przestancie pieprzyć że to przez jakieś pojednanie - nam nie chodzi o żadne pojednanie - tylko o normalnośc - idziesz nam mecz Cracovii do spiewaj dla Niej , dla Niej zdieraj ryja - myslicie że dzis swymi chamskimi wybrykami coś pomogliście - wręcz przeciwnie - bo jak po tym wszystkim chcieliscie coś zaintonować - to nietety ale większość na stadionie totalnie was olała - i tak teraz będzie niestety - im wiecej antydopingu - tym mniej dopingu. Śmiem twierdzić że czasy kiedy cały stadion krzyczał PASY GOL - na razie mijają bezpowrotnie - i to tylko dzięki wam debilom
-
-
To jakas paranoja...
Kajtek
Pozwól że uspokoję twoje dzewictwo: na meczu z Lechem nie bedzie zadymy z Lechem.
A mieliśmy nigdy nie zejść na psy !?
Tylko Pasy !
BoRut ty chyba nie widziałeś jak prezes Misior dziś grzecznie rozmawiał z pierwszymi dto zakazu stadionowego.
Tak więc punkt nowych zasad o eliminacji z widowiska zakłucających porządek traktuje jako żart.
Borut czy ja napisłem gdzieś że śpiewam o Wiśle i pochwalam bicie dziadków? Wiec zejdz ze mnie, bo masz blade pojecie o tym co piszesz!
KsCQr2nOw- Miluś-Romper Stomper i inni Wam podobni.
Jesteście trochę niezrozumiali by nie rzec żałośni. Coraz Was mniej do śpiewania tej prymitywnej "Wisła..... a coraz wiecej nie chce tego słuchać. A Wy dajecie sobą kierować grupie szukającej zadym. Dziś na A1 protesty były b. silne, więc podeszła grupa chyba 12 wiejskich silnych. Żaden nie miał ani szalika ani koszulki ani niczego Pasów. Jeden wybrał sie z dołu do gościa w 15 rzędzie najbardziej aktywnego w dosadnych protestach ale gdy w 11, 12 i 13 rzędzie stanęło przed nim z 6 starszych to jeszcze popyskował i się wrócił. Potem jeden usiłował zerwać dziadkowi szalik i chyba go potargać ale poleciał na krzesła i z kumplem zniknął. A wszyscy wyszli chyłkiem 5 min. przed końcem. I tacy Wami rządzą?
Ufff.. zawsze byłem zgodliwy, ale na Lecha biorę gwizdek i polecam innym. I czekam na nowy sezon. Karnety Was rozrzucą po sektorach. A jest Was dużo mniej.
Dlaczego na tym forum zawsze ukrywa się trudne tematy, albo modzi kasują tematy i posty albo tak jak teraz forum jest zamknięte dla niezalogowanych, a niech się k…a wszyscy dowiedzą jakie się k.u.r.e.s.tw.o u nas wyprawia.
Kojot99 bo to wstyd co się wydarzyło.
Nie ma się czym chwalić. Powiem po hoolsowsku, kto ma wiedzieć ten wie jakie bydło odwaliła koalicja półmózgów bandytów i przerzutów niechcianych przez Wisłe.
Ludzie gwizdki i trąbki zostawcie sobie na małysza, ile się walczyło z tymi durnymi zabawkami, a wy chcecie za jednym razem to zepsuć. Odrazu nejlepiej weźcie gitare harmonie i grzechotki. Odbiło wam poprostu
....jestem w szoku..... gdy jakiś małólat z D darł ryja Na Reymonta, jestem wqrwiony,
niewiem co powiedzieć , ....honor sie ich nietrzyma
Heh tak zacznijmy od tego słysze tu wiele wypowiedzi typu "Po co było to pojednanie wszystko to przez to" A dla Papieża nam było potrzebne i wogule jakie to bylo pojednanie byla tylko wspolna msza 3 dni spokoju. Mówicie ze sami chcielismy czego chcielismy ?? Dostawać po ryju na swoim stadionie Filipiak ogranicza wejscie na stadion do 8.500tys. po co teraz przyjdzie 5.000. I jak to jest z ta chrona ze ja na karnet nie moge wejsc na stadion bez identyfikatora z drozszego sektora przejsc na tanszy a te **** chodza po calym stadionie jak chca. Aha i jeszcze jedno mówicie ze jak ktos gwizdal to dostawal opierd** jak nie chcial spiewac mugl nie spiewac otóz Nie ! jesli ktos nie spiewal te Debi** traktowaly to jak zagluszanie co to ma byc ze ludzie jedza kielbaski a jakies lysy idiota podchodzi i mówi wypier***** mi tam spiewac !! nieporozumienie DRAMAT !
Wojti starał się napisać:
"Powiem jedno gralem w Cracovii jak byla 3 liga !! bylem wtedy w juniorach i marazm byl niesamowity i jakos wtedy nie widzialem tych ludzi ktorzy teraz staraja sie najwiecej miec na pasach do powiedzenia ( chodzi mi o piknikow i ich pojednanie )!! jak oni osmielajac sie cokolwiek mowic i jednac z ta szmata !! w glowie mi sie to nie miesci !! Ludzie opamietajcie sie prawda jest taka ze gdyby nie ci chuligani to byscie na stadion nawet nie dotarl bo by was wisla zjadla a wy chcecie sie jednac ?? chyba zescie sie glowami na dupy pozamieniali !! "
Ale pieszesz głupoty... Wręcz napisze pier... Napisz jeszcze, że dzisiaj bawiła się grupa 100!. Jakoś ponad 22 lata trafiałem na stadon, a trafiłem dzieki dziadkowi, ojcu, bratu i sam zaprowadziłem swoje dziecko ( ostatni raz ). więc poszę wielki przewodniku błądzących i moja tarczo obronna - jak to "pięknie" napisałeś zamień dupe na głowe! Ja też nie cierpię zwisły i nie chcę żadne zgody. Chcę słyszeć doping mojej dla dużyny Cracovi! A tak na marginesie zauważyłeś co działo się na boisku??? Znasz wynik???
Dziś o mało co nie oberwał Darek Musiał-obecny brązowy medalista Mistrzostw Polski w hokeju na lodzie,wychowanek Cracovii,jeden z ostanich którzy zdobyli złoto w tej dyscyplinie dla naszego klubu.....ciekawe czy gwizdał,czy nie śpiewał czy może śpiewał co nie trzeba.A w ogóle to gdzie on był w latach 3 ligi-podobno tracił czas i zdrowie grając w jakiejś amatorskiej drużynie z Krakowa...
pastor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ludzie gwizdki i trąbki zostawcie sobie na
> małysza, ile się walczyło z tymi durnymi
> zabawkami, a wy chcecie za jednym razem to zepsuć.
> Odrazu nejlepiej weździe gitare harmonie i
> grzechotki. Odbiło wam poprostu
sory Pastor ale to Wam odbilo
żydziorek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja sobie myślę że mamy tu dwie grupy które są
> skrajne a prawda jest po środku , my się bijemy a
> Wisła się cieszy...żal mi ale nie Was tylko mnie
> bo muszę na to patrzeć
Żydziorek i tu się z tobą zgodze. Popadliśmy w skrajności !
Nikt już się nie może dogadać ze sobą.
Ale ci którym zabrakło argumentów, zaczeli bić !
Lecho3 nikt mną nie kieruje;-)
oj, nie nam odbiło. Niestety.... Spadam spać żeby choć na chwilę móc sie nie wstydzić...
Wstyd i hańba. Dziś siedziałem koło kilkuletniego pasiaka, który był z dziadkiem. Ciekawe czy jeszcze weźmie wnuka na mecz... no comments
Dobijają mnie te teksty w stylu "gdzie byliście trzy lata temu?.." lub "gdzie byliście jak była 'Basztowa'..?"... Ano byliśmy na stadionie i na Basztowej.. Na Kałuży byłem i 3 lata temu i 7 i 14 i 19 i 23 i 27 lat temu po raz pierwszy.. Widziałem pierwszoligową Cracovię jak grała z Szombierkami Bytom, Bałtykiem Gdynia i Stalą Mielec.. Widziałem jak piłkarki ręczne walczyły w pucharze Europy... Widziałem "Dziadka" Migacza na lodzie.. Nie raz w ciągu tych 27 lat wychodząc z areny sportowej mówiłem "moja noga tu więcej nie postanie".. Głównie mówiłem tak po meczach trzecioligowych ;-).. Ale oczywiście na kolejnym meczu znów byłem.. Ale ZAWSZE , powtarzam ZAWSZE , moja niechęć do pononwej wizyty na stadionie była wynikiem partactwa naszej drużyny.. Dziś po raz pierwszy pomyślałem o tych słowach z powodu - ponoć - WSPÓŁkibiców , ponoć - BRACI PASIACKICH etc , etc.. Byłem o kilka kroków od zajścia na sektorze C.. Tym razem wynik konfrontacji był w zasadzie nierozstrzygnięty.. Młodzi - silni - w kupie nie dali rady większej "kupie".. Przykre to niezmiernie.. Nie widzę powodu do pojednania z wisłą.. zachowajmy tożsamość i odrębność.. ale na Boga !! Czemu ma służyć na meczu CRACOVIA KRAKÓW - ZAGŁEBIE LUBIN wyrykiwanie żałosnej w treści i formie "pioseneczki"????? Brak słów..
MILUŚ:
Absolutnie nie mówiłem nic o Lechu i jego kibicach. Miałem na mysli raczej policję. Szkoda że nie potrafisz czytać między "wierszami".
Co do dziewictwa: Kwestię tę "poruszałem" już sporo lat temu, byc może nie było Cię wtedy jeszcze na świecie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)