Ponieważ mamy mecz z Zagłebiem Lubin to moze kogoś zainteresować że w sobote Lech ostatecznie zrobił zgode z Zagłębiem Lubin.
-
-
Zgoda Lecha i Zagłebia Lubin
kiedys musiał ze względu na Arke :)
i tak ma byc :)
W koću mają już nawet TESCO, Multikino i uniwersytet? To chyba był Lubin. (jak nie to wywalić)
Tego by nam brakowało jeszcze. Wystarczy, że ich nie bijemy. Ale to już nie ja ustalam te zasady :|
Ooo tylko zadnej zgody z Zaglebiem!
Wyjatkowo ich nie lubie, oj wyjatkowo!
Tak Bart :) Maja tesco :)
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ponieważ mamy mecz z Zagłebiem Lubin to moze kogoś
> zainteresować że w sobote Lech ostatecznie zrobił
> zgode z Zagłębiem Lubin.
>
>
Lech ma tez podobnie jak Arka zgode z Kszo
nie wiem wogule po co ten temat my zgody z Zaglebiem nie mamy.
Jeszcze jedno,
jakby mi ktoś mógł zmienić adres koło mojego nika na taki jak ma Karolo, albo podobny, może być np. Penetrator. Albo niech ktoś napisze jak to się zmienia to sam to zrobie. Chodzi o to, że czasami piszę np. coś na Lubin a tam widać, że mieszkam w trochę jakby mniejszym mieście (co prawda od niedawna, ale...), gdzie pierwsze światła na skrzyżowaniu zamontowano tuż przed ostatnią wizytą śp. Karola Wojtyły w 2002 roku! O właśnie, jeszcze nie było Papieża w Lubinie, więc z tym TESCO i całą resztą niech się chowają!
i na tych swiatłach pewnie jakis sympatyk klubu z drugiej strony Błoń wrzucił nam w srode kamień do auta....dodam ze razem z szybą.....fantastyczne te swiatła:-)
Założyłem temat w celach informacyjnych :) A nie żeby nad tym dyskutować !
Napewno dużo osób nie miało o tym pojecia.
to ciekawe, szczegolnie ze ZLH ponoc trzymaja z Psycho Fans.. czyli na jednej trybunie Arka Lech Zaglebie i Ruch.. no i moze jeszcze Widzew ?
Zgody z zagłebiem bym nie chciał bo kibicuja im buce pokroju worka i wogle ZAGŁEBIE CRACOVIA LECH to jakos wsiursko brzmi tak nie miastowo:( wyobrazcie sobie ze spiewamy KIBICE NASI TO JEDNA RODZINA POZDROWIENIA Z KRAKOWA DO LUBIN:D:D:D
To chyba jasne, że Robinksc tylko poinformował o zawartej zgodzie. Nas to interesować może tylko i wyłącznie ze względu na naszych przyjaciół z Poznania. My zgody z Zagłębiem nie mamy i mieć zapewne nie będziemy. Ja tam przynajmniej jej nie chce, choć tak po prawdzie to do Zagłębia osobiście nic specjalnie nie mam, ot po prostu taki klubik. Paru kibiców tam ma... no dobra już nic nie mówię...
Mysle ze fc Dolnoslaskie Pasy wystarczy jesli chodzi o zgody z tego regionu:)
bart 1906, hahah przypomniałes tego mistrza z lubina, "mamy już tesco i multikino".....o ile pamietam miał kasywkę-miedziany-....szkoda że sie juz nie pojawia na naszym forum....czytanie jego postów było intelektualną ucztą
7 dni później
no teraz maja tez z zydzewem i smierdziuchami...niezla opozycja sie zrobila-przyznam,ze najsilniejsza w polsce,ale mi to sie wcale nie podoba
POZDRO ARECZKA
Koleżanka, kto ma wg Ciebie zgodę z Widzewem i Ruchem? Mam nadzieję, że nie myślisz o Lechu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)