[i]Prosze o stosowanie sie do regulaminu[/i]
-
-
Tylko szmata bije brata !
czytam te wypowiedzi i tak sobie mysle ze trzeba przyznac racje grupie spod znaku Judasz Gang !!! tak tak Panowie jesli naprawde prawdziwi Pasiacy chcą by na stadionie nie pojawiały sie takie zwierzeta to trzeba zabrac sie do roboty w realu a nie napinac na forum bo tym nic sie nie zdziała !!! a do takich jak marcinksc3x mam kilka pytan skoro tak pytają gdzie bylismy jak spiewano wczesniej wisła to stara....czemu to "panowie" nie pojdziecie np pod kosciół i nie drzecie tam ryja i tej swojej przyspiewki ?nie wypada ? a kto wam dał prawo do robienia ze stadionu obory ? byliscie na wyjazdach w staszowie kanczudze itd..wybiliscie troche szyb zrobiliscie sobie "promocje"w sklepach..i uwazacie ze wolno wam zadawac pytania typu "gdzie byliscie" ? to ja wam powiem gdzie bylismy jako STARY PASIAK SIEDZIELISMY CICHO i znosilismy z pogardą DLA WAS w sercu te wasze "popisy kultury" ale TO SIE MAM NADZIEJE BEZPOWROTNIE SKONCZYŁO !!! byłem na basztowej i widziałem pijanych wyrostków w szalikach ktorzy darli mordy w "obronie klubu " ale nawet chyba nie do konca mieli pojecie o co na basztowej chodziło !!! a teraz jeden z drugim ma czelnosc zadawac pytanie gdzie byliscie ? mam nadzieje ze to zezwierzecenie sie (przepraszam wszystkie zwierzeta za to porownanie) ktore mowi o sobie bezprawnie "kibic" Cracovii zdarzyło sie pierwszy i ostatni raz !!! DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY GWIZDALI , niech to bedzie początek walki z tą gangrena toczącą Cracovie juz wiele lat !!!!! Papiez bez wątpienia byłby "dumny" z zachowania tego bydła a wczoraj pokazali ile zrozumieli z jego nauki, bo Papiez sobie ,a judasz gang i tak wie lepiej, w koncu to ze był i jest( w sercach ) kibicem nr 1 Cracovii jak widac było wczoraj dla garstki szmat nie ma zadnego znaczenia.....najwazniejsze ze wisła to stara....
ian thorpe żal dziadka oczywiscie nie popieram ale od niczego się nie odcinam....
Sponsor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> uwierzcie mi że ludzie których tu wypisalisales
> NIE bili dzis na kaluzy innych, oni tu nawet nie
> zagladaja, a przez tego typu posty oczerniasz
> ludzi ktorzy po prostu maja troche inne zdanie.
> Tak sie nie robi, bandytami to sobie mozesz
> nazywac tych co dzisiaj organizowali ta "akcje"
> ale nie naznaczaj pietnem BANDYTY forumowiczow
> ktorzy maja cos innego do powiedzenia...
>
>
>
> CRACOVIA - KROWODRZA | Siemaszki - FN - XXX-Lecia
>
> co złego to nie my...
sponsor a nie uważasz że bronienie racji tych co bili jest jeszcze gorsze niż samo bicie ???
TYCA, na jakiego miłośnika azylu? Kto powiedział o miłości do drugiej strony. Tu chodzi po prostu o umiar w tym wszystkim.
Nie rozumiem tego, Cracovia ma pojebanych kibiców, jak można bić swojego?? ja już na mecze nie bede chodził. Jak może chodzić więcej luidzi na mecz?? przyjdą i dostaną. Już na wisle jest dużo lepiej,kultura, swoich nie biją.
ANGUS_CR Napisał(a):
>
> sponsor a nie uważasz że bronienie racji tych co
> bili jest jeszcze gorsze niż samo bicie ???
>
ja tam nikogo nie bronie tylko naswietlam inny punkt widzenia, poczytaj moje posty i dopiero sie wypowiedz na moj temat...
W tym temacie wypowiedziałem sie poniewaz nie lubie byc nazywany bandyta, ktorym nie jestem...wyglada na to ze z tych krorzy chca powiedziec cos innego robi sie na forum najgorszych bandytow, szmaty, itp
sponsor. nie ma innego punktu widzenia (w rozumieniu cywilizacyjnym)
punkt widzenia: "ukradłem komórke wysoki sądzie, bo frajer szedł palntami, gadał i mnie sprowokował" jest punktem widzenia psychopaty.
uderzyli dziadka, bo gwizdał
czyli: "nie popieram bicia dziadków, ale jakby nie gwizdał to by nic nie było"
co to za punkt widzenia?? to jest forum penitencjarno-psychiatryczne?
Maniex, wychodzi na to, że dla wielu chyba tak...
sponsor właśnie dlatego że czytałem twoje posty przezwyciężyłem swój strach i postanowiłem sie odezwać ....
jaki punkt widzenia naświetlasz ?
wytłumacz mi to chłopie bo mnie normalnie zaintrygowałeś !!
jesteś trzecią stroną konfliktu?
w takim razie ja też jestem trzecią stroną konflktu bo w 100% zgadzam się z wypowiedziami sponsora i zapewniam was że ani ja ani on chuliganami nie jesteśmy i może patrzymy na to inaczej niż wszyscy! A Ty raf jak już chciałeś mnie przepraszać to chociaż byś usunął mnie z tej Twojej "judaszowej listy" !!
Tylko że nie ma trzeciej strony.
Albo jestes po stronie Dobra albo po stronie Zła
Nie można być trochę w ciąży
zawsze jest trzecia opcja w (w rozumieniu cywilizacyjnym) a nazywa sie KOMPROMIS, popadamy w skrajnosci, wczesniej cala ta ofensywa przeciw huliganom a teraz to co sie stalo na meczu, obydwie te rzeczy sa skrajnosciami, a jak pisalem nie mozna mowic "albo my albo oni" to co sie stalo bylo reakcją (złą reakcją) na inną akcję...to chyba jasne
niechce mi się już tego tłumaczyć piszcie sobie o mnie co chcecie mam to gdzieś, mam już dość tematów o tych wydarzeniach i nie będe już więcej ich komentował... moze następnym razem pobiegne kopać dziadków to przynajmniej raf bedzie miał pewność ze mnie słusznie zapisał na swą liste :| NARA
Dobra, to na czym polega kompromis?
Chętnie się skompromisuję jak będę wiedział na czym polega.
Np. rezygnacja z wypłacania chlebów, gdy śpiewa się coś na Wisłę a delikwent nic nie robi, po prostu siedzi i nic?
Czy może tylko zostanie publicznie wytargany za włosy i zwyzywany od transwestytów.
Dobra soruweczka moze mnie troche poniosło przy tym co napisałem , ale powiedz mi raf gdzie napisałem ze biłem jakiegos dziadka albo kobiete .
Po prostu chodzi mi oto ze dawniej jakos to wam nie przeszkadzało ze tak na ''D'' spiewaja , przeciez nikt wam nie kazał tego spiewac ! !
raf jedynka zamieszanie bylo spowodowane gwizadami i nie dopingiem nierozrozniasz 2 rzeczy jak sie komus niepodoba to niech niespiewa na wisłe i niech niegwizdze jak inni spiewaja.
No i macie jednego...nawet czytac umie...
pola moze sie poznamy na meczu z LECHEM co????lubie patrzec w oczy jak z kim rozmawiam...daj jakies namiary na siebie????
czyzby maly przerzut z dziadkow na kobiety...? hmmm...a potem kto...? dzieci....???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)