Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Dziękuje

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 19.04.2005 o 23:38
      Ostatnia aktywność 20.04.2005 o 21:05
      1047 wyświetleń
    • enen

8
      0
    • 19.04.2005 o 23:38
      Post #215209 19.04.2005 23:38
    Chciałem serdecznie podziękować za wspaniałe doznania na dzisiejszym meczu z Zagłębiem Lubin, Serdecznie dziękuje "kibicom" którzy wiedzieli z kim grają mecz. Pięknie i z wielkim sercem prowadzili doping. I wykazali się ogromnym zamiłowaniem dla "naszej" drużyny. A tak szczerze to mam serdecznie dość! Co to za drużyna ANTYWISŁA! Gra taka w naszej lidze? Pierwszej, drugiej, trzeciej, a, b - klasie? Chyba nie... To sobie taką zakładajcie bo napewno to nie jest wasza drużna ta, na która przychodzicie! Coś się wam w głowie panowie poprzewracało!!!!! Nie... przepraszam... nic się wam nie przewracało! Wy tam nic nie macie! Może agresję spowodowaną frustracją! Czy dla was miłość do drużyny oznacza nienawiść do innej! NIE JESTEŚCIE GODNI NOSIĆ BARWY TEJ DRUŻYNY! O nie! Nie zasłuyżyliście na to! Kto to widział żeby podnośić ręke na własnego kibica! UŚWIADOMCIE TO SOBIE: To nie wy stanowicie kibicowskie serce tej drużyny! To nie wy ją wspieracie! Wy potraficie tylko pluć jadem! A tak naprawdę to wielu (oj naprawdę wielu) guzik obchodzą wasze przedstawienia! Nie jesteście tego warci! Odejdziecie w niepamięć! Relikt przeszłości! Zapomną o was! Bo nienawiść jest tylko chwilowa a prawdziwa miłość i pasja trwa wieki (jest wieczna)! A wy po prostu zostaniecie ignowrowani! Bo taki sposób zwracania uwagi na siebie jest żadnym sposobem! Dużo więcej ludzi przychodzi na stadion dla piłki drużyny i sportu! A nie tak jak wy dla pobluzgania! Aż szkoda gadać i zniżać się do waszego poziomu! Aby to ująć dla was zrozumiałym językiem: nara!
    • SZYBA_KSC

418
      0
    • 20.04.2005 o 13:31
      Post #215535 20.04.2005 13:31
    Nie wiem co chciałeś osiągnąc swoją wypowiedzią, ale jak to zwykle bywa/bywało to nic to nieda =] A tak poważnie to niedziwie sie chłopakom skoro ostatnimi czasy oprava "nie nalezy" do najlepszych. Więc poza meczem nic ciekawego się nie dzieje! Więc trzeba zrobić oprave i zająć nia ludzi, bo to ze m.in. emeryci(z pełnym szacunkiem) narzekają to jest sprawa tego klimatu ze oni sa zastarzy na inne rzeczy poza meczem. Takie jest Polskie społeczeństwo: zawsze musza walczyć jak nie zabory, wojny to walka z komuna, a teraz za bardzo niema z kim/czym walczyc więc niektórym się przewraca w głowach. Z wyrazami szacunku: Ja
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 20.04.2005 o 14:37
      Post #215577 20.04.2005 14:37
    A ciebie Szyba ze stadionu nie wyrzucili??
    • kordelksc

311
      0
    • 20.04.2005 o 20:32
      Post #215801 20.04.2005 20:32
    Szyba jak ja cie prosze nie wypowiadaj sie. Zrobisz tym wielka przysługe nie tylko mi. Sadze ze wieli forumowiczów nie chce czytac twoich wypowiedzi
    • Brock

290
      0
    • 20.04.2005 o 21:05
      Post #215830 20.04.2005 21:05
    [img]http://img67.echo.cx/img67/8081/grzechy8os.jpg[/img] tu pomysl na vlepe

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie