Swistak Mam Do Ciebie Pytanie Czemu Teraz Siedzisz Na Sektorze "C" a Nie Na "D" Jak Ciebie Nie Ma To Na Naszym Sektorze Jest Rzenada Nudno Sie Robi Jak Spiewamy Przez Caly Czas wisla to stara.....(...) Ciekawe Kto Będzie Prowadził Doping Na Derbach ?? Bardzo Jestem Ciekaw?!?!?!
-
-
! Pytanie Do Świstaka !
Świstak choc znam Cie osobiście to nappisze tu! Proooooosze wróc! to co sie dzis działo to żenada a te ,,chłopki" zachlane w trzy dupy na gnieżdzie to masakra...;/;/;/
wielka prośba WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
na derbach przy tych ,,chłopkach" którzy byli dzis i na zagłebiu na gnieżdzie wisla nas zmiazdzy dopingiem.....;/
Qr2now - chłopaki nie były nachlane;)
Swistak!Chodz nie znam cie osobiscie to rowniez bardzo bym chcial zebys wrocil na gniazdo bo z takim dopingiem jaki byl na 2 ostatnich meczach do daleko nie zajdziemy :/
Dzis Was Lechici zmiarzdzyli dopingiem, ale to dlatego ze nasz mlyn jest daleko od boiska.
Na derby proponuje na B zrobic mlyn ;)
A ja stałem w 1 połowie na skraju B i D w drugiej w młynie i ani razu Lecha nie slyszałem....
SWIIIISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK WROOOOC
kkk_84 jestem za
DSS nie ważne czy pijani czy nie, sam widziałes co cała trójka robiła.... sam widząc to żenujące widowisko na gnieżdzie otwierałem usta tylko przy wydmuchiwaniu dymu z papierosa albo przy słowie ,,kurwa" przy różnego rodzaju sytuacjach na boisku:)
a jakby gniazdo stało między "d" a "b" ??
myśle że by było głośno,bo My na B też byśmy pośpiewali ale wodzireja brak :(
pozdro dla Świstaka widać że bez chłopa "młyn" nie istnieje !!
No zbliżenie młyna do sektora B jest moim zdaniem dobrym pomysłem - wtedy my na B włączymy się (no może poza hitem o gtsie) i będzie znacznie głośniej.
Nom niech Świstak wraca tam gdzie jego miejsce i tyle, zacznie robić swoje tak jak zawsze to robił i przywitanie dla niego.
jak nie pijani jak pijani! jak wyszedl pewien koles czyba "kombi" stal n atym gniezdzuie i nie wiedzial co sie dzieje na okolo njiego tylko sie cieszyl z wszystkiego i klaskal! to byla masakra!
SWISTAK zapraszamy na D!!
Krótko .. Świstak = Doping .. :)) Więc dołączam sie do próśb !!!!!
Gniazdo miedzy D a B a na nim Swistak.
Nic wiecej.
WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓC!!!!!!!!!
Chlopaki napisze tak - SKORO SWISTAKA NIE BYLO OSTATNIO TO NA DERBACH TEZ GO NIE BEDZIE (na bank!)
I zamiast lamentowac, radze niech kazdy pilnuje drugiego zeby spiewal! Gdy na D zaspiewaja wszyscy (500-1000) osob to moze reszta stadionu sie wlączy!
Tu nie chodzi o Swistaka, bo on tez nie bardzo potrafil do dopingu zachecic, ani tez dobrego dopingu poprowadzic! Wina lezy w nas samych. Jak spiewa 50-100 osob to 20 Swistakow nie pomoze!!!
NA DERBACH ZDZIERAMY GARDŁA ILE WLEZIE! I WYZYWAMY WISLE (antyhymn) PO RAZ OSTATNI (tylko zeby nikt nie gwizdał bo nas psy wysmieja, a wtedy to dopiero sie zaostrzą nasze spory wewnetrzne...!!!). Zobaczycie ze po derbach piosenek na wisle bedzie gora 1 na mecz...
Swistak napisz ze na derbach nie poprowadzisz dopingu a nie trzymaj ludzi w niepewnosci!
Po co ma iść Świstak na D ?? Teraz będzie tam 500 osób a to żadna siła do śpiweu ...
Robin: nie koniecznie...
dyskutujemy na temat gdzie ma byc młyn a to musi śpiewac cały stadion tak jak kilka lat temu bo jak nie to bedzie padaczka
Świstak odezwij sie !!!
Po mojemu troche krecisz,nierozumiem takiej postawy!!!
wiemy ze nie ma ludzi niezastąpionych, ale sytuacja wyglada żałośnie:(
W tym momencie nie widze lasu rąk ludzi chetnych, którzy by Cie chcieli zastapic!!!
Robiłeś to dobrze człowieku-rób nadal!!!
Wszyscy wczoraj zobaczyli jak ważną sprawą jest odpowiednia osoba na gnieździe...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)