KARNETOWICZE Z "D" RATUJMY NASZ HONOR!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie!!!!!!! nie bojmy sie!!!! nie kibicujemy AntyWisle tylko ukochanej CRACOVII!!! jest tyle pieknych melodyjnych piesni ktore mozna spiewac przez 90 min prowadzac naszych Pilkarzy ku zwyciestwu!!!
Nie badzmy glupi, nie dajmy sie sprowokowac do Anty Dopingu nie sluchajmy malolatow ktorzy sa za mlodzi zeby zdawac sobie sprawe z powagi sytuacji niech wzorem dla nich bedzie kulturalne zachowanie a nie chuliganstwo!!!!!!!!!!
Kazdy z Nas musi sie okreslic:
jesli przez caly czas chcesz spiewac wisla to stara.......... POPROSTU NIE PRZYCHODZ!!!
idz sie wydrzec QWA W LAS bo druzynie w ten sposob napewno nie pomozesz!!!
Ci ktorzy maja karnety na "D" wypowiedzcie sie zebysmy wiedzieli ilu wsrod nas jest rozsadnych!!!
Mam ogromna nadzieje ze 500 osob wypadnie o wiele lepiej na pozostalych spotkaniach niz stado zbydleconych oszolomow na ZAGLEBIU!!!
Mamy mnostwo pomyslow i odpowiednia osobe do gniazda!!! nie wykorzystamy tego w obawie o swoje zdrowie!!! zenada!!!
PRAWDZIWI KIBICE Z SEKTORA "D"
-
-
SEKTOR "D" DOPING NA DERBACH!!!!!!
JA MAM KARNET NA "D" I W TWOJIM PRZEKONANIU ZALICZAM SIE CHYBA DO NIEROZSĄDNYCH :))
cnk wez to pod uwage ze to co sie dzialo na zaglebiu bylo forma protestu ze jednak chuligani maja cos do piwedzenia wiec jak nie wiesz to nie pisz prosze cie bardzo o to
a tak pozatym to pamietasz zeby na wczesniejszych meczach bylo to spiewane 90minut non stop bo ja nie jak bylo dwa trzy moze cztery razy to max
Następny idiota albo prowokator z Reymonta
JA mam karnet na D i jeżeli do tego dojdzie to myśle że ta 500 pokaże się z bardzo dobże. Ale Wisła to... musi być odśpiewane nie cały mecz ale chociaż raz żeby pieski poczuły że ich tu nie lubimy :)
i to co powiedział marcinksc3xl popieram przecież pierwszy raz tak było że cały mecz leciały bluzgi i mam nadzieje że na meczu z Lechem wróci wszystko po staremu :)
Romper Stomper- bez komentarza
Ja rozumiem wszystko!!!Za niektórych jest mi poprostu wstyd!!!
A metoda na złosc mamie odmroze sobie uszy niczego nie osiagniemy!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)