Na msze przychodzimy w barwach??
-
-
MSZA
oczywiście
A beda kibice wisły i hutnika? Oni tez przyjda w barwach? :/
prawdopodobnie też..
ja przyjde z dwoma szalikami na jednej rece Wisly na drugiej Cracovii
Niestety kibice Hutnika raczej nie przyjdą...wczoraj "nasi" skroili 2 gości z szalików Hutnika(jechali pod kurię)....smutne ale prawdziwe...poza tym nikt nie powiadomił oficjalnie kibiców Hutnika....czy jakaś osoba "z góry" mogła by to zrobić?
Nesta szacunek dla Ciebie.
Ja przyjde prawdopodobnie bez szalika Wisełki, ponieważ aktualnie takiego nie mam ale będę reprezentować kibiców Wisły.
Nesta zobacz ten link ! ! !
http://www.kki.pl/cracovia/forum/read.php?f=8&i=777&t=777
Precz z podziałami...
Kibice Wisły i Cracovii, Cracovii i Wisły, łączmy się w żalu po Jego stracie
=/
Może te dwa szaliki Hutnika pod kuri ą to były te skrojone
=/
:( ... To będzie Msza Za Papieża! wiec niech nieliczą sie w tym dniu barwy jakie będziemy widziec czy to CraCoVi ! Wisły czy Hutnika! niech liczy sie pamięc, miłość i Ś.P OJCIEC ŚWIĘTY!! ;(
Żałosne,to jak kibice z innych klubów w takim razie maja sie połączyć we wspólnej modlitwie na Waszym stadionie jesli doszło do takiego incydentu?
Pozdrawiam.
jesli doszło...
Pamiętajcie, że oszołomy są wszędzie i zawsze znajdzie się paru debili. A na stadionie będzie Msza Św., więc z pewnością nie będzie żadnych incydentów. Niech przyjdą kibice Wisły i Hutnika.
Rozpacz człowieka ogarnia że jakieś małpy w takim dniu jak wczorajszy zrobiły to co zrobiły , a najsmutniejsze jest to że są kibicami tego samego klubu co ja......
Wstyd mi że coś mnie z nimi łączy.......
Jeśli ktoś jest chory na głowę, to nie może znowu odbić się na zdrowej większości!
W poniedziałek ma się pokazać właśnie ta zdrowa część. I ta zdrowa część MUSI dopilnować by było OK.
Ja to wogóle nie wierzę, że takie coś musze pisać.
Nie rozmawiajmy już o tym idiotycznym incydencie, to nie ma sensu. Wiadomo jakie mamy zdanie na ten temat.
Spotkajmy się po prostu w poniedziałek o 19.30 na stadionie wszyscy razem i dopilnujmy w miarę możliwości porządku. Choć szczerze wierzę, że będzie to zupelnie niepotrzebne...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)