Własnie przeczytałem wypowiedz jednego z kibiców który zaproponował żeby nasz stadion nosił imie Karola Wojtyły albo Jana Pawła II . Ja uważan że to bardzo dobry pomysł. A jak wy sądzicie??
-
-
STADION IM.JANA PAWŁA II
To jasne, że pomysł musi być zrealizowany. Ale jest już temat o tym i o innych pomysłach. Nie tylko stadion im. Jana Pawła II, ale również zastrzeżenie nr 1 na koszulkach Cracovii, biały fotelik w honorowym miejscu czekający na Ojca Świętego zawsze oraz flaga, największa i najwspanialsza.
To dobry pomysł! i jestem za! ale to stadion, i jak zaczniemy wyzywać inny klub, a on nas :/ ? StaDioN Ze ŚwięTą NaZwą ?? To Go WON ze stadionu !!! Za PAPIEŻa :( !
Nie jestem fanem waszej druzyny jednak patrzę przychylnym okiem na Wasz klub.
Uważam że to doskonały pomysł i myślę że zostanie zrealizowany,bo jesli nie Taki autorytet to kto by miał zostać Waszym patronem?
Pozdrawiam w wielkim smutku,kibic GKS-u Katowice.
Żaba: Zapraszamy jutro na 19:30 ;)
Proponuje tez wszystkie mecze do konca sezonu uczcic minuta ciszy. Do konca sezonu albo i dluzej - niech pamiec Karola Wojtyly przetrwa na wieki!!!!
popieram...!
witam.
mimo , że jestem z przeciwnego 'obozu' ( Lechia Gdańsk ) , to popieram waszą inicjatywę ,
ALE!
na co to wszystko , jeżeli na takim stadionie leciałoby nonstop 'Wisła to stara...' czy też 'Je... Motor Je...' ...
( tu widać , że chyba tylko tragedia łączy ludzi... ;-( )
Na co to wszystko...? ---> Dla pamięci, z miłości, szacunku... radości, jaką mieliśmy, smutku, jaki pozostał, nieodwracalnej pustki, która będzie nam towarzyszyć zawsze... dlatego, że nam po prostu ciężko będzie żyć bez Tego Człowieka...
STADION CRACOVII, IM. JANA PAWŁA II
Dziekuję,jestem wzruszony...
Zapytam innych GieKSiarzy...
Pozdrawiam.
Ja też jestem zdania, że stadion powinien nosić nazwę Jana Pawła II, mimo że będą na nim wykrzykiwane obelgi...
GieKSiarze zapraszamy ...! Przyjeżdżajcie - poniedziałek 19.30, ul. Kałuży, stadion Cracovii...
Popieram całym sercem. I łączę się w bólu z wami. Jego braku nie zastąpi już nic. My możemu ofiarować tylko naszą modlitwę - oraz pamięć, wyrażającą się właśnie np. przez nazwę stadionu.
Pozdrawiam Pasiaków.
zasmucony Wiślak
Tak najwierniejszy fan naszego ukochanego klubu powinnien być jego patronem !!!Popieram w 100% !!!
Autor: Kemoth (62.233.233.---)
Data: 03-04-05 14:32
witam.
mimo , że jestem z przeciwnego 'obozu' ( Lechia Gdańsk ) , to popieram waszą inicjatywę ,
ALE!
na co to wszystko , jeżeli na takim stadionie leciałoby nonstop 'Wisła to stara...' czy też 'Je... Motor Je...' ...
Może jestem marzycielem, ale może to wreszcie ten czas żeby skończyć z bluzgami na drużynę przeciwną w czasie meczu. Może trzeba podjąć tą próbę, ten wysiłek- w końcu nauka Papy to nie łatwe rzeczy, to coś co wymaga wysiłku. Może trzeba zacząć od tego, że na najbliższym meczu nie będzie przekleństw na przeciwników tylko doping dla swojej drużyny. TRZEBA OD CZEGOŚ ZACZĄĆ. Poruszyć kamień a może ruszy lawina kulturalnego dopingu na meczach.
Wiem na pewno nie będzie zgody miedzy Waszą Cracovią a Wisłą, między moją GieKSą a Legią, ale może będzie szacunek dla przeciwnika..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)