Czy zgoda jest w całym kraju czy tylko w Krakowie ? Bo u nas nie ma forum i nie wiem jak sprawa wyglada.
-
-
CO Z KIBICAMI WIDZEWA I ŁKS-u, Legii itp ?
Legia Poszła w nasze ślady i pogodzili się z kibicami Poloni ..... Reszta to niewiem :/ Ale zobaczycie to potrwa może miesiąc albo 2 i znowu zacznie się to samo ....... Osobiście ja bym chciał żeby tak pozostało ..... ale to jest troche nierealne .
post z mojego forum.kumpel który nie jest kibicem napisał to kilka minut temu (mieszka a wawie)
05.04.2005 | 21:19 Bilbo_B [ crazy Hobbit ] http://www.ax24.pl
Wracajac dzisiaj do domu widzialem widok, ktory spowodowal ze stanalem jak wryty i zalowalem ze nie mam aparatu... Stalo sobie grzecznie na chodniku 4 kibicow - 2 z Legii i 2 z Polonii i ... rozmawiali, śmiali się, po czym rozeszli sie w dwie różne strony...
oni rozmawiali....
śmiali się...!!
chciałbym żeby tak zawsze było...
Ja zgadzam się z poprzednikiem że to będzie trwało 2 do 3 miesięcy i powróci do "normalności". Ja osobiście nie wieże w pojednanie między klubami Lecha z Legią czy Arki z Pogonią!!
Kto sie pogodzil w Warszawie ??? To ze razem modlili sie za Karola Wojtyle i razem chca szacunku do siebie jeszcze nie oznacza zgody
Czyli skoro uwazasz ze zgoda bedzie trwac 2-3 miesiace, to w takim razie wynika to, ze o Papiezu bedziecie pamietac 2-3 miechy, tak ? TO z tego wynika ?
Ludzie co Wam?
Oprocz czarnego i bialego mamy rozne kolory
Tak samo jest ze stosunkami miedzyludzkimi.
Nie ma tylko "zgoda" i "kosa". Szanuje innych ludzi, ale kochac ich nie musze.
Tak jak w zwyklym zycu.
Czy Wy naprawde macie tak ograniczone kategorie, ze albo kochanie albo nienawidzicie?
Poza tym, zwroccie uwage na temat tego forum.
W obecnej chwili, z calym szacunkiem, ale sytuacja kibicow w kraju niewiele mnie interesuje.
Skoncentrujcie sie na sobie i swoim wnetrzu.
Ciesze sie, ze jest dobry duch, ale co nagle to po diable!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)