Jeden Pas - ten sercu najblizszy - od dzisiaj powinien byc Czarny.
Szacunek i Wieczna Pamieć!
-
-
Sprawa Koszulki
Flaga na czarnym pasku ??
To chyba raczej nie realne :/
Nie na stałe, ale na kilka njabliższych meczy to byłoby możliwe... to byłby piękny gest, gdy jeden z pasów byłby czarny...
no wedlug mnie świetny pomysl.. ale nie na stale.. na kilka meczy..
No na kilka meczy tak na 4 meczy żeby wszyscy widzieli jak naprawde pasy są oddane Ojcowi Świętemu !!!
[url]http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=8&i=1084&t=1084[/url]
ponieważ żałoba nie trwa wiecznie, a chodzi o pamięć, to ten jeden pas powinien być żółty.
żółty - nie, bo to tak średnio widać, zwłąszcza jak słonko jeszcze przyświeci. czarny - to chyba jest dobry pomysł.
wogule nie wiem jak to sobie wyobrazacie ?
Nikt w klubie nie uszyje koszulek na pare miesiecy.
Jesli juz cos to mozna doszyc kir i to tez bedzie piekny gest.
[img]http://img72.exs.cx/img72/2050/kjoszulka8xz.jpg[/img]
Pasek mógłby zostac na stałe.
no bardzo dobry pomysl wkoncu Papiez byl napewno jednym z tych pieknych pasow
100% dla czarnego pasa , ale co tu duzo gadac , od dzialaczy to zalezy !
Bardzo dobry pomysł z czarnym pasem na stałe.
[']
popieram pomysl !
Z PELNYM SZACUNKIEM DLA PAPIEZA I JEGO SMIERCI ... ale tradycja Cracovii jest juz od 99 lat ze barwy sa dwu kolorowe ...
Wiadomość zmieniona (03-04-05 17:42)
dla papieza mozna naciagnac ta tradycje .. on tak wiele dla nas zlorbil .. amy dla niego mozemy zrobic chociaz to ...
Wedlug mnie ten jeden czarny Pas powinien zostac rowny jeden rok czyli do 02.04.2006 To byl by piekny gest do Niego Naszego Najwiekszego Kibica.
No co ty!!
NA ZAWSZE!!
OD ZAWSZE NA ZAWSZE!!
Ja myslalem ze wam chodzi o zrobienie jednego czarnego pasa na tej wielkiej koszulce która przed meczem leży na murawie ! bo na koszulkach pilkarzy to slaby pomysł
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)