Kibic WISŁY KRAKÓW jednoczy się ze wszystkimi kibicami w kraju w związku z tragiczną informacją
Wielkie uznanie dla piłkarzy za dzisiejszą decyzję
-
-
WISŁA KRAKÓW
zapraszamy na Msze w poniedzialek na Ziemie Świeta !! jednoczmy sie w tym dniu !!
W TYM DNIU WSZYSCY POWINNISMY BYC RAZEM
CRACOVIA - WISLA - HUTNIK
popieram
Jestem za
ja również..
W tej chwili nie ma białych.. czarnych.. kibiców Wisły.. Cracovii..
Teraz wszyscy Chrześcijanie i nie tylko,z całego świata powinni się zjednoczyć...
Popieram!
Papież byłby z nas dumny!Dlatego chciałbym aby w poniedziałek ale także i na derbach kibice zintegrowali się,chciałbym aby był kulturalny doping ze względu na żałobe po Janie Pawle II.
CRACOVIA+WISŁA+HUTNIK-bez podziałów!
zapraszamy w poniedzialek !! liczymy na wszystkich !!
Zdecydowanie popieram! I oczywiście pojawie się w pon.
czy ktos z Wisly Krakow sie ma zamiar pojawic ? moze HKS ?
bądzmy tam wszyscy
Pokój Wam...
Dziś pokazywali najpierw Waszą wizytę u Ojca Świętego, a potem słowa o Wiśle płynącej przez Rzym (Lazio-Wisła). To było tak niedawno...
Jan Paweł II był kibicem Cracovii. Ale swą postawą uczył szacunku dla drugiego człowieka, co wyrażało się nie tylko okazaniem sympatii wobec Wisły, ale daleko więcej - znak pokoju dla Muzułmanów, Żydów, wszystkich ludzi... W imię tego faktu zróbcie wszystko, co możecie, by położyć kres tej bezsensownej wiślacko-cracoviackiej jatce. W ten sposób najpiękniej uczcimy Jego pamięć. Bo nie o wielkie słowa chodzi, ale o czyny...
PS. Ja nie mogę w to uwierzyć... ;-(
Dobrze ze znalazl sie ktos, z Wisły , kto potrafi dostrzec powage tej chwili... może na derbach rzeczywiscie zamiast wyzwisk i burd - zgoda ??
moje zdanie co do derbow : duzo czasu zostalo , u wielu ludzi to splynie , nie odbedzie sie bez wyzwisk i przemocy na derbach wg mnie , ale obecnie dzialajmy RAZEM a moze cos sie uda !!
chcialabym aby bylo tak jak mowi tylkoABG i zeby w poniedzialek zjawilo sie mnostwo osbo nie tylko kibicow pasow...
Jetem za ale o takich rzeczach nie decyduje sie na necie... to są poważne sprawy i niech ktos z wyzszej polki zdecyduje co i jak...
A kto jest wyzsza polka?Chuligani i bandyci?Oni nie maja nic do gadania!
Ta wiadomość dotarła do mnie kiedy byłem na Franciszkańskiej... padłem wraz z Innymi tam Zgromadzonymi na kolana, łzy cisnęły się do oczu, chyba z mojego czystego egoizmu, przecież wiem że ON Jest ŻYJE, tylko Przeszedł na tą drugą Lepszą "stronę lustra"!!!
Też wraz z Wami mam NADZIEJĘ, że jeszcze raz Jego słowa uczynią cud
"Niech Zstąpi Duch Twój i Odnowi Ziemię, TĘ ZIEMIĘ"
Wiadomość zmieniona (02-04-05 23:50)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)