[b]O 19.00 pod Alga !!
Idziemy pod Kurie !![/b]
Wiadomość zmieniona (03-04-05 16:16)
-
-
ZBIÓRKA DZIS POD ALGA O 19:00 - WEZCIE BARWY !!
Idziemy. Zbierzmy się pod stadionie. Tylko na poważnie.
I Kid zmień temat na jakiś czytelniejszy, np. zbiórka o tej i o tej...
Dzisiaj o 19:30?
I Cracovia czy wszyscy?
Cracovia, w barwach i maszerujemy na Rynek, pod Kurię...
Aha no ale tak napoważnie, czy znow 15 osob? Deklarujcie sie kto będzie bo jakby bylo z 50 osob to będzie coś.
dokladnie tak...
w barwach !!!
bo sie glupio wczoraj czulem w TV jak w grupie 7 osob bylem tylko ja w szaliku ;)
a nie lepiej ten pzemarsz zrobic w poniedzialek po mszy
I weźcie szaliki, koszulki lub inne rzeczy do złożenia pod Kurią i w innych miejscach...
Dziś i jutro!!
Deklarujcie się czy przyjdziecie, bo dzisiaj jest szansa na zebranie większej ilości ludzi...
[b]Ja jestem bankowo !!![/b]
I dzis i jutro !!!
Jutro to jasne, ale chodzi o to, żeby dzisiaj być.
Kid zmień lepiej na 19, bo zanim się wszyscy zbiorą będzie 19.30.
Mowisz - masz ;)
dzięki..!
To co, będziecie? Ile osób deklaruję się przyjść?? Dzisiaj delegacja Wisły była pod Kurią w kilkadziesiąt osób podobno, więc liczę, że nas może być więcej, niezależnie od tego, że jutro jest Msza na stadionie...
Ok zaczynamy !!! wpisujcie sie kto bedzie ale na 100%
[b]Ja Będę !!!!!!!!![/b]
dzwon, pisz, wysylaj maile !!
ja bede:) Wisły dzisiaj p[pod kuria było około 50 kibiców
Właśnie - dzwońcie, wysyłajcie maile, namawiajcie wszystkich znajomych na przyjście dzisiaj na 19 pod stadion.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)