ilu bedzie naszych braci z Poznania ??? maja jakiegos specjala wynajetego ??? jak ktos sie orientuje co do liczby niech pisze :)
-
-
sobota 23.04.05 mecz z Pyrusami :)
ja sie dowiedzialem bedzie ich duzo
jada pociagiem ale chyba nei specjal, kupuja bilet na caly weekend za 50 zl wiec ich tanio wychodzi, powinnismy sie spodziewac licznej ekipy.
[b]PS. Maja wstep za darmo ?? mam nadzieje ze w klubie nie zapomnieli o tym...
i Oficjalnie poinformuja Lecha ze za darmo wchodza !![/b]
To będą moje 18 urodziny meczyk będzie zaje...fajny!!! :D
hehe a moje imieniny !!! :) Slifer pod Alga bedzie mega melanż !!! ale to nietemat o melanzach i swietach tylko o liczbie Leszka !!!
1 juz jest w Krakowie, 1 mieszka w Krakowie, w takim razie jest ich co najmniej 2 juz :P
Ja sie w piatek zamelduje a mykam w poniedzialek :> Bede mial cala niedziele na swietowanie zwyciestwa leszka ;) Przyjezdzam do znajomych.
P.S.
pozdro Renifer ;)
mam nadzieje ze zostana przyjecie rownie dobrze jak oni nas ugoscili :)
A sprobujcie nie ;) to to wam dwie bramki strzelimy :D
a strzelcie nawet 10 ;)
my i tak strzelimy jedna wiecej :D
WSzystko wskazuje ,żę Czarni Jasło ponownie zagoszczą na meczu
CRacovii z Lechem!!!!
I kibice z Gdyni też się pojawia :)
Myśle żę już w piątek będzie już dosyć sporo Pyr w Grodzie Kraka :), tak więc do piątku i niech melanż trwa :)
Pozdro Mikołaj :)
moja wątroba tego nie wytrzyma :D
Marcin !
Dasz rade :)
Ale Lechici napewno nie dadzą ...
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marcin !
>
> Dasz rade
>
> Ale Lechici napewno nie dadzą ...
Jak nam oszczędzicie przysmaku Rafała to radę damy :>
stawiam flaszke żołądkowej :D
FRO no teraz juz masz gwarantowane że beda w ciebie wlewać ten ich przysmak :)
ojj bedzie gruuubo pod Alga !!! bardzo milo wspominam melanzyk z Polonistami :) teraz poprawka z Pyrami !!!
Hehe, mam apel do kibiców Lecha - lepiej nie przyjeżdżajcie, bo od dzisiaj na Pasach braci się bije, więc i Wy możecie obskoczyć wp.ierdol! :)
FanatykKSC zlzuj troche.
Kibice Lecha beda i maja sie dobrze bawić. Ja przynajmniej swoich gosci nie bede obarczał naszymi problemami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)