Czesc Wszystkim Mam Taka Iniciatywe .. chcialbym sie dowiedziec co o tym sadzicie... Dzisiaj niestety niedalem rady byc na mszy... lecz ogladajac ja w tv bardzo podobalo mi sie gdy podczas komuni uslyszalem slowa"pojednanie dla PAPIEZA" i tez jako kibic tego klubu podobalo mi sie jak widzialem wsrod tysiecy szali cracovi i wisly szal hutnika;] ale nie o tym tu chce napisac... Wymyslilem takie cos to tylko dla kolekcjonerow badz kibicow ktorzy poprostu tego chca. Chodzi o szal Cracobia-Hutnik-Wisla a z 2giej strony Na Srodku Jan Pawel 2 i malym Droczkiem Pojednanie dla PAPIEZA... CO o tym myslicie i chcialbym dostac jakis namiar ultrasa craxy badz wisly i jesli bylo duze zaintersowanie zrobieniem takiego czegos..czekam na odpowiedzi ...Wszystko zalezy od was! jak cos to moj mail Bulek14@interia.pl
-
-
Szalik
Dobre
spox pomysl kupie taki szla jak bedzie ...
a znacie moze jakies namiary na kogos ultras bo u was jest lepszy marketing u nas jak sie robi szale to tylko miedzy nami sie rozejdzie nigdy nie do sklepob bo niekupuja a gdybym mial jakis kontakt z ultars wisly czy cracovi zawsze razniej bo i nawet mozna to w sklepach zalatwic ale jesli malo chetnychto tez po co...
hmm.. fajny byłby taki szaliczek... sama bym taki zakupiła :)
Jestem zdecydowanie za tym szalikiem. Chętnie go kupię jak będzie
hmm to inaczej jeszce :] robcie projekty i wysylajcie do mnie...na maila lub wklejajcie tutaj i bedzie oki;] moze wtedy wiecje osob sie zacheci...
Czy w piatek zabieracie swoje szale spod Kurii ?
Elo jestem za tym pomysłem to jest bardzo dobry pomysł może kibice przestaną w końcu kraść szaliki,palić je itd itp wsumie to taki szal miał by dla nas wielkie znaczenie i pozostała by pamięć po wielkim człowieku a oprucz tego to papież na bank by się ucieszył gdyby zobaczył jak dzisiaj się zjednoczyliśmy 3 kluby,3 najgorsze kluby na jednym stadionie bez żadnych dymów szkoda że chwile są ulotne i że to zawieszenie broni nie zostanie na zawsze dziwi mnie również to że te 3 kluby to Polskie kluby a jednak mimo wszystko są przeciwko sobie!!!
A co do mszy św. bardzo się wzruszyłem gdy zobaczyłem jak szale różnych klubów były na jednym stadionie szal Wisły koło Cracovi i Legi coś pięknego :)
Jestem za szalikiem i jak tylko dam rade to zakupie taki jesli bedzie
JJ: poprosimy o Twoj projekt robiony w paincie tutaj na forum ;)
taki szalik musi powstać !!! upamiętnimy to historyczne wydażenie !!
pOWINNY BYC VLEPKI WTEDY NIKT BY ICH NIE ZRYWAL GDYBY BYLY NA NICH WSZYSTKIE 3 HERBY!
jEŻELI MOGE DODAĆ TO PROPONUJE ŻEBY NA TEJ JEDNEJ STRONIE GDZIE MA BYĆ "JAN PAWEŁ II" DODAĆ DATE I MIEJSCE TO ZNACZY POPROSTU---> 04.04.05. - KRAKÓW, NP NA DOLE A NA GÓRZE WSPOMNIANE WCZEŚNIEJ "POJEDNANNIE DLA PAPIERZA"
[img]http://kontobuki.w.interia.pl/papa.jpg[/img]
Już umieszczałem ten obrazek w innym temacie ale sądze że nadałby się na Vlepkę
SPOKO BY TAKIE COŚ BYŁO TESZ BYM SOBIE ZAPODAL TAKI SZALIK
1 strona szlika:
[img]http://kontobuki.w.interia.pl/98.jpg[/img]
2 strona szalika:
[img]http://kontobuki.w.interia.pl/99.jpg[/img]
To mój pierwszy projekt takiego szalika więc proszę o trochę wyrozumiałości.
Temat zamyka, teraz jest zaloba, dajcie spokoj.
Lub zalatwiajcie swoje pomysly na privie. To nie jest czas i miejsce do takich dyskusji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)