Pozdrowienia z deszcowej Moskwy dla wszystkich
PASIAKOW,ale chyba nie jestem tu sam . Anton odezwij sie.
-
-
Ilu nas w Moskwie ilu
hehe Moscow ...
pozdrawiam Was
wojtek
W Maskvje nas dużo !!! Oj kakoj eto gorod i kakoje djewoćki.
Napisałem ci na mail.
pazdrawliaju was PASIAKI iz maskwy.DAAAAWWAAAJ Viktoria , Pasy dopiero w sobote. Anton Anton niedajcie tam sie . Czarek. PS . Wysocki.
Zizkov Victoria..
dla wszystkich PASÓW to GLORIA !
Ps. Antone, dzwoń...bo coś ostatnia rzomowa nam się przerwała
Nu i wot kakije maladcy. A moskiewskie Pasiaki to Lokomotiv?
Ja nie pajmaju co Wy gawarisz, <
Uczitsja wojtek uczitsja i uczitsja skazal wielikij Ljenin
Lokomotiv to raczej taki ruski odpowidnik Lecha,tez kolejorz,
poznalem nawet paru kolesiow od nich sa spoko tylko jak na tutejsze
warunki troche ich malo.Niezle prezentuja sie fani Spartaka.
Najwiecej kibicow ma CSK ale ja z legionistami nie gadam,no
a Dynamo to taka tutejsza skisla,Lokomotiv i Spartak maja z nimi kose.
A Torpedo?
ja se szła sama :P
No tak rzeczywiscie jest jeszcze Torpedo ale nie wiem nawet ilu kibicow
maja ,na miescie ich nie widac wymieraja chyba.
No i Moskwa, tom vtaroj.
Wczoraj mnie pjereniesli iz hotelu Marriott, patamu sto ja niet grubaja ryba - Amerikanin, i nie bylo miejsca, do hotelu Aerostar - on nachoditsja niedaleko ot stadiona Dynama, gdzie grał vczera Spartak Moskva - Esbjerg 2:0 . Hotel takij sovjetskij, no w restaurancie byl OYSTER (shrimps) fest, eto menja oczen uczeszylo, kak za dziengi firmy dam sobie w nosa.
No zanim ja poszedl na uzin, brzuch mi tak zaczal boleć, ciało sie czuło kak w piekłe, 39 temperatura, cała noc na toalecie.
Diewuszki tut oczen ladnoje, no na jedzenie trzeba uważat, patom masz gówno iz dziewoczek i Oyster festivalu.
Pagadamy na KSZO!!!
Nie bolej Anton nam sewodnija wstretitsja nado.
Zadzwaniu o 16:00. Pozdro.
sądząc po ilości wpisów powinniście Szanowni Moskwicze założyć Fan Klub Pasów, w najgorszym razie Koło Sympatyków.
Zrobcie zgode ze Spartakiem. Przyda sie na lige mistrzow.
Z tego co mi wiadomo , numerem 1 w Moskwie jest Spartak ! Oni maja najwiecej fanów. N2 to CSKA ( ale ponoc najlepszych hools mają ), Nr 3 to Dynamo M, Nr 4 - Lokomotiv , Nr 5 - Torpedo . Takie informacje dostałem od fana Dynamo z Moskwy.
Andrzeju ,masz nieco niaktualne wiadomosci Spartak to rzeczywiscie
nr.1 pod wzgledem ilosci sympatykow w Moskwie ,ale gra obecnie bardzo slabo i frekwencja mlyna piknikow i wyjazdow jest duzo slabsza niz wCSKA.
Natomiast co sie tyczy hoolsow to widac ze masz wiadomosci od kibica dynama.Tutejszy odpowiednik skisly to przydupasy CSKA, zdecydowanie
najleprzych hoolsow ma Spartak, z reszta twojego rankingu generalnie sie zgadzam.
Spartak nje rubak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)