Tym co działo się na stadionie zeszliście na psy!
Swoim poparciem dla bandytów podnoszących rękę na kibiców CRACOVII zeszliście psy!
milus
marcinksc3xl
Ksc_Qrdwanów
kumbaj
cracus85
RomperStoper
PawełKSC
cracovia_nh
i jeszcze kilku (ale w sumie przecież niewielu Judaszy Gangrenów)
WYPAAAAAAAAAD !!!
WYPOZDROOOOOO !!!
WOOOOOOOOOOON !!!
Tylko szmata bije brata !!!
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
"Postanowiliśmy, aby istniała między nami umowa
Chcemy z tobą zawrzeć przymierze, że nie uczynisz nam nic złego,
jak i my nie skrzywdziliśmy ciebie i pozwoliliśmy ci spokojnie odejść"
Księga Rodzaju 26,27
PS.
najwyższa forma pogardy dla GTSu to totalne lekceważenie...
Wisła to stara kutwa! wiem to od dziecka
tylko co to ma wspólnego z miłością do barw Biało-Czerwonych!
i dlaczego niby musze to spiewac?!
Jebać antydoping !!!
Jebać zakomleksionych frustratów !!!
HEEEEJ HEEEEJ !!!!!!!
CRAAAAAACOOOOOOOOOOVIAAAAAAA !!!!!!!!!
CRAAAAAACOOOOOOOOOOVIAAAAAAA !!!!!!!!!
-
-
Tylko szmata bije brata !
zenade to ty jeszcze teraz robisz ze piszesz o tym w kolo po raz 10 chyba
DO KOŃCA WASZEGO ZASRANEGO ŻYCIA BĘDĘ PISAŁ:
NIE MA JUŻ PASIASTEJ RODZINY - ŚĄ TYLKO PASIACY I SKUR...SYNY!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!
ejejejej raf może zastanów się najpierw zanim coś napiszesz!
Znajdz chociaż jeden mój post który pochwala to co się stało dzisiaj na stadionie, znajdz taki w którym napisałem, że popieram bicie i wyzywanie własnych kibiców, a może znajdziesz taki w którym napisałem cos równie niezrozumiałego, a może taki w którym napisałem że jestem chuliganem i kopałem dzisiaj tych dziadków, jak znajdziesz to wtedy moge to skomentować! Jak narazie że tak powiem NO KOMMENT !!!
pomyśl jeśli potrafisz...
...
Księga Rodzaju 26,27
jeśli chodzi o ten post:
"cały mecz był antydoping tylko dlatego żeby pokazać że nie da się nic zrobić z antydopingiem i ze zawsze będzie i nikt tego nie zmieni bo nie jest 20 osób tylko dużo więcej takich którzy śpiewają na wisłe i zawsze będą spiewać! jak niechcecie spiewać to nie spiewajcie i tyle a jak będziecie gwizdać to bedzie tak jak dzisiaj na kazdym meczu! gdyby nie to całe poj..bane pojednanie to by było jak dawniej i było by dobrze zwłaszcza że przed pojednaniem juz było coraz mniej anty. Zobaczymy co z tego będzie ale wydaje mi się że nikt nic na to nie poradzi, a szkoda bo przed pojedaniem było całkiem fajnie! pozyjemy zobaczy...
"
to jest poprostu moje obiektywne zdanie w którym nie napisałem ani słowa że uczestnicze w tym wszystkim,a jedynie opisałem sytuacje z dzisiejszego dnia poprostu nie widze szans aby zwalczyć antydoping dlatego uważam że powinno wrócić wszysko do stanu przed pojednaniem gdzie antydopingu było już coraz mniej.
Jak masz jeszcze jakiś inny argument to czekam, a jak nie to poprostu następnym razem czytaj uważniej!
Pozdro!
Cracus 85
Jeśli faktycznie czujesz sie skrzywdzony, to przeprosze
Nie martwią mnie wcale topniejace szeregi zarazonych GANGreną
Nawet jesli okazac miało by sie to pomówieniem...
TYLKO CRACOVIA
Księga Rodzaju 26,27
cracus85 pare postów masz skasowanych...
Spoko raf człowiek na błędach się uczy :-)
Maniex - Bo używałem w nich zadużo wulgaryzmów, pózniej zostały napisane w sposób delikatniejszy... nic nie pozostawiłem więc bez odpowiedzi także Maniex nie szukaj już we mnie wielkiego chuligana bo poprostu mam może odmienne zdanie do waszego ale nikogo nie wyzywam a ni nie bije na stadionie...
Pozdro!
uwierzcie mi że ludzie których tu wypisalisales NIE bili dzis na kaluzy innych, oni tu nawet nie zagladaja, a przez tego typu posty oczerniasz ludzi ktorzy po prostu maja troche inne zdanie. Tak sie nie robi, bandytami to sobie mozesz nazywac tych co dzisiaj organizowali ta "akcje" :( ale nie naznaczaj pietnem BANDYTY forumowiczow ktorzy maja cos innego do powiedzenia...
Sponsor....czy aby na pewno ???
KsC_Qr2nOw napisał w jednym z postów.......
- "wasza krytyka wzmacnia naszą chęć do działania
a mg ,,my" to ja , Mielec i setki moich znajomych
i nie interesuje mnie wasze zdanie na tematy pojednawcze MAMY inny pogląd na świat i wy go nie zmienicie! a wszelkiego rodzaju bluzgi na meczach lub inne ,,akcje" które wam nie podchodzą do gustu bedę pełną para nakręcał czy wam się to podoba czy nie
a jeszcze jedno ... mg ? ,,dziecino" ...... żałosny jesteś"...........
=KsC_Qr2nOw=......odetnij się od tego co było na stadionie,odetnij się od tego bandytyzmu....myślę,że po wczorańszych wydarzeniach przejrzałes trochę na oczy......zobacz do czego prowadzi agresja....i jeszcze jedno.....
NIKT na stadionie nie krzyczal POJEDNANIE....tylko CRACOVIA....podczas śpiewania Waszego przeboju,,,,,i za to został sponiewierany.....wiec nie pisz tu,że sami sobie jesteśmy winni....my krzyczeliśmy CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA !!!
Raf Jedynka nie napinaj się tak bo ci żyłka w mózgu pęknie. Pierd..... na forum i pierd...
a na meczu będziesz siedział cicho jak mysz pod miotłą.
cracus85 jak cię czytam to mnie ciebie żal
taaa i teraz wychodzi ze ja w JG jestem czy cos. Powiedzialem swoje zdanie. Pozatym jak juz napisalem jeszcze pol roku temu nikomu nie przeszkadzalo spiewanie na wisle.
P.S. i jeszcze jedno: na wczorajszym meczu ani razu nie zaspiewalem "wisla to stara..."
ani innych tym podobnych piosenek bo mnie gardlo bolalo i wogole nie spiewalem. jedynie lokomotywka:)
raf_jedynka nie napinaj sie az tak na ludzi o innych poglądach
może mi ktos napisać co się stało bo mnie nie było na meczu
byla zorganizowana akcja(przynajmniej tak to wygladalo) antydopingowa. wiekszosc dopingu byla przeciwko wisle i ludzie probowali to zagwizdac ale osilkom sie to nie podobalo i pare osob zostalo poturbowanych.
P.S. dobrze ze Cie na meczu nie bylo nie masz czego zalowac.
raf jedynka- mnie nie wymieniles. Niedopatrzenie??
tak jescze 2 miesiace temu caly stadion to spiewal i bylo ok a teraz co drugi zgrywa sie na milosnika azylu
Bandyci, nie jesteście godni naszej Świętej Cracovii. Wy nigdy nic nie zrozumiecie, bo jesteście bezmózgowcami. Wasze miejsce to pomieszczynie za kratkami więziennymi lub w klatkach dla dzikich zwierząt. Zostaniecie systematycznie wyłapani unieszkodliwieni, bo nie możecie być traktowani jak cywilizowani ludzie.
My wiemy dlaczego szambo jest waszym żywiołem. Wiemy z jakich wywodzicie się środowisk. Patologicznych oczywiście!
Cracovia takiego szamba nie potrzwbuje!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)