Znowu padło to magiczne zdanie: "Chyba i tak wiecie że nie zależy to od ludzi na tym forum więc dajcie sobie spokój..."
Widać wszyscy już przywykli do tego, że los kilkudziesięciu tysięcy kibiców w Krakowie jest w rękach kilkudziesięcioosobowej bandy mieniącej się kibicami... Przykre to...
-
-
Koniec 'Świętej wojny'
ano taki sens ma pisanie na forum, zeby poruszyć lawinę.
Wyciągnąć jeden maly kamyczek, żeby obalić ten mit.
Jeśli w to nie wierzysz, to twoje prawo. Ale nie wmawiaj innym, by wierzyli w to samo!
WISLA KRAKOW!
Sposob na ekstremistow, malolatow, tych nie posiadajacych neta, bandytow, itd:
Zbierzcie kilka takich grup np. 20 z Craxy, 20 z Wisly, 20 z Hutnika (60 osob to sporo) i wyruszcie o jednej porze w kilka miejsc w Krakowie (juz wy wiecie gdzie) i przekazcie, ze nastal szacunek i nie ma bandytow wsrod kibicow, a kto tego nie zrozumie to powiedzcie ze nie jest godzien nosic barw i ewentualnie mu zabierzcie :)
pozdro dla wprowadzjacych nauki JP II w zycie
EJ ZBIERZMY SIE CAŁA EKIPA CRAXY I WISŁY WSZYSCY CAŁY KRAKÓW WSZYSCY KIBICE NP NA BŁONIACH II RAZEM WSZYSCY WYBIERZMY CO DALEJ ALBO PODAMY SOBIE RECE ALBO ODEJDZIEMY I BEDZIE JAK KIEDYS APEL DO ORGANIZATORÓW JA NIEJESTEM W STANIE TEGO ZROBIC DAJE POMYSŁ WY PRUBUJCIE DALEJ NIEMOWIE TU O KOCHANIU SIE OCZYWISCIE ALE O SZACUNKU WIEC SPRUBUJMY ZRUBMY TO OFICJIALNIE ZEBY KAZDY TO WIEDZIAŁ NIECH BEDA WSZYSCY WSZYSCY CZYLI BOJÓWKI TEZ !!! SPRUBUJMY NIE PISZMY NA FORUM POPROSTU ZBIEZMY SIE WSZYSCY GADANIE NIC NIEZNACZY RAZ SIE ZEBRALISMY TERAZ SPRUBUJMY DOJSC DO POROZUMIENIA
aha, mam powiedziec takiemu kumatemu to prosto w twarz?
Powiem i co?
Ano i odtsane i oczywiscie Ty będziesz zadowolony , bo 'ja przecież mówiłem'.
Więc pomyśl, że nie ma sensu argumentowac tego im w ten sposób, bo oni tego i tak nie zrozumieją!
My kibice nie musimy odstawiać sprzętu. My nie braliśmy go do ręki. Nie możemy nic poradzić na pewne sprawy, no może i nie, ale są rzeczy na które na pewno tak. Czy nie możemy powstrzymać bluzgów na meczu? Oczywiście, że możemy. Chodzi też o to, aby ktoś kto chce się tłuc z innymi nie miał złudzeń, że to robi w imię klubu. To jest największa bzdura jaką sobie można wyobrazić. Kto ich upoważnił do takiego myślenia, klub, zawodnicy, zarząd, działacze?? No kto? Jeżeli ja zatłukę 3 Żydów, 4 Arabów, 5 świadków Jehowy i powiedzmy 2 ateistów twierdząc, że robie to w imieniu Chrześcijan, to tak będzie?! No chyba jednak nie.
Święta Wojna na murawie,
Święta ZGODA na ulicach!!!!
Jestem za. Pozdrawiam wszystkich kibiców z Krakowa!!!
CRACOVIA+WISŁA+HUTNIK=ŚWIĘTA ZGODA
[']Ojcze Święty spoczywaj w pokoju[']
Npisze tak: widziałam dziś ludzi w szalikach Wisły i Cracovii. Szli sobie drogą spokojnie, nikt ich nie zaczepiał. My naprawde możemy się szanować, trzeba tylko tego chcieć...
TSW---KSC---HKS
Do ludzi z Wisły (ci co mnie znają wiedzą, jak jeszcze niedawno pisałem albo raczej nie pisałem nazwę Waszego Towarzystwa).
Mam takie pytanie: Czy na Waszych forach też takie tezy ktoś wygłasza, jak tutaj Santo "Że to nie od was zależy" itd.?
Przed mszą na CRACOVII tez były takie głosy i co???????Był spokuj??-był!!!!!!!!!!!!!!Wiec teraz może też tak bedzie...
Kraków pamiętajcie: teraz patrzy na was cała Polska i to co zrobicie będzie świadczyło o was przez wiele lat.
Ojcze Święty pamiętamy o tobie
Zróbmy to nie tylko dla papieża ale dla nas samych... !!! Nie mówię tu żeby oba kluby nasze się pokochały (etc.) lecz żeby zapanował szacunek... po co się zabijać nawzajem... ku czemu to służy???
nie nadarmo Ojciec Święty dawał nam do zrozumienia, że szacunek do drugiego człowieka jest najważniejszy... niech zapanuje między nami pokój...
mam nadzieję że się to spełni...
jestem za, sama wyciągam do Was rękę...
WISŁA CHCE POKOJU!!!
Jeśli ta banda zobaczy że krojąc z barw w Krakowie nie jest już chlubą swoich klubów tylko ich wstydem to może coś zrozumią. Jeśli naprzeciwko 100 czy 200 osób bijących się i zabijających na ulicach stanie kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy zwykłych kibiców to wtedy oni nie będą mieli wiele do powiedzenia, ale najpierw Ci zwykli kibice muszą zacząć się szanować na stałe tak jak to było wczoraj...
Nie jestem kibicem wisły a ni też cracovii ale myśle że wszyscy powinniście się szanować i nie tylko teraz gdy jest żałoa po śmierci Jana Pawła II ale już zawsze. I tak bardzo wiele zrobiliscie będac raze na mszy świętej w intencj Ojca Świętego, ale teraz musicie zrobić jeszcze więcej aby tę zgodę utrzymać! Na pewno znajdzie się w śród kibiców wisły czy też cracovii kilku może kilkudziesięciu kibiców któży nie będa chcieli zgody i dalej będą chcieli walczyć za honor klubu czy za jego chwałe ale to tak naprawdę nie są kibice. Bo czy wg Was ktoś kto goni kogoś po mieście z nożem czy siekierką w ręku tylko dla tego że ma na sobie inne barwy jest tak naprawdę kibicem? Bo wedłu mnie jest to BANDYTA i talkich ludzi powinni zamykać w więzieniach lub zakładach psychiatrycznych. Moim skromnym zdaniem Kraków jest najpiękniejszym miastem w Polsce i powinniście się starać aby tak się stało, żeby ludzie nie mając strachu przyjeżdżali do Waszego miasta! Jan Paweł II bardzo lubił Kraków i musicie o tym pamiętać! Czy ważniejsze dla Was jest zabijanie się czy obustronna nienawiść? A może byście woleli aby wasze kluby byłe pogodzone i nikt się nie bał przechodzić przez osiedla w których "dominują" inne kluby niż ten któremu kibicujecie? Pomyslcie tylko sami: jedne z lepszych klubów Polskiej extraklasy z jednego miasta które się szanują i nie ma między nimi nienawiści. W Polsce(jeśli się nie myle) nie ma takiego miasta w którym derby odbywają się spokojnie bez wulgaryzmu na stadionach itd. CZY NIE CZAS ABY TO ZMIENIĆ???
PRAWDZIWI KIBICE CRACOVI CHCA POKOJU!!!!!
WISLA I CRACOVIA= SZACUNEK !!!
BANDYTOM MOWIMY STANOWCZO NIE!!!
Jestem kibicem MOTORu z LUBLINa. Ale popieram Was w 100%.
NIechaj cały świat będzie z NAS dumny... Z NAS wszystkich...
klaros: nasze forum nieczynne, ale w komentarzach raczej takich głowsów nie widziałem...
Nie ma sie co tak podnieca niestety. Prawda jest taka ze nic sie nie zmieni.. Nie wiem na co Wy liczycie... Zal mi Was. Swieta wojna bedzie dalej, jedyna nadzieja ze moze juz bez sprzetu... w co tez watpie. Ale to sie okaze przed, w czasie i po derbach kiedy zamiast katowac chlopaczka w 20 ze sprzetem lekko sie go obije, zabierze szal i pusci. Wtedy bedzie mozna powiedziec o sukcesie.
Pozdrawiam
WKD - optymista... heh
Realista... A pisanie w internecie jak to sie kochaja kibice Wisly i Cracovii naprawde nic nie da, Wasze wpisy nic nie zmienia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)