jak masz cos do powiedzenia to powiedz a nie rob posta z kropkami bo on nic nie wnosi do rozmowy
-
-
ZAREAGUJ NA PROWOKACJE
wnosi wnosi
no wlasnei wnosi! prowokuje tymi kropkami! a co prawda to prawda ze tu na forum jest pisane cos takiego a jak ktos z was zobaczy jakiegos chlopa to nic mu nie powie!
wierny Wisła i Sir Lancelot- zostałem troche zle zrozumiany...
1) Napisałem,ze hasło Łowcy psów wam zawadza i uwazam,ze powinno zostac wytracone z użytku.
2) Nie zmieniajmy wszystkich symboli bo to bez sensu, jeszcze nie jestesmy przyjaciolmi i raczej nie bedziemy,wiec bez pochopnych kroków.
3) To, ze pisze wam zamiast Wam nie jest złosliwosc, poprostu zawsze tak pisze i prosze nie jedzcie po mnie zaraz,ze jestem nie wychowany, nie szanuje was czy niedokrztałcili mnie:)
4) Narazie (niby) zgoda jest na necie i to,ze razem bylismy na mszy lub nie kroimy sie z szalików nie znaczy, ze już mamy wielka sztame.Zobaczymy jak bedzie gdy ten cały szum po smierci Papieża ucichnie.Nie myslcie,ze jestem przeciwny, ja jestem realista.Jak napisałem juz wczesniej wole sie mile rozczarowac niz przezyc zawod;)
Wiadomość zmieniona (07-04-05 12:42)
Migotka napisał(a):
> EPT napisał(a):
>
> > co do flag anty i innych symbolów to wiślacka flaga
> "wierność"
> > jest anty
> > "cechuje nas pojecie którego wy nie znacie"
> > ja rowniez nalezyw takim razie zabronic...
> >
> > a tak swoja droga to mamy duzo bardzo dobrych flag i bez
> > "łowców psów" obejdziemy sie spokojnie
> >
>
>
> Powiedz mi,gdzie tu widzisz coś anty ?? :?
>
Migotko chodzi mi o dopatrywanie sie "anty" w rywalizacji i w tym tonie jest to napisane
a tak swoja drogą to jestesmy przedstawieni jako niewierni wiec pewne anty jest
btw. rywalizacja musi byc (kibicowska - ultras, piłkarska)
SZACUNEK RÓWNIEŻ!!
DSS
1.fajnie że tak uważasz
2.masz rację jeszcze nie jesteśmy przyjaciółmi i raczej nie będziemy (chodzi o względny spokój, mnie np. śmieszy propozycja przybycia na Wasz mecz z Legią to nie o to w tym chodzi) masz rację nie zmieniajmy wszystkich symboli, nie masz racji jeżeli chodzi o ten symbol i wszystkie symbole anty-te akurat zmieńmy
3. oki Wam z małej litery można przeżyć - przyczepiłem się fakt
4. jest tak jak uważasz też uważam że życie pokaże jak będzie dalej, uważam że potrzeba nawet kilku lat żeby wzajemne stosunki mogły ulec znaczącej poprawie ale na pewno nie da się tego osiągnąć jeżeli dziś odpuścimy i nie będziemy robili nic aby się zblizyć. chodzi mi tylko o to że to każdy z nas może nawet najmniejszym niezauważalnym gestem spowodować że zacznie się poprawiać choć bedzie to proce długotrwały
np. jeżeli tylko jedna osoba nie założy szala anty i tylko jedna osoba nie zaśpiewa anty będzie to niezauważalne ale jeżeli wszyscy z każdej strony co mówią że chcą pojednania zrobią to samo to jednak coś się zmieni.
Być może dzięki temu dzieciakom którze teraz chodzą na mecze przestaną imponować takie zachowania, nie będą starały się zaimponować i popisywać swoja brutalnością przed starszymi i w konsekwencji będzie lepiej.
Miłości nie będzie ale bedzie spokojniej, normalniej,bezpieczniej... być może
DSS......hahahahah.........zwariowałam teraz.........:D:D
ZOYA- ;) hehe
wierny Wisła - no to podsumowujac zgadzamy sie we wszystkim poza znaczkiem przekreslonej gwiazdy:)
jak flaga WIERNOSC jest anty to fajnie macie
:D
pip, pip, pip.... PROWOKACJA;))))
temat byl zamkniety, po co go otworzono ??
zadna prowokacja tylko jest to obrazowe przedstawienie dopatrywania sie anty w tradycji kibicowskiej
jesli tą prowokacja nazwaliscie mój post o fladze Wisły
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)