Nawet nie probujcie dzisiaj brac szalikow smierc wisle czy cracovii i takich tam wystarczy ze jeden taki wisi na kurii i robi kupe wstydu!Nie bede juz mowil o prowokacji mam nadzieje ze to sie jutro wszystko dobrze skonczy ide z dziewczyna na stadion i nie chce zeby cos jej sie stalo!
-
-
ANTY BARWY!
Ja zawiesilem swoj najstarszy i najcenniejszy- trojkolorowy, jeszcze z 89 roku
Wisla-Cracovia-Hutnik
Szacunek
TEn kto zawiesił ten anty szalik na Kurii .... powinien chyba pójść po rozum do głowy ..... no i co oczywiste .... nie może on sie mienic kibicem .... ( to jest moje zdanie ) !!
Jesli chodzi o ten szalik z 89 to troche niebieskie barwy mu juz wyblakly ;))) to zarcik ;0 szacunek dla Ciebie!
no to trza dbac o szal maciek! ;)
pozdro
ide sie wyspac bo jutro wielkie wydarzenie
dobranoc Cracovio i dzieki za goscine
Ja uwazam ze branie dzis barw to nie jest dobry pomysl.
Ferencvaros: jakies argumenty ?
a ja uwazam ze zabranie barw to wazna sprawa-to ma byc symbol ze wszyscy kibice jestesmy w stanie zyc w zgodzie......choc przez chwile....
Zdecydowanie z Barwami. Niech ludzie widzą, że potrafimy stać ramię w ramię. O to też również w tym chodzi. Aby zaszczepić w nas tolerancję.
Argumenty sa takie, ze nikt z nas nie moze zagwarantowac na naszym stadionie bezpieczenstwa Wislakow w barwach. Ze moze dojsc do skandalu...
Ferencvaros: wydaje mi sie, ze w takim dniu jak dzisiaj nic im nie grozi na stadionie...
Pozatym zadna frajda widziec, ze przyjdzie np. 10 000 osob bez barw i nie wiedziec kto...
A przeciez swoj przyjazd zapowiedzialy ekipy nie tylko z Krakowa...
Jak dla mnie to wszyscy w barwach !!
+ swieczki lub znicze ;)
Wiadomość zmieniona (04-04-05 10:27)
Ma być spokój, wszystko jest dograne.
No to super.
a ja mam dylemat...:/ w moich zylach plynie pasiasta krew ale ide z szalem korony-bo na wyjezdzie zamienielam sie...ale dylemat dotyczy szalika wisly gzdyz rowniez taki posiadam....(bez komentarza):)i zastanawiam sie czy takze go brac-bardzo podoba mi sie pomysl pojednania:)i jestem dumna iz bede barala w tym udzial....ale nie wiem co robic....:/
Doszły mnie słuchy, że bardzo wiele osób wybiera się w dwóch szalach - Cracovii i Wisły...
Gdybym tylko miał szalik Cracovii i/lub Hutnika to napewno bym wziął!
Przyjdę tylko w szalu Wisły.
Zgadzam się! Ludzie zacznijmy sie szanować. Warto dla takiego człowieka jak On zrobić to na zawsze. Dajcie sobie spokój z barwami tego typu bo to naprawde śmieszne, jakby ktoś tam przyszedł.
Wisła, Hutnik, Cracovia zawsze razem!
JEDNO MIASTO JEDEN SPORT KILKA KLUBOW MILOSC!!!!!
Macieksc napisał(a):
> Nawet nie probujcie dzisiaj brac szalikow smierc wisle czy
> cracovii i takich tam wystarczy ze jeden taki wisi na kurii i
> robi kupe wstydu!Nie bede juz mowil o prowokacji mam nadzieje
> ze to sie jutro wszystko dobrze skonczy ide z dziewczyna na
> stadion i nie chce zeby cos jej sie stalo!
>
Przyjść w barwach tak!
Ale ludzie, nie robcie szopki nie otganizujcie wymieniania się szalikami lub jesli jesteście kibicami Wisły i odwrotnie to nie przychodźcie w szalikach "przeciwnika". Przeciez to, ze będziemy razem nie znaczy to co niektorzy sobie wyobrazają. Prosze, poczekajmy z tym a zobaczymy. Ja bede w szaliku Cracovii.
a ja trzymam kciuki i zobaczymy jak długo wytrwa w Was ten pozytywny duch
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)