Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Kolejny cud w tych dniach...

• Jan Paweł Wielki 192
    • Rozpoczęto 04.04.2005 o 21:28
      Ostatnia aktywność 04.04.2005 o 21:57
      72 wyświetleń
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 04.04.2005 o 21:28
      Post #212018 04.04.2005 21:28
    Oglądałem materiał w TVN z nieukrywanym wzruszeniem. To co się stało na stadionie podczas mszy to kolejny cud jaki stał się w tym trudnym czasie, kolejny cud, który stał się w ludzkich sercach za sprawą Jana Pawła II. Dziękuję wam wszystkim, że mieliście odwagę podjąć niezwykle trudne wyzwanie pojednania i szacunku, poszanowania godności drugiego, wyzwanie jakie On postawił przed nami wszystkimi... "NIE LĘKAJCIE SIE...." Nie będziemy Ojcze Święty, razem jesteśmy silni... I wiemy, że Ty będziesz nas wspierał byśmy wytrwali. Kociewie duchem z Krakowem :)
    • paolka89

6
      0
    • 04.04.2005 o 21:57
      Post #212029 04.04.2005 21:57
    A o której była ta transmisja?? kurdeeee ja zapomniałam ;( ;( Co za mnie za kibic??!! :(:(:(:( jestem zła, wściekła na samą siebie!! :[[[ ehh... no taką okazję przegapiłam.... takie wydarzenie... no nie daruję sobię tego chyba...:(:(:((:(:(

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie