PRZEKLĘTY tvn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PO PROSTU SZLAK MNIE TRAFIA JAK SŁYSZE ŻE "WCZORAJ NA MSZY BYLI OBECNI KIBICE CRACOVII I WISŁY","STALI OBOK SIEBIE KIBICE WISŁY I CRACOVII","POJEDNANIE MIEDZY KIBICAMI WISŁY I CRACOVII'-A GDZIE DO CHOLERY JEST HUTNIK CO?????PRZECIEZ TEŻ TAM WCZORAJ BYLI I TO W SPOREJ JAK NA ICH MOŻLIWOŚCI GRUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRZEBA COŚ Z TYM ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA OSOBISCIE MAM DO HUTNIKA OGROMNY SZACUNEK ZA WCZORAJ I NIE CHODZI MI TYLKO O TO CO BYŁO NA MSZY ALE TO CO BYŁO WCZESNIEJ NA PLACU CENTRALNYM...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
PRZEKLĘTY tvn!!!!!
mało gdzie wspominają o Hutniku...teraz był program na tv kraków..tez zaledwie mała wzmianka..
nic nie zrobisz..
Ważne że my wiemy jak zachowali się Hutnicy.
I nie piszę tego aby w perfidny sposób "ściąnać ich na naszą stronę".
Powiem tak :
Zostańcie wierni Waszemu Hutnikowi i kibicujcie mu tak jak 4.04.2005
Grunt to przywiązanie do tradycji.
Ja równiez podziwiam Hutników za wirnośc i nie mam zamiaru ich namawiac zeby byli za Cracovią ale nie mialbym nic przeciwko a nawet bylbym za sztamą z nimi!!!!!!!!
Wielkie dzieki za mile slowa i poparcie. Sam wczoraj bylem zdziwiony ze stawilismy sie w licznej jak na nasze mozliwosci grupie.
Niestety tak juz jest ze my w mediach zawsze bylismy i jestesmy w cieniu Cracovii i Wisly. W sumie to sie nie dziwie mediom bo wynikow sportowych nie mamy jak na razie, a potencjał tez nie ten
kiedyś nadejda czasy ze Cracovia, Hutnik i Wisla bedą w I lidze!! wiecie co to bedzie:)))
Kraków PANY!!!
Już sie nie mogę doczekac!!!
Mam pytanie: nagrał ktoś wczorajszą Mszę? Albo będzie ona gdzieś dostępna w całości w necie? Chciałbym zobaczyć jak to wszystko wyglądąło w telewizji...
Hutniki
kazdy medal ma dwie strony
media glownie akcentuja Cracovie i Wisle bo co by nie mowic - nasza wrogosc wobec siebie byla slawna na caly swiat, wiec mozna powiedziec ze jest to pozytyw iz nie macie tak zlej opinii jak my :)
pasiak_ksc-No własnie ja tez bym obejrzał bo zdjecia to nie to samo,a w telewizji tylko jakies marne urywki puszczają
o to samo mi chodzi, a nie chce oddzielnego tematu zakładać, bo mi modowie zamkną...
ciekawe czy ktos nam na to odpowie????????
Respect for Hutnik!!!
ja mam nagranie moge pozyczyć
a HUTNIKOWI DZIEKUJEMY :)
na czym masz nagrane ?
Arkapina sprawdz poczte !!
WAZNE !!
ooo ja kkk pisze w temacie o nagraniu "wazne" to znaczy, ze trzeba torrenta odpalac...
Szacunek to się należy kolesiowi z Hutnika - który "sam jeden" nie bał się i potrafił przyjść na Wielicką na spotkanie - powiedziec że jest z klubu sympatyków HKSu i reprezentuje na rozmowach HKS.
PS. Naprawdę do wczoraj nie wiedziałem że HKS ma tylu kibiców.
karolo trzeba odpalac ale to troche czasu potrzeba ;)
Media nas tak zawsze traktowaly- przypomne tylko, iz w czasie meczow pucharowych z Monaco bylismy podpisani Cracovia, co akurat w tamtych czasach nikogo z nas chyba wcale tak nie cieszylo
Msza byla cudowna, osobiscie nie spotkalem sie z ZADNYM incydentem, te o ktorych czytam traktuje jako nic nie znaczace wyjatki.
P.S. A tak na zupelnym marginesie milo bylo zobaczyc po kilku latach normalny stadion- juz za 10 dni powrot prozy zycia i zwiedzania stadio de Heko Czermno.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)