co do wyglądu biletów na derby przypomnienie:
TRADYCYJNYM STROJEM CRACOVII SĄ KOSZULKI W PIONOWE BIAŁO-CZERWONE PASY!
szacunek dla siebie samego wymagałby by na biletach nasz piłkarz był właśnie w takim stroju
:(:(:(:(:(:(
-
-
OPERACJA DERBY 2005 - ORGANIZACYJNIE (Bilety etc)
W obliczeniach jest błąd!
Kibice gości mają stanowić 5% [b]łącznej liczby widzów na stadionie[/b], a nie 5% liczby kibiców gospodarzy.
Jesli wiślacy dostana 325 miejsc to będą stanowili 325/(6500+325) = 4,76%.
Żeby mieli wymagane 5% musza dostac 342 miejsca.
Trzeba im dać te brakujące 17 miejsc bo będa to Cracovii wypominac do końca świata....
To ma byc 5% z pojemnosci stadionu czyli 5% z 6500=325.
Wiec nikt nikomu nic nie bedzie wypominał...
heh...to juz wiecej bedzie Hutnika dzień pozniej na Reymonta niz Wisły na Cracovii
wiecie moze ile juz zostalo sprzedanych biletów na wielickiej??
to ja moze małą uwagę na temt PROFesjonalizmu
pojaiwły sie plakaty
oczywiscie jest napisane, ze są bilety na sektor D w cenie 40 złotych
mogli ten fragment plakatu zalepić, to nie jest wielka filozofia :-(
ważne pytanie do orientujących sie w temacie:
[b] Czy są jeszcze bilety na Wielickiej i w jakich godz. można kupic???[/b]
|||KAZZ||| popołudniu jeszcze były. Dzisiaj sklepik jest czynny do 19. Najlepiej jednak jakbyś zadzwonił do klubu i się dowiedział: 29 29 100.
Gum Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To ma byc 5% z pojemnosci stadionu czyli 5% z
> 6500=325.
Ale pojemnośc stadionu to nie 6 500. Tyle to będzie kibiców Cracovii. A nie będziemy tam sami. Łączna liczba widzów to 6500+350 czyli 6850, czyli wiślacy dostaną za mało.
Żeby mieli równo 5% łącznej liczby widzów muszą dostać jeszcze 17 biletów.
Dla tych co uważali na matematyce:
0,95x=6500
i wiślakom należy sie 0,05x
Ja bylem na Wielickiej dzis przed 19 i byly jeszcze bilety na B ale malo(max 500)
a wrzo co z C ?
no wlasnie...co z C?? bede tam siedzial i chcialbym wiedziec czego sie spodziewac :D:D i wie ktos czy bedzie w koncu Swistak czy nie???
Z tego co mi wiadomo to na C juz nie ma,ale mogem sie mylic:)
hehehe alez mi sie smiac chce!!!
pamietam jak dzis to byl styczen i mowie do kumpla choc stary kupimy sobie karneciki bo nie bedziemy sie nerwowac tydzien przed meczem czy jeszcze beda bilety na derby. i kto wie w jakiej cenie:) teraz maja wszyscy ktozy chodza na PASY w kratke. maja za swoje niedbalstwo!!!!
pozdro for all real
CRACOVI gratulujemy historii!!!
jaką kratke ? jaka kratke :):) tyle ze niektorzy nie mieli tej 100 wtedy co trzebabylo ,a na kazdym meczu byli , tak bywa :(
bez kitu..... 100% racja kupiłem Karnet przed rundą , w sumie nieświadomie patrząc na jakąkolwiek korzyść . Ale teraz patrząc na to jestem bardzooo wdzięczny przedewszystkim TD że wtedy mnie było stać na karnet;-) kosmiczne ceny biletu.. lekka nerwówka czy będę miał bilet czy nie.....:D ja wolę karnet;]
I tym samym sprzedaż karnetów w następnej rundzie wzrośnie dwukrotnie:))).
Na jesień sprzeda się 6000 karnetów po tej historii.
Mnie jednak bardziej martwie co z małolatami co nie wejdą na derby.
Taki mecz pamięta się całe życie. Zarówno radość jak i cierpienie są
nieporównywalne z żadną inną wygraną czy przegraną. Taka Legia to zaledwie
malutka namiastka derbowych emocji.
Bylem na obu meczach derbowych w polowie lat 90 (kibicujac oczywiscie Cracovii), czekalem na nie wczesniej jak ten naiwny i glupi przez wiele lat trzecioligowej szarzyzny, az sie doczekalem. Tak, wtedy bylem jeszcze malolatem. Ale tamte derby od tych cos rozni. Tamte derby to byl zbieg okolicznosci - Wisla spada do II ligi, my awansujemy, ale prawie na pewno wiadomo, ze awansuje jeden z dwoch klubow i moga sie kolejne derby predko nie przydarzyc. Tak sie zreszta stalo.
Dzisiaj mamy pewnosc, ze derby beda stalym, corocznym wydarzeniem. I te malolaty, ktore nie zobacza ich teraz, na pewno zmieszcza sie za rok, gdy wieksza bedzie ilosc krzeselek, przez co i miejsc na stadionie. Nie sadze, zeby malolaty zaslugiwaly teraz na obejrzenie derbow bardziej, niz kibice, ktorzy czekali na ten mecz od lat. Choc im tego oczywiscie nie bronie. Derby w koncu spowszednieja i kto bedzie chcial, na pewno je zobaczy niejeden raz.
fenix dzięki za odpowiedź
jakby to jeszcze kogoś interesowało to bilety będzie można kupic na wielickiej w pon 9.00 - 17.00 oraz środa czwartek 9.00-19.00 (oczywiście jak sie nie skończą wcześniej)
nie sprzedają bez identyfikatorów ale ponoc można wyrabiac za darmo trzeba dwa zdjęcia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)