UWAGA UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja i wiele osób nie majcych dostępu do internetu dostało sms że zbiórka będzie o 20.00
Taki sms krąży i dostało go kilkadziesiąt osób na 100%
Także proponuje poczekać do tej godziny na ludzi
-
-
ZBIÓRKA DZIS POD ALGA O 19:00 - WEZCIE BARWY !!
Ja i wiele osób nie majcych dostępu do internetu dostało sms że zbiórka będzie o 20.00
Niech chociaż będą o 19.30, spróbujcie to trochę odkręcić, jak nie to najwyżej będziemy czekać...
Tego się nie da odkręcić bo nie widomo kto i ile osób dostało tego sms na pewno dużo. Każdy go rozsyłał, a treść brzmi:
O 20.00 z pod Algi wyrusza marsz żałobny kibiców Cracovii.
Obecność obowiązkowa.
Przekaż dalej.
No cóż, to będziemy czekać w takim razie... a jak nie to jak się zbierzecie to przyjdźcie pod Kurię i stańcie jak najbliżej wejścia po środku lub trochę z lewej, tam się powinniśmy znaleźć.
Ej Kid sory ale ja tez bylem wczoraj w szaliku a moj kolega w koszulce wiec prosze na nastepny raz pisz jak bylo a nie....a jezeli dzis ma byc znowu 6 osób (slownie szesc ) to to nie ma najmniejszego sensu....
Jeśli tak ma być to nie ma to sensu, ale dzisiaj jednak dużo więcej ludzi zadeklarowało przyjście, więc przyjdźcie..
Wiadomość zmieniona (03-04-05 18:26)
Napiszę, jak będziesz dostępny...
no to w koncu o której????????????o 19:00,19:30 czy 20:00????????????
ja juz sie pogubilem....prosze o sprostowanie.
o 19.30 wystarczy, i tak będzie trzeba zaczekać na tych, co się na 20 umówili...
Wisły ok 200 osób ale to mało istotne. (tak zresztą napisał kibic Pasów w innym temacie który nas widział), a jakby nas było 50 to nie szlibyśmy całą ulicą tylko chodnikiem. pozdrawiam
Ojcze nasz...
hh
Nas bylo tylko 200, bo informacja o zorganizowanym wyjściu wyszla dopiero okolo godziny 2 w nocy. Więc na poinformowanie ludzi bylo tylko kilka godzin rano. Z pewnością byloby dużo więcej osób, gdyby bylo wiecej czasu na organizacje. Wiele osób poszloby, ale informacja nie dotarla do wszystkich.
POMSZY SWIETEJ UMOWMY SIE WSZYSCY W JEDNYM MIEJSCU BY ZNOW WYRUSZYC POD OKNO PAPIEZA .. JA DZIS NIE DALAM RADY I BARDZO ZALUJE =(
Właśnie wróciłem
Wyszło ok
Było ok. 250 moze 300 osób.
Pozdrawiam
fajnie
odnalezliscie sie ?:)
jutro bedzie jeszcze lepiej :)
nas (ŁKS-u) było około 2 tysięcy.
[url]http://sport.interia.pl/news?inf=608769[/url]
Rozumiem że jutro też idziemy????
jutro bedzie jeszcze wiecej ludzi !!
w tym ja !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)