wierny Wisła-chyba Legia-Polonia bo z Pogonia to Oni już dawno mają zgode.zmien tą wiadomosc.
-
-
PROPOZYCJA WSPOLNEJ MSZY LUB SPOTKANIA W DNIU POGRZEBU...
Więc proponuje, żebyśmy my Pasiacy zebrali się po prostu pod stadionem w dniu pogrzebu, np. o godz. 9 i przeszli na Błonia, np. pod papieską skałę...
ups....
wrzo.ksc a skąd są/jest B'98? Ja znam tylko BB'98 i bynajmniej nie jest to chuligańska ekipa, więc nie wymieniaj jej razem z JG czy Sharks...taka mała dygresja.
A wracając do tematu, to tak jak ktoś napisał wcześniej, nie przesadzajmy z ilością Mszy, jedna już się odbyła-było ok, w piątek wierni zbierają się na błoniach, by razem modlić się w dniu pogrzebu papieża. Myślę, że jest to odpowiednie miejsce dla nas, nie potrzebne są tu jakieś dodatkowe spotkania. Z resztą chodzą słuchy o marszu kibiców, który odbyłby się w tenże piątek o 18 00...
Wiadomość zmieniona (05-04-05 16:36)
jak dla mnie moze byc! tylko wydaje mi sie ze ciezko bedzie gdzie kolwiek przejsc bo od 10 ma byc transmisja z watykanu wiec bedzie juz duzo ludzi!
mantorras-"B'98" to "BUTCHERS'98"-i według mnie jest to bojówka Hutnika no bo chyba ultras by sie tak nie nazwali(butchers-w wolnym tłumaczeniu to rzeźnicy)
Wiadomość zmieniona (05-04-05 17:02)
Ja jestem za!!!niech wszyscy kibice spotkaja sie na błoniach w dniu pogżebu:(
ja będe w barwach na Błoniach
Bardzo dobry pomysl trzeba zeby w tym dniu znowu swiat zobaczyl ze jednak nastapilo pojednanie bo duza czesc ludzi w to watpi
Dokładnie,wielu mysli że to tylko na jeden dzień.Pokazmy ze to może trwać wiecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"POKAZMY ŻE UMIEMY SIE ZJEDNOCZYC!!!!!!!"
Ej jak coś będziecie wiedzieli więcej to piszcie: ola707@interia.pl
Marsz zjednoczenia kibiców dla Ojca Świętego
[aktualizacja: 16:42:30]
W najbliższy piątek, 8 kwietnia, w Krakowie odbędzie się Marsz Kibiców dla Papieża, Jana Pawła II. Wszystkich chcących oddać hołd Ojcu Świętemu zapraszamy na ulicę Dominikańską (przy plantach) o godzinię 18. Oczekiwani są kibice wszytkich polskich drużyn.
Plan spotkania:
- spotkanie o 18 w umówionym miejscu
- przejście ul. Dominikańskiej i ul. Franciszkańskiej pod Pałac Arcybiskupi (Kurię) i tam modlitwa za Papieża
- stamtąd ruszamy dalej Franciszkańską, potem przez Planty alejkami aż do Al. Piłsudskiego i nią aż pod stadion KS CRACOVIA
- tam na razie nie mamy szczegółowych planów - zależy to od tego czy dojdzie do skutku planowana msza święta na Błoniach po zakończeniu marszu - pracujemy nad tym, ale jeśli by nie doszło do skutku, to tam odczytamy nasz apel, w którym znajdą się też słowa dedykowane Ojcu Świętemu.
- stamtąd ruszymy pod stadion TS WISŁA, konkretnie pod wejście na sektor C, czyli od strony Al. 3 Maja, tam scenariusz podobnie jak pod stadionem Cracovii.
- Stamtąd, o ile uda się to załatwić z Kurią - pójdziemy na mszę polową na Błonia
Kwestie organizacyjne:
- mile widziane barwy klubowe, szaliki, zdjęcia Papieża, flagi papieskie, kwiaty, ciemne opaski, lub kokardki przypięte do klubowej koszulki, różaniec.
O ewentualnych zmianach organizacyjnych będziemy informować czytelników na bieżąco.
Więcej na [url]http://marsz.prv.pl[/url]
BRACIA PASIAKI,KIBICE HUTNIKA I WISŁY IDZIEMY PRAWDA?? I ZAPRASZAMY EKIPY Z CAŁEJ POLSKI!!!!!!!!!JUZ WCZORAJ DALISMY DOBRY PRZYKLAD, ZA KTORYM POSZLA POLONIA I LEGIA. MUSIMY UPARCIE DAZYC DO POJEDNANIA JESLI NAPRAWDE TEGO CHCEMY.CO WY NA TO? JEDEN DZIEN NIE WYSTARCZY TYCH DNI MUSI BYC WIELE, ABY MOGL SIE ZRODZIC CHOCIAZ WZAJEMNY SZACUNEK I SKONCZYL SIE STRACH PRZY WYCHODZENIU W SWOICH BARWACH NA ULICE KRAKOWA.
Wiadomość zmieniona (05-04-05 20:50)
wrzo.ksc jak mozesz to napisz do mnie bo nie moge sie z Toba skataktowac dzieki
Zostawilam takze widomosc o marszu na naszym forum, dla zainteresowanych zostawiam takze link do tego tematu :
[URL=http://wisla-multi.com/phpBB2/viewtopic.php?t=573]http://wisla-multi.com/phpBB2/viewtopic.php?t=573[/URL]
w piatek ide na blonia z grobka znajomych ...
bede na miliony %
moze z wami sie spotkam =)
a ja proponuje w piatek podejsc jeszce na stadion hutnika! niby daleko! ale bylo by fajnie! oni w poniedzialek pojawili sie u nas duzo grupa osob!
trzebaby sie porozumiec w tej kwestii z organizatorem marszu krakowskiego. moge napisac maila i zapytac jak On sie na to zapatruje zeby podejsc pod Hutnika. Tylko z drugiej strony , jezeli jest msza faktycznie na bloniach to chyba bedzie to zalezne czy pojdziemy pod hutnika wlasnie od godziny owej mszy. ale zapytac nie zaszkodzi, ja sie podejmuje, dam znac jak dostane odpowiedz.
NIech mi ktoś powie czemu tematy marszu kibiców są pomijane i blokowane??????????????????????????????????????????????
koteja, bo jest ich wystarczajaco wiele.
No to w koncu kto jest za?????
prosze o wpisywanie sie tutaj:
JA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)