Właśnie dostałem cynk że LEGIA I POLONIA też sie pojednały biorąc przykład z nas...dlatego teraz nie możemy tego przerwac bo już cała polska jest z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
LEGIA I POLONIA TEŻ RAZEM!!!!!!!
nie wierzę???
ee tam odgapiaja:P
pozatym miedzy Legia i Polonia to chyba nie bylo takiej kosy co miedzy nami...
Wiadomość zmieniona (05-04-05 15:30)
A czy wiesz co sie działo na meczu naszej młodzieżówki z Azerami?????
nigdy nie było takiej jak u nas..
czy to jest nawjawazniejsze jak mocna kosa była? Panowie zastanówmy sie co zrobić by to zblizenie sie wrogich klubów utrzymac aby za kilka miesiecy nie powrócila wrogośc , nienawiśc i smierć
Dlatego pisze że nie możemy tego przerwac...
Gratuluje
i zycze Nam-Polakom aby sie udało
już nie przy swiecach, na mszy przy właczonych kamerach tylko ZAWSZE I WSZĘDZIE w zwykłej szarej rzeczywistosci
http://legialive.pl/news.php?NewsID=14018
Czas najwyższy.....ja uważam tak jeden naród, jedna ojczyzna, jedno miasto, jedna wiara, nadeszła era pokoju i wszystkim przeciwko WARA!!!
Pozdrowienai dla wszystkich kibiców
to ja wykorzystuję sytuację i pozdrówka dla Lecha od Wiślaczki:)
Panowie ! To jest naprawdę realne . Jeśli MY to przerwiemy to bedzie to nasza porażka wreszcie możemy żyć w normalnym Krakowie.
łzy same cisną sie do oczu , że wreczie takiej chwili doczekałem że wreszcie mój sąsiad w Wislackim szalu nie musi sie kryć ze swoim klubem i ja również .
Niech CAŁA POLSKA bedzie przykładem dla świata . Tego chciał Papież doo tego dążył . To MY jesteśmy za to odpowiedzialni.
Do MAPY NORMALNOŚCI dołączyli Warszawiacy już zapewwne niedługo i Ślązacy . To bedzie piekne jak wchodzisz na stadion przeciwny i słyszysz oklaski na wejściu.
z tego co wiem korona i kszo tez maja zamiar sie ''pojednac''
[quote][i]Łączymy się wszyscy z Ojcem Świętym. Nie ma Go z nami, ale jest w nas. Jest w nas On, który tak bardzo kochał sport, który tak bardzo kochał piłkę nożną Mam nadzieję, że Wy, którzy kochacie piłkę nożną, przybyliście tu, by okazać miłość i hołd zmarłemu papieżowi, przeniesiecie dzisiejsze deklaracje na następne dni i udowodnicie szczerość waszych intencji.
Kochajcie swoje kluby, kochajcie swoje drużyny, ale szanujcie rywali, szanujcie inne zespoły. Niech z polskich stadionów znikną wulgaryzmy i wrogie przyśpiewki. Bo od tego zaczyna się przemoc.
[/i][/quote]
To slowa takze do nas!
Mysle że to słowa do całej Polski...
Mowili w tvp3 ze Warszawa sie pojednala,Łódź tez i kibice znad morza...
Prosze o potwierdzenie info.
Co do Warszawy to potwierdzam(nawet temat o tym załozyłem),a co do innych miast to narazie nie mam żadnych potwierdzonych informacji ale kjezeli tak jest to naprawde bedzie cud,któreo dokona Ojciec Świety zza grobu...
Zwaśnione od lat kluby kibica Korony Kielce, KSZO Ostrowiec Św. i Radomiaka Radom spotkają się w środę na Świętym Krzyżu, na uroczystej mszy w intencji Ojca Świętego Jana Pawła II. Inicjatywę sympatyków poparli działacze i piłkarze z tych trzech klubów.
nie rozumiecie że to są pojedania jednodiowe???:|
-=KsC_Qr2nOw=- --> powiało optymizmem;)
pożyjemy zobaczymy..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)