witam
30 kwietnia o godzinie 17.00 gramy mecz z Okocimskim.poniewaz Pasy w tym czasie maja wyjazd daleki do Grodziska Wlkp. i pewnie nie wybierze sie tam sporo osob to zapraszamy do Tarnowa na mecz.miejmy nadzieje ze poprawia sie nasza frekwencja w meczeach wyjazdowych do zgod a w szczeglonosci Pasow poniewaz my bylismy juz kilka razy w Krakowie w tym roku(Cracovia Cup ,hokej,pilka nozna)w przeciwnosci do Was ktorzy zdecydowanie rzadko zaglodacie do Tarnowa.wiec serdecznie zapraszam
-
-
Tarnovia Tarnow-Okocimski Brzesko
No mysle ze MisiekWien ma racje powinnismy pojechac w te kilkanascie osob chociaz do Tarnowa na Okocimski !
Jesli było by troche chetnych gotów jestem wynająć busa !!!
cracovia_nh: wlasnie czekalem na Twoj wpis ;)
Jak do Tarnowa to Ty zawsze pierwszy :D
cos sugerujesz :> Kid ???
Po prostu ich bardzo lubie i dlatego jak sie zawsze nadaza okazja to jade tam
Przeciez nic nie sugeruje :)
Bylem poprostu ciekawy Twojego wpisu w tym temacie...
Czy wyrazisz chec wyjazdu :D
"miejmy nadzieje ze poprawia sie nasza frekwencja w meczeach wyjazdowych do zgod a w szczeglonosci Pasow poniewaz my bylismy juz kilka razy w Krakowie w tym roku(Cracovia Cup ,hokej,pilka nozna)w przeciwnosci do Was ktorzy zdecydowanie rzadko zaglodacie do Tarnowa.wiec serdecznie zapraszam
"
w kółko to samo, dobrze że Czarni Jasło nie są tacy nachalni.
Ja też bym się wstępnie pisał bo z mojego Jasła chuj wyszedł i byłem w Zabrzu. Piszcie na forum co organizujecie i podajcie kontakt typu gg żeby się zapisać. W żadnym wypadku nie podajcie miejsca i godzin zbiórek...
cracus1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "miejmy nadzieje ze poprawia sie nasza frekwencja
> w meczeach wyjazdowych do zgod a w szczeglonosci
> Pasow poniewaz my bylismy juz kilka razy w
> Krakowie w tym roku(Cracovia Cup ,hokej,pilka
> nozna)w przeciwnosci do Was ktorzy zdecydowanie
> rzadko zaglodacie do Tarnowa.wiec serdecznie
> zapraszam
> "
>
> w kółko to samo, dobrze że Czarni Jasło nie są
> tacy nachalni.
>
moze mi powiesz jeszcze ze tak nie jest !!
PasiastyCP napisz do mnie na priva to pogadamy
do cracus 1906 - Ja osobiście nigdy nie pisałem iż rzadko zaglądacie do nas, ale innym się wcale nie dziwię i Ty też się nie dziw że czasem niektórzy bywaja nachalni...pamiętaj Nic się nie dzieje bez przyczyny...
Pozdro Pasy
aczkolwiek, dodam jeszcze że uważam iż tu Tarnovian, szczególnie młodych wpisuje się tu za dużo i apeluje do nich o pisanie rzeczy rzeczywiście ważnych...
Noi jak tam byliby jacys chetni jechac w sobote do Tarnowa ??
no juz mecz za 4 dni
pozdro
Sorki za rozmywanie tematu ale bardzo fajna fotka - cracovia_nh :)
Sorry, że nie piszę na priva i sorry dla Tovii, ale wybieram się dopiero na derby. Za to obiecuje zrekrutować ze swojej strony kilka osób!
a derby juz 14 maja jak sie nie myle :D
14 maja godz.17 na stadionie RUMunii w moscicach
A TY CRACOVIA N-H BEDZIES NA MECZU W SOBOTE UNAS ??
tak derby Tarnowa sa 14 maja o 17.00 w moscicach ale nie o tym jest temat.tamten mecz bedzie osobnym tematem bo terez po okocimskim bedziecie mieli swoje derby i cala uwage na nich skupicie.wiec temat derbow tarnowa porusze za ok1,5tyg po derbach Krakowa.z tego jednak co juz wiem to zwisla zapowiedziala swoj przyazd do Tarnowa.
POZDRO dla wszystkich Pasiaków obecnych na meczu oks'em !
I jak przyjedziec na derby.Bedzie wisla,przyjedzcie!!!
Po meczu pewnie jakas imprezka,juz sie chlopaki skladaja.
Pozdro !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)