Własnie ktoś dał taki pomysł w innym temacie a ja go popieram w 100% i załozyłem ten temat żeby sprawdzic czy zostanie to poparte czy nie .Ja jestem za a Wy????
-
-
PROPOZYCJA WSPOLNEJ MSZY LUB SPOTKANIA W DNIU POGRZEBU...
POPIERAM !!!!!
SUPER POMYSŁ CIEKAWE KTO TO WYMYŚLIŁ ?? ;)
IM CZĘŚCIEJ SIE BEDZIEMY SPOTYKAĆ TYM PRĘDZEJ BEDZIE SPOKÓJ !!
No chyba ty nie????-hehehe
Naprawde dobry pomysł ze też sam na to nie wpadłem(tak serio to myslałem o ym już od rana;))
EJ ZBIERZMY SIE CAŁA EKIPA CRAXY I WISŁY WSZYSCY CAŁY KRAKÓW WSZYSCY KIBICE NP NA BŁONIACH II RAZEM WSZYSCY WYBIERZMY CO DALEJ ALBO PODAMY SOBIE RECE ALBO ODEJDZIEMY I BEDZIE JAK KIEDYS APEL DO ORGANIZATORÓW JA NIEJESTEM W STANIE TEGO ZROBIC DAJE POMYSŁ WY PRUBUJCIE DALEJ NIEMOWIE TU O KOCHANIU SIE OCZYWISCIE ALE O SZACUNKU WIEC SPRUBUJMY ZRUBMY TO OFICJIALNIE ZEBY KAZDY TO WIEDZIAŁ NIECH BEDA WSZYSCY WSZYSCY CZYLI BOJÓWKI TEZ !!! SPRUBUJMYwrzo.ksc napisał(a):
Już nie przesadzajmy z tymi Mszami - to nie jest coś czego można nadużywać.
Czas na inne działania...
Ale ja napisalem ze msza albo spotkanie,a chwdp KSC napisał(a) o spotkaniu wiec to nie koniecznie musi byc msza nie???
chwdp KSC-nie zapominaj o Hutniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie badz jak tvn
JESTEM ZA !
widzę że przyjął się mój pomysł:)
ustalajcie panowie...
Ustalamy ustalamy...
p.s.A co masz w czerwiani??? ;)
wrzo.ksc --> coś:P
czekam na jakies konkrety..chociaż nie wszyscy się wpisują to bardzo dużo Wiślaków śledzi teraz forum i ten watek..
kaman-przeciez jest spotkanie na błoniach w czasie pogrzebu-chodzmy wszyscy tam a nie robmy osobnej mszy!!
No ja jestem zdecydowanie ZA !!!! Napewno podbije na każde takie spotkanie!!! CRACOVIA+WISŁA+HUTNIK=na zawsze razem !!??!!
"...w moich żyłach płynie biało-czerwona krew..."
Myśle że oprócz tego że My sobie ustalimy cos na tym spotkaniu to powinien sie tam jeszcze pojawic "JUDE GANG","SHARKSI","B'98"bo jak oni ustala ze ma byc układ(nie zgoda) to wiekszosc młodych kibiców sie na to zgodzi bo Oni sa dla nich autorytetem...
wrzo.ksc --> właśnie dlatego to spotkanie..
nasze forum nie działa chwilowo..ale wszystkie informacje napewno dotra tam gdzie mają dotrzeć.
No to sie ciesze
jestem za!!
masza juz byla to chyba wystarczy spotkanie:)
musimy sie jakos dalej "integrowac" bo idea pojednania zagasnie byc moze nawet na juz zawsze...
Spoko ja tez mogę jak cos, powiedzieć znajomym z Wisły kiedy sie spotykamy... Aha działa przecież forum wisla-multi bo tam ostatnio o mszy pisałam.
TSW---KSC---HKS---SZACUNEK
"JUDE GANG","SHARKSI" I"B'98" to organizacje nieformalne proponuje zaprosic tam także te formalne "KOŁO SYMPATYKÓW","STOWARZYSZENIE KIBICÓW WISŁY KRAKÓW"i"ORGANIZACJE SUCHE STAWY"itd.itp.
Myślę że JUDE GANG I SHARKSI (nie wiem jak odpowiednicy w HKS) się nie zgodzą na pojednanie pomiędzy sobą. jeżeli się mylę to to juz będzie prawdziwy cud.
Natomiast myślę że organizacje formalne zgodzą się jak najbardziej myślę że mają one też wpływ na ekstremistów i są w stanie ponownie zagwarantować bezpieczeństwo. spotkanie jak najbardziej TAK.
P.S. Legia z Polonią tak jak MY!!! Lech z Pogonią też chyba takie coś planują!!!
Wiadomość zmieniona (05-04-05 16:30)
Kluby ze Śląska chyba też...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)