no i zaczyna się znowu gdybanie co bedzie itd - ja juz nie których osób nierozumiem załatwia sie pociag to jest równoznaczne z tym ze trzeba nim jechac a nie samochody, autobusy cena 45 zł do BB to nie jest znowu tak duzo -10 zeta bilet wstępu 35 PKP w dwie strony (problemem moze byc tylko to ze to środa )
-
-
POCIĄGI SPECJALNE DO BIELSKA-BIAŁEJ I SZCZECINA!
Radar 4.10 to sobota :)) chyba ze co innego miałes na mysli !
No i znowu nie pojadę... tym razem z powodu chaosu.
pociągiem nie, PKSem nie, samochodem nie, lotniska tam nie mają, pontonem nie bo rzeka Biała za szybki ma nurt.
Może ktos mnie zabrać do ładowni w jakimś Autosanie (jakby nie było miejsc "normalnych") ?
Obiecuję, że tym razem siekierę, łom i baterflaje zostawię w domu!
:))))))))
A może rowery?
faktycznie 4 to jest sobota a nie środa wiec nie powinno byc problemów z iloscia chetnych osób na ten specjalny pociag
qrwa a jeszcze pol godziny temu wyjazd byl waflowany!
moze by go jeszcze nie odwolywac-osiedla sie mobilizuja-DAMY RADE i za tyle...
proszę uprzejmie o "nie sianie" defytyzmu w sprawie Bielska i PKP:
są pociągi;
09.55 Kraków Główny przyjazd 12.59 do BB (osobowy)
10.06 Kraków Główny przyjazd 12.15 do BB (pośpieszny)...
oczywiście BB - to nie Brigide Bardot:):):)
powrót:
BB 17.53 - Kraków Glówny 20.55 (osobowy)
BB 18.31 - Kraków Główny 20.44 (pośpieszny)
A o której jest mecz?
o 14.30
O co chodzi z tymi wyjazdami? Do BB powinno jechać 500-600 osób,inie martwiłbym się o to gdzie postawić samochód itd. To oni tam będą posrani. W Radomsku też miał na nas czekać Widzew i co z tego wynikło ? Policja woziła nas po całym mieście na sygnale i na " gierkówce " nawet ruch wstrzymała żeby nas tylko szybciej do domu skierować .
Jedziemy pociagiem o 9.55 !!!
Zbieramy sie i jedziemy !!! Zaproszen specjalnych chyba wysyłac nie trzeba ! Na meczu info sie rozprowadzi !
I to jest konkretne podejście...
Wyjazd 9.55 ;-)
wreszcie pifko a nie kierownica !
Jedziemy!!!
godzina 9.55 sobota - 4 październik!
Kto był w Gliwicach PKP ten wie, że pewnie tanio będzie przejazd kosztował :-)
Może moderatorzy założa wyboldowany topik z godziną i datą wyjazdu ?
A każdy z nas rozpropaguje na meczu z KSZOkami !
Może spiker zapowie ?
Ludzie jedziemy wszyscy pociągiem na mecz tak jak było dawniej a do Bielska przecież nie jest daleko to powinno nas pojechać sporo.
Nie róbcie tu zwały że niema czym,że bedzie zagłębie że to czy tamto bo wielu to zniechęci do wyjazdu.
Będzie Zagłębie to tym lepiej coś sie będzie dziać jak ktoś sie boji to niech nie jedzie i tyle żeby żadnych barw nie stracić bo będzie wstyd na całą polske a jak broń boże byśmy nie pojechali to wiecie jak sie będą śmiać? Już słysze te hasła"wielka Cracovia boji sie jeździć" ludzie damy rade i tyle i zrozumcie jedno to oni mają sie nas bać a nie my ich.
A jeśli chodzi o koszty przejazdu: Nie wiem,nie byliście na wyjazdach pociągiem czy co? Zrzutka na kanara po 5 i tyle rany boskie macie problemy...
pzdr.
stawar nie chodzilo mi oto zeby przestraszyc kolegow ktorzy pojada samochodami tylko przekonac ich do wyjazdu pociagiem albo autobusem,o zadnym cykorze nie ma mowy,licze na to ze zaglebie przyjedzie,przypominam ze rezerwy cracovii graja mecz w wadowicac(fan club wisly)
9.55 - jedziemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam!
wiecie co cena tych pociągów ,zwłaszca do Bielska, jest za wysoka i to stanowczo!
Np ruch jechał do krakowa za ok20 zeta i w tym mieli wliczony juz bilet!
zwykły pkp jest dużo tańszy!
pkp z Krakowa do BB przez Libiąż:) z przesiadką w czechowicach to ok10zł
mam na myśli oczywiście bilet ze zniżka ; nie mówiąc juz o innej formie zniżki;)
ta trasa jest , miom zdaniem, atrakcyjniejsza krzeszowice trzebinia chrzanów LIBIĄŻ, potem oświecim ,. chyba brzesze itd.
to tylko taka propozycja , ja i tak dostosuję się do reszty:)
pozdro from "najlczniejszego" f.c. Cracovii
_TECHNIK_LIBIĄŻ (a od pażdziernika_TECHNIK_KRAKÓW:)
awaria nie nad Sanem tylko nad Wisłokiem........te słynne Wsze poranne przyjazyd.... 5, 6 rano a tu już Cracovia koczuje nad rzeką przy moście niedaleko stadionu.....
.....raz nie skończyło się to dla Was za dobrze:)
fajne to były czasy....ech.
pozdrawiam
Nie wie ktoś czy można kupić w klubie sam bilet ( do Szczecina ), a wybrać się np pociągiem zwykłym ???
Cena wyjazdu do Szczecina spadla z 90 do 50 złotych bo chętnych
bardzo dużo.
Na meczu z KSZO spiker to podawał parę razy..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)