Dzieki KOJO za wyczerpujaca i kulturalna odpowiedz! Jestem zaszczycony!
-
-
OPERACJA DERBY 2005 - ORGANIZACYJNIE (Bilety etc)
o co chodzi ztymi numerkami na miejscówki ?
jak mam karnet na B to też coś musze kminić czy nie ?
Kajman nie zadawaj glupich pytan bo Cie zaraz KOJO zjedzie! Jestes niekumaty wiec siedz cicho! ;)
kajman, na chińskiego boga....
ludzie czytajcie [b]zanim[/b] zapytacie
Kajman bierzesz Identyfikator karnet i jedziesz na Wielicka tam idziesz do sklepiku i wybierasz sobie miejscowke na stadionie gdzie bedziesz musial teraz zawsze siedziec, sympatyczna Pani wpisuje Cie z imienia i nazwiska do kompa na wybrane przez Ciebie miejsce na sektorze i wbija Ci pieczatke na karnet o raz wpisuje miejsce rzad gdzie bedziesz musial siedziec na kazdym meczu.
Swego czasu pewien Europejczyk powiedział mi, że Polacy to są mistrzowie świata w umiejętności życia w chaosie organizacyjnym. O czym miało świadczyć to, że jak ludność czeka na autobus na przystanku, to nie potrafi się ustawić w kolejkę przy wsiadaniu, tylko wszyscy na raz i kto większy ten pierwszy. A weszliby wszyscy.
Teraz miałby lepszy przykład - sądząc po tym jak niektórzy próbują ogarnąć Nowe Reguły El Paso.
Oprocz B7 najbliżej A1 gdzie pod dachem około 80 proc. jest zajete-wszędzie luz.na co czekaćie -na jesien pierszeństwo w wyborze
wczoraj na B8 to sam siedizalem ;)
Kojo dzięki za odpowiedż a czy w czwartek nie będę mógł kupić biletu tylko dopiero w piątek ?
Nie no to wszystko jest bez sensu....brak mi słów, takie ceny , tydzien przed meczem jakas rezerwacja??!!! ehh...
hnn a zgody ?
Zgody pewnie wejdą za darmo. Wkurwia to całe zamieszanie z D. Na mecz napewno będzie chciało przyjść więcej osób niż zwykle. Wpusczają wisłę?
Właśnie wróciłem z Wielickiej - NIE MA BILETÓW NA SEKTOR "D" i zapewne nie będzie. Na sektor "D" będą wpuszczane tylko osoby z identyfikatorem i karnetem na sektor "D"
Bardziej łopatologicznie się chyba nie da :D.
Czyli te 40zł za cenę biletu na D to lipa. Dobrze, że mam karnet.
To jakto jest dla Was Pasiakow nie bedzie biletów a zgody za darmo ?
Ma ktos pewne /sprawdzone info co do zgód ?
dla tych którzy niemają karnetu i niedostaną biletu : wziąśc ze sobą klucze od mieszkania najlepiej jeszcze dłożyc pare kluczy (np do pwinicy itp)żeby waga była wieksza oraz sakiewke która mozna kupic np w sukeinnicach.Następnie dogadujemy sie z kims kto wchodzi na karnet ,potem kolo wkłada karnet do sakiewki przymocowanej do kluczy i przerzuca przez ogrodzenie (najlepiej na D gdzie schody sa wyżej niz ogrodzenie) i spokojnie udaje sie pod bramę.Gdy ochrona sie pruje o przedziurkowany karnet na mecz z Wisłą mówimy ze przez pomyłke zastał przedziurkowany na Łęcznej w zamieszaniu. :) , tylko żeby klucze przeleciały ogordzenie a niewylądowały na głowie ochroniarza. najlepiej poćwiczyc przed derbami "rzut kluczami" i powinno być ok.
Nie no nie róbcie zamieszania. Zgody niestety nie wejdą za darmo napewno. Wogóle bez identyfikatora i biletu to normalnie nikt nie wejdzie.
Czyli co np zajme sobie miejsce na godzine przed meczem (nie mam karnetu ani swojego miejsac przydzielonego) a 15 przed spotkaniem przyjedzie ktos i powie ze zajalem jego krzeselko.Mam nadzieje ze beda zaznaczone miejsca juz zarezerwowane przez karnetowiczow.Czy moze to jest taka cala akcja z tymi miejscami numerowanymi na farmazon przed derbami.
w innym wątku potter napisał
> Jak można nie wpuscić swoich kibiców na najważniejszy mecz roku
podobno jest was, prawdziwych, jeno 300
IDy obowiązują od paru lat - jak sądze prawdziwi kibice wyrobili je od razu?
i nie ma problemu z zakupem biletu?
wiec O KOGO ta burza??
tzn....ja uważam że i tak wiele osób jeszcze teraz dokupi karnet....np. na " B "
Wisła - 50 zł
Katowice - 30 zł
Pogoń - 30 zł
karnet - 150 zł.....
"koniki"....beda mieli bilety,karnety na ten mecz w granicach 100 zł.tak że.........warto się zastanowić,wyrobić ID i przyjść na ten meczyk.....ja rozumiem że nie każdego stać....ale nieraz się więcej "przełajdaczyło" :-)))))
CRACOVIA - KLUB JANA PAWŁA II !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)