NO.ZAPROSILEM WSZYSTKICH KIBICOW HUTNIKA NA MSZE SWIETA W PONIEDZIALEK.
-
-
POKAZMY ZE UMIEMY SIE ZJEDNOCZYC DLA PAPIEZA...
Bądźcie o 20 pod stadionem w jak największej liczbie. Weźcie znajomych kibiców Cracovii, przyjdźcie w szalikach i barwach. Potem razem przemaszerujemy pod Kurię... Co Wy na to??
ok nie ma sprawy juz ide po kolegów.wszyscy pod stadion i z tamtad po kurie!!!!!!!!!!!!!!
Napisałem na stronie wisły o zaproszeniu na msze w poniedziałem i odzew jak narazie jest znikomy....... . Napiszcie im aby byli pod kurią dzisiaj wieczorem o 21 .
Dokładnie. Rozgłoś to wszystkim znajomym. Weźcie barwy i maszerujmy spod stadionu... Ale żeby nas było więcej niż rano!
zaprośmy wisłe i hutnika na 21 pod kurie ........
Nie, nie dziś. Zaprośmy ich na mszę, dzisiaj pojawmy się my, kibice Cracovii razem w dużej grupie.. O 20 pod stadionem!
Chłopaki. Takich rzeczy nie organizuje się w 3 godziny.
Jest msza w poniedziałek.
Ja będe po kurią ok 20.30. Niestety nie zdąże pod stadion na 20 :(((
Ale barwy obowiązkowe i oby było nas jak najwięcej !!!!!!!!!!!
Wiemy, wiemy Craco. Ale my chcemy, mamy moc, siłę, chcemy się modlić, chcemy być razem w tych chwilach. Może jednak coś zorganizujemy. Niech chociaż kilkadziesiąt osób przyjdzie, a będzie dobrze...
A w Lubinie i Grodzisku jednak grają (przynajmniej narazie).....
Jak dla mnie, to smutna decyzja..... :(((
Czy ktokolwiek potrafi myśleć teraz o wyniku meczu piłkarskiego ? Jakie to ma w zasadzie znaczenie....? Czy zawodnicy są w stanie wogóle odpowiednio się skoncentrować....?
Leesior
Ojcze jestem z toba ja taki mały pasiak ale ty jesteś WIELKI , gdy nam ciebie zabraknie a napewno zabraknie:(. Na naszej świętej ziemi nigdy o tobie pamięć nie zagaśnie :( To ty stałeś ponad podziałami ale i tak zawsze mówiłeś CRACOVIA PANY. Ludzie są ludzmi ale na naszą Mszę za Ojca zaprośmy wszystkich. Bo w takich wielkich chwilach to czy ktos jest za GTS czy Hutnikiem czy innym zespołem to sie nie liczy. To był nasz Papież polak umiłował Cracovie i wszystkich polaków :(
w NH na Placu Centralnym PODOBNO przejda razem kibice Cracovii i Hutnika na rzecz tej calej sytacjii ... ponadto na PC beda rozpalane znicze na czesc Ojca Swietego ... heh szkoda ze ja nie przemaszeruje razem z nimi (roz*** noga)
Na forum Hutnika nie ma jednoznacznej odpowiedzi, że będziemy się razem modlić dziś..Na dziś lepiej zostawić modlitwę we własnym gronie..
Nie zapomnę jak powiedzial że Wisła płynie do Gdańska a tu pojawiła się w Watykanie.On nie znał kto tu wróg i wszystkich jednoczył .Dlatego idea jest super!!!
Nie czytam wszystkich postow i nie wiem czy juz ktos napisal ale pod Kuią wiszą szaliki Cracovii, Hutnika i Wisły.
Zgadzam się z Craco, trudno zorganizować coś na pieńku, niech dziś przyjdzie kto da rade ale jutro tez jest dzień i może warto juz teraz podać jakąś godzine o ktorej moglibyśmy się spotkać pod stadionem czy Kurią. Myślę że podobnie jak dziś godzina 12 o ktorej jutro cały kraj ma stworzyć łańcuch modlitwy bedzie najlepszą porą.
Zaproszenie na mszę w poniedziałek kibiców Wisły i Hutnika to świetny pomysł, już wczoraj w Poznaniu pokazaliśmy, że w obliczu takiej sytuacji można połączyć siły i okazać sobie szacunek.
Lechita w Cracovie
jestem za, ale bez manifestacji klubowej (bez szali)
Wiadomość zmieniona (02-04-05 20:40)
Zabranie ze sobą barw nie musi być próbą udowodnienia czegokolwiek, ot małym symbolem że jesteśmy z Papieżem nie tylko jako ludzie, chrześcijanie ale także kibice Jego ulubionego klubu.
Tak offtopicowo: Świstak, jak można się z Tobą skontaktować pomijając odnalezienie Cie przed meczem?
Lechita w Cracovie
nie mieszajmy w to klubu...dziwie się pewnym osobom, dla mnie cała choroba Papieża to bardzo indywidualny dramat i nawet nie pomyślałbym by iść w gronie kilkudziesięciosobowej w szaliku by się modlić i to przeżywać...
Otis: w okolicy sektora D (pytaj o Opravców)
Wiadomość zmieniona (02-04-05 20:55)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)