Wlasnie poinformowalem o mszy swietej na forum Odry Wodzislaw.W koncu maja nie daleko.Mam nadzieje ze ktos od nich przyjedzie.
-
-
POKAZMY ZE UMIEMY SIE ZJEDNOCZYC DLA PAPIEZA...
ja poinformowałem na stronie POLONII Warszawa. Wiem ze to daleko ale niech chociarz o tym wiedzą.
[url]http://wielkapolonia.pl/forum/viewtopic.php?t=5422[/url]
Ja napisałam na forum wisla-multi Ludzie wchodzą w to...
HUTNIKA tez zapraszamy bez wzgledu na debilow niestety naszych kibicow z Handlowego
oczywiscie ze tak!!!!HUTNIK tez!!!!!!!DEBILE to bardzo dobre slowo na okreslenie tych którzy wczoraj dopuscili sie kradziezy szalików kibicom hutnika!!!!
WLASNIE NA TVN-ie POWIDZIELI O JUTRZEJSZEJ MSZY!!!!
Bądzcie zjednoczeni, pokażcie coś Sobie i innym!!! to od Was zależy!!! od was kibiców wszystkich klubów z Krakowa!!! Pozdrawiam Was i szanuje w tej smutnej chwili!!!
TRENER I KIBIC NAS WSZYSTKICH ODSZEDŁ!!! BYŁ NIM OJCIEC ŚWIĘTY!!! ŚWIEC PANIE NAD JEGO DUSZĄ!!!
kibic Zagłębia Sosnowiec
wiecie czym sie ruzni wisla od cracovi... czytajac tutaj posty kazdy pasiak jak juz powie cos o zgodzie albo zaproszeniu napisze tez o hutniku wisla jeszcze o nim tutaj niewspomniala...a pozatym szacunek?? to zacznijcie od niespiewwania na siebie nawzajem
Postanowione, jade z grupka Wislakow - mam nadzieje, ze bez zadnych incydentow sie obedzie, w przeciwnym wypadku bedzie piach na cala Polske...
Pozdrawiam i do zobaczenia
Fanie Hutnika, msza odbedzie sie na stadionie Cracovii, wiec chyba nie nam Wislakom decydowac o tym kto bedzie zaproszny?
Pozdrawiam takze fanów HKSu
WonsTS mi niechodzi o ta msze teraz.. tylko czytam tak z ciekawosci co tutaj ludzie piszaw roznych postach i pisza ze chcieli by zeby byl szacunek i pasiak pisze ze hutnik i wisla... a wislak napiszae tylko cos z pasiakiem jeszcze zaden chyba w swojej wypowiedzi nienapisal ani slowa o hutniku przynajmniej niezauwazylem...A jesli chodzi o ten Caly Szacunek to powiem tak...:Trenuje Koszykowke od paru lat w cracovi... w tym sezonie jestem wypozyczony do wisly , i kibicuje i kocham klub HUTNIK-A , tak wiec mi slowo szacunek niejest obce...
posiada ktos moze zdiecie wszystkich szalikow zwiazanych razem i dobrej jakosci?? jak tak chcialbym zebyscie mi owe zdiecie wyslali.... bulek14@interia.pl
KIbice Lecha i Pogoni dali prtzykład całej Polsce że sa ważniejsze sprawy niż klubowy szowinizm. Przez pamięć dla Wielkiego Polaka Krakusa niech kibice pokażą, że stadiony mogą być bezpieczne i przyjazne. To jest dobry moment aby pogodzili się Kibice Wisełki, Crakowii, Legii , Poloni, Widzewa i ŁKS-u i można takl wymieniać . To nic nie kosztuje, a będzie najwspanialszym pomnikiem dla Niego.
[img]http://kontobuki.w.interia.pl/papa.jpg[/img]
podpisuje sie pod tym tylko boje sie ze zawsze w tlumie znajdzie sie czarna owca ktora zniszczy tak szczytne cele
CYTAT POSTA Z PRZED KILKUNASTU GODZIN
Autor: wierny Wisła (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03-04-05 15:38
Właśnie wróciłem z pod Kurii szale Wisły Hutnika i Cracovii powiązane razem. Najwięcej Wisły (bez napinki) ale to tylko dlatego iż prawdopodobnie dziś ok 12 było zorganizowane spotkanie i pochód pod Kurie. forum Wisły nadal nieczynne(Hutnika chyba też nie) niech ktoś od Was nomitoruje kiedy je odblokują i wtedy ponowi temat. I prośba napiszcie jeszcze raz o której ta msza i gdzie dokładnie. 19.30 stadion to pewne? I jeszcze jedno można by też zaprosić Legię (Paka z grodu Kraka) ale to tylko mój pomysł... Wasza akcja Wy zapraszacie.
KONIEC CYTATU
Czy ktoś wie co z Nimi??
Kibicu Hutnika masz rację za mało o Was .... wielu osobom udziela się pewne "uniesienie" widząc mozliwość czegos co było jak dotąd niemożliwe może w tym stanie zapominamy...
Jedno jest pewne HUTNIK KRAKÓW musi być obecny!!!
Czy będą jakieś delegacje z poza Krakowa ktoś coś wie?
Wiadomość zmieniona (04-04-05 11:47)
Ze strony Hutnika:
4 kwietnia o godzinie 18.00 zbiórka (w barwach) na Placu Centralnym.
Nabożeństwo za duszę Ojca Świętego: godzina 19.30 stadion Cracovii.
[url]http://www.hutnik.krakow.pl/[/url]
[b]3 kwietnia 23:00 Więcej kibiców na mszy.[/b]
Na jutrzejsza msze zapowiada się coraz więcej przedstawicieli środowisk kibicowskich. Przyjazd zapowiedziały już delegacje GKS Katowice, Piasta Gliwice, Korony Kielce, drużyn zaprzyjaźnionych z Hutnikiem Kraków i Wisła Kraków. Wiadomość w świecie kibicowskim rozchodzi się coraz szybciej, coraz więcej grup chce uczestniczyć w tej uroczystości.
Musze sie pochwalic, ze dzisiaj w poludnie pojechalam z GREGIEM pod Kurie i szlismy razem przez cale miasto , On w barwach Pasow a ja w barwach Wisły!!!! Jak sie chce to sie da:) Dzieki GREGU za to,ze nam sie udalo zamanifestowac to,ze nie pora na nienawisc,ale na wzajemny szacunek. PZDR dla kibicow Hutnika Pasow i wszytskich zaprzyjaznionych z nami i z Wami druzyn.
Slyszalem o tym zdarzeniu od kogos kto stal za Wami ;)
ZAKONCZMY TEN WATEK TEN TEMAT
PODSUMOWUJAC :
CRACOVIA HUTNIK WISLA ... - ... ZAPROSZENI NA MSZE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)