najszczersze wyrazy współczucia i ogromny szacunek dla kibiców CRACOVII... "non omnis moriar"....
pozdrowienia dla kibiców Craxy 3 majcie się!!!
-
-
ODRA WODZISŁAW
dziękujemy...
pozdrowienia
dziękujemy
Zachowaliśmy się zgodnie z powaga sytuacji... mieliscie szczęście że kibicem waszego klubu JEST najwybitniejszy Polak... JEST.. bo ON na zawsze pozostanie w naszej pamięci... OJCZE ŚWIĘTY BĘDZIEMY PAMIĘTAĆ-KIBICE ODRY WODZISŁAW ŚL
A gdybysmy zagrali to by byla hanba...dobrze ze nikt nie chcial. A kibice zachowali powage i oddali szacunek nalezny Ojcu Swietemu. Bylam w wodzislawiu (jestem z olkusza) i nie zaluje wyjazdu, byl hold i pokazalismy ze sa wazniejsze sprawy niz pilka nozna. [*]
no niektórzy zagrali... ale to juz nie moja sprawa tylko sprawa ich sumienia. Nawet lepiej ze zebraliśmy się na stadionie i wspólnie pomodliliśmy się za OJCA Świętego... niektórzy w ten sposób zrozumieli pewne rzeczy... mimo wszystko nie załuję tego... masz rację -- czasami są rzeczy ważniejsze niz piłka nożna
Zapraszamy do nas ponownie na mecz w bardziej sprzyjających okolicznościach...
Będziemy dziś na Mszy.
Wiekie dzieki za to co wczoraj przeżyłem będac na mszy św. oraz kiedy stałem pod Kurią, były to momenty które zapamiętam do końca życia!!! Szacunek.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)