BARDZO DOBRY POMYSL Z TA MSZA W DNIU I GODZINIE POGRZEBU LUB CHOCIAZ JAKIES WSPOLNE SPOTKANIE W TYM CZASIE.POPIERAM W 100%
-
-
WISŁA NA STRONIE PROPONUJE
jestem kibicem wisły i apeluje o to samo !!! po co mamy zabijac?? umierac?? " nie musimy się kochac ale szanowac tak " te słowa powiedzał jeden z kibiców przed wczorajsza urosczystoscia !! ZRUBMY TO DLA OJCA SWIETEGO I PRZESTANMY SIE ZWALCZAC!!!!!!!!!!!!tommy1906 napisał(a):
jestem tylko za odstawieniem sprzętu
Musimy udowodnić wszystkim, a przede wszystkim sobie, że potrafimy się zjednoczyć i szanować dla tego wielkiego człowieka jakim był Jan Paweł II.
Jestem po stokroć za. I nawet... a niech tam... nawet chce wieczystego pokoju i końca Świętej Wojny....
Chwała JPII!!!!
Zaszw znajdzie się grupa debili co będzie chciała to wszystko spieprzyć!!!! Ale nie poddamy się !!!! WIELE SERC,JEDNO BICIE WIELKA ZGODA PONAD ŻYCIE Dzięki,że byliśmy razem wczoraj na stadionie!!! Szacuneczek dla Wisły i Hutnika!!! Pozdro
SaNto - nie dość że piszesz od rzeczy, to jeszcze wpisujesz to samo w każdym wątku
kkk - nie obraziłem Cię, napisałem tylko, że piszesz bzdury, zresztą dalej tak uważam, a dlaczego napisąłem już wcześniej, nie będę się powtarzać
Hm... pamietam czasy jak punki, metale, itp, wykrajali podobnych z koszulek, naszywek itp. Zbierali sie na osiedlach, na zadyme, ale w ich przypadku to juz zostalo wrzucone do lamusa. Mam nadzieje ze tak samo bedzie z nami kibolami, dla mnie nie jest zadna atrakcja wykroic z barw jakiegos Pasiaka. Mam sumienie i serce a to jest czesc mojego honoru. A co do honoru, jesli tak bedzie jak wczoraj to honor zmieni swoj ksztalt.
Oby
Santo: to Ty stałeś wczoraj z tym szalem "śmierć Wiśle"???
no i ja jestem za!
i zeby odstawic nie tylko sprzet Santo ale i wszelka agresje
Pojednanie nie moze nastapic z dnia na dzien to jest nie wykonalne. Sa dwa krakowskie kluby ktore od 80 lat ze soba walcza i tego nie da sie zmienic ot tak.Po co to pojednanie jak i tak ci co sie znienawidza nawzajem dalej beda robic to co robia?? Wiec zacznijmy najpierw zmieniac siebie!!!
Tylko ze nie kazdy chce sie zmienic wiec trzeba mu w tym pomóc.A kto ci powiedział ze walczą ze sobą od 80 lat???????????Wten sposób(krwawy)walczą od max.20 lat więc to si da zmienic!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie ja też mam to na myśli Niech Wiślak czy Pasiak czy Kibic Hutnika nie chodzi sopie po mieście w barwach pokażmy że chociaż się nie kochamy to mamy szacunek.Wiadomo zgody nie będzie nigdy i ale pszynajmniej szacunek"""""""
Wyjąłeś mi to z ust...
NIE RUBCIE SZOPKI ZGODY NIGDY NIE BEDZIE A ZROBILISMY TEN GEST Z WZGLEDU NA PAPIEZA .JAK CHCECIE SIE BRATAC Z WISLA TO ZMIEŃCIE SZALE NA TE GWARDYJSKIE I IDZCIE NA REYMONTA.
------------------------------------CRACOVIA-----------------------------------------------
oby jak najszybciej !!! powodzenia
china co to dzisiaj lekcji w szkole nie było??
Ale istnieje coś takiego jak słownik ortograficzny, może zajrzyj do niego czasem...
jestem za.
china zrób (tak!!! przez o z kreską) eeg albo tomografię a potem się wypowiadaj.
china w podpisie masz BÓG JEST Z NAMI ZA PASAMI
czyli też z Tobą więc co Ci każe siać nienawiść? Bóg? pomyśl albo przynajmniej zmień podpis bo widząc coś takiego PAPIEŻ JUŻ NIE BYŁBY DUMNY!!!
CRACOVIA-WISŁA=razem podbijemy całą Polskę!!!
Spełniły sie moje mażenia Cracovia i Wisła razem!
I Hutnik tez i Hutnik tez pszyjacielem Cracovii i Wisły jest!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)