"Ora et labora" to stara jak chrzescijanstwo dewiza św. Benedykta z Nursji - "Pracuj i módl się" W imieniu organizatorow dzisiejszej uroczystosci prosimy o pomoc wolotariuszy. Kazdy kibic Pasow, ktory chce pomoc i w mysl maksymy Sw. Bendykta takze swoja praca oddac czesc, niech czuje sie zobowiazany do tego. Prosimy o przybycie na godzine 16-ta pod brame stadionu. Bardzo prosimy o ubranie pasiastych koszulek, tam tez kazdy z wolontariuszy dostanie odpowiedni identyfikator organizatorow. Do wykonania jest dosc duzo prac porzadkowych - dla nikogo pracy nie braknie.
Czy ktos sie orientuje o co chodiz i czy trzba miec koszulke a takze jakie prace są do wykonania ?
Dostalem tą wiadomosc od kolegi na gg ale nie wie o co chodzi.
-
-
Pomoc wolontariuszy
skontaktuj aie z kims z "wyzszej polki" na pewno odpowie na Twoje pytania
No dobra pod brame - ale ktora ??
doszly mnie sluchy ze maja byc przy wejsciach jakies grupy powitalne z naszej strony czy to prawda i czy zeby w nich byc trzeba byc juz o 16:00???????????
popatrzcie na samą góre stronki
Nie jestem z wyższej półki, ale na spotkaniu w klubie byłem, więc co do wolontariuszy, są potrzebni w pracach przygotowawczych i przy kierowaniu "ruchem" na stadionie.
Żeby ułatwić sobie zadanie przekleję to o co poproszono:
"Pomoc przy organizacji Mszy Świętej..."
Organizatorzy dzisiejszej Mszy Świętej na stadionie Cracovii zwracają się z prośbą do kibiców o pomoc w przygotowaniu i zabezpieczeniu tej uroczystości. Wszyscy chętni do pomocy oczekiwani się od godziny 16-tej przy wejściu na stadion od strony ul. Kałuży. Koniecznie należy zabrać ze sobą koszulkę Cracovii.
Potraktujcie to poważnie. Masza będzie transmitowana przez 2 krajowe i trzy inne telewizje. Organizacja i zachowanie musi być TIP TOP EXTRA.
Nie zabierajcie własnych flag.
No to cała Polska na nas będzie patrzeć!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)