wczorajsze kazanie było najpiekniejszym ze wszystkich jakie kiedykolwiek słyszałem ....!!!!
moze ktoś udostępnic nagranie chociaż w mp 3
-
-
ŚLICZNE KAZANIE w NIM CRACOVIA
moim zdaniem to kazanie nie bylo zbyt dobre na ta okazja , spodziewalam sie zupelnie czegos innego, a mp3 z tej mszy mozna sciagnac z strony wisly:)
Było śliczne , takie prawdziwe ! Takie Cracoviackie !!!
a wisłaki musza uszanować że Cracovia była Papieskim klubem i basta !!!
było piękne to fakt. ale nie pasowało do okazji... bardziej na msze z okazji 100-lecia klubu albo coś...
i w tym problem ze on nie mialo byc"cracoviackie" bo zawsze mnie uczono ze jak kogos zapraszam do swojego"domu" to na pierwszym miejscu jest przedewszystkim gosc a dopiero pozniej gospodarz:)
ale i tak bylo niezle
pozdrawiam
mówie ze było piękne a nie że niepasowało do okazji :))
było szczere bo historia Papieża jest związana z historią Cracovii , Jej był kibicem....
Brylant 82 -> A czy ktos mowi ze nie szanujemy tego ze Cracovia byla Papieskim klubem? Nie powinniscie sie z tego powodu wywyzszac, ten wpis mi nie pasowal bo napisales to tak jakbysmy sie na sile do Was pchali i pisali/mowili ze my tez jestesmy klubem Papieza.
ales uparty brylant, historia papieza jest zwiazana z krakowem, wadowicami , zakopanem i setka innych miast, jako kibice nie szafujcie postacia ojca swietego bo zaczyna to byc jak leczenie kompleksow papiez tym sie charakteryzowal ze nikogo nie wyroznial i o to mialo wczoraj chodzic na tej mszy ze jestesmy rowni jako kibice czy jestes w pierwszej czy w 3 lidze bez znaczenia ilu masz i jakich kibicow to jest przeslanie ktore powinno wczoraj pasc z ust ksiedza, inaczej nigdy nie bedzie dobrze
moim zdaniem, a jestem Pasiakiem ,szkoda ze nie bylo wiecej akcentów dot. innych klubów......
moze zostaniesz jakims filozofem skoro tyle w Tobie mądrości...tyle mądrości aby pisac kazania mszalne ...
szczerze piszac, kazanie slabe, poza koncowym akordem - o tym, ze musimy cos zmienic w sobie, o slowach papieza o niesieniu swiadectwa sportowej rywalizacji.
ksiadz Surma z calym szacunkiem nie odczul wielkosci chwili, nie podolal zadaniu. szkoda, ze nie glosil kazania ksiadz Lukaszka.
Hamer otóż to...
ale i tak było super, nie zmieni tego ani garstka impotentów z "komitetu powitalnego" ani kazanie w którymś brakowało "tego czegoś".
edit napisał(a):
> moim zdaniem to kazanie nie bylo zbyt dobre na ta okazja ,
> spodziewalam sie zupelnie czegos innego, a mp3 z tej mszy mozna
> sciagnac z strony wisly:)
>
a mozesz podac dokladniejszy namiar?
wklej link tutaj :)
>>TSW<< otóż to!!
nie zmieni tego rowniez garstka pijanych gosci planujących bujanie sie po stadionie-to informacja od mojego kumpla-Wislaka:-) pozdrawiam:-)
P.S.odrobina złosliwosci:-)
Jake Blues mam dokładnie takie seme odczucia jak Ty jeżeli chodzi o to kazanie ks. Surma niestety nie potrafił wykorzystać tej szansy, jaką Miał.
Dzięki Bogu są jeszcze tacy Kapłani jak Ksiądz Łukaszka.
Brylant kazanie ci się chyba dlatego tak spodobało, że o Pojednaniu niewiele w nim było mowy... pewnie dlatego w słowie Wiślacy literka ł ci się zaplątała:/
www.wisla.krakow.pl , tutaj popoludniu bedzie do sciagniecia mp3 z mszy
Kazanie bylo niezbyt dobre. Zwlaszcza na poczatku. Wydaje mi sie, ze powinno uderzyc bardziej w kwestie sportowo- kibicowskie. To byla msza kibicow w koncu. Wazniejsze jest w tym momencie akcentowanie pojednania niz "sprawozdanie" z ostatnich dni Ojca Świętego.
brylant82 ja juz zostalam kim mialam zostac, juz za pozno na zmiane zawodu:)
pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)