :P
tutaj na forum wolę nie pisać... żebym czego nie popsuł albo nie pomylił...:)
nierozumiem czemu nikt niechce podać tego info na forum ??
nie ma info na forum, nie ma info na zadnej stronie... WTF?
Właśnie dlatego, że nie ma info na żadnej stronie, to może lepiej nie podejmujmy tematu, żeby czegoś nie spieprzyć. Po prostu wszyscy, którzy chcą iść na Derby niech pójdą jak najszybciej na Wielicką na Kabel, niech wezmą identyfikator, pieniądze i niech zabiorą ze sobą kilku swoich kolegów...
moze nilety grupowe? ;)
no może... ;)
Mam pytanie!? czy ktos wie o której otwieraja bramy na stadionie?
HEJ PASY GOOOOL!!!!
Wiem tylko że wpuszczają do 19 00 CHWDP
D RULEEEEEEZ!!!!!!!!
Jak to do 19?? pierwszy raz o tym słyszę, jak mam karnet to muszą mnie wpuścic
potwierdzam ze kazdy kto nie ma biletu szybko na Wielicka !!!! czeka niespodzianka (cenowa)
Kebi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiem tylko że wpuszczają do 19 00 CHWDP
> D RULEEEEEEZ!!!!!!!!
może ktoś to potwierdzić????
wlasnie co z ta 19 ??? ale mysle ze jakby to byla prawda to by pisali na oficjalnej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)