koldarek,
człowieku ty naprawde nie wiesz chyba co piszesz. Skąd ty te liczby bierzesz? Chyba z kosmosu. Hahaha, dawno się tak nie uśmiałem. Skąd wiesz ile Pasów z Ruczaju jeździ regularnie na mecze..? Chyba, że zgubiłeś zera przy określeniu tych jeżdżących na mecze Pasów? Chciałeś napisać 30-60? No tak to rozumiem. Ale nie rób więcej takich błędów, zanim klikniesz na "wyślij" przeczytaj jeszcze raz dokładnie co napisałeś...
-
-
Aktualny Podział w Krakowie(prócz huty)
jeżeli chodzi o Siemaszki to proszę ...
[img]http://img73.echo.cx/my.php?image=scan00010lu.jpg[/img]
p.s czemu nie moge ustawic tego w sygnaturce ?
a nawet nie moge tego włożyc tutaj ... hmmm
proponuje rozwinąć temat na miasta i miasteczka pod Krakowem:)
Skawina
Krzeszowice
Proszowice
Niepolomice
Rudawa :)
Zabierzów
Balice
Zielonki
Węgrzce
Słomniki
itd
KSC-RUDAWA
takowy temat już był poszukaj a znajdziesz:)
Pozdrawiam!
Zielonki to chyba Wisła. bywałem tam swego czasu dość często i rozeznanie wzkazywałoby na przewagę "wiślaków'. A swoja droga - to mieszka tam jakis piłkarz Wisły, bodajże Cantoro...
w okolicach zielonek tez sama wisla znam pare osob wlasnie z jej okolic
nie ja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> OFICERSKIE=OLSZA1=PASY, tu wislaki sa ale chodza
> kanalami i sa super hools ale w pisaniu na
> murach,ale nigdy zaden nie wyszedl w barwach
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale pierdolisz. Właśnie przed derbami widziałem sporą grupkę piesków z olszyI (jeden w barwach) jak szli do knajpy. Nie było ich tak mało, sterydami nie byli ale na pizdy też nie wyglądali. Mieszkałem tam pare lat i wiem że bankowo są z Olszy
a mozna linka prosic bo po tych zmianach mam problemy w "poruszaniu"sie po forum -net zwalnia:(
Vasco-Pasy na Widoku sa spokojne(ale nie do konca:D ) bo coz maja robic:] wystarczy ze jest ich miazdzaca przewaga bo małolaty to gowno maja do powiedzenia....biegaja tylko i rozlepiaja vlepy i smaruja sprejami ale takich "sprejowców" to tylko kilku jest odwaznych....tak to spokojnie typy łażą w barwach po osiedlu...wiec nie sugerujcie sie tymi napisami na blokach bo takby chcialy malolaty ale tak nie jest:] a te psie gnojki w pewnej swojej czesci przekonaly sie w trakcie Derbow ze Pasy sa GŁOWNYM POWEREM NA WIDOKU:) :D bo troche im sie oberwało:D
Cabaj ,a ja mieszkam od 27 lat, przetsm bredzić, albo powiedz jaka to byla ulica albo okoloica to ci wszystko wyjasnie,pewno to byla juz Olsza 2 ,a tam same hau hały (a to się napioł kolega jezuuuuuuuuuuu)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)