powinniśmy grać z odrą dla papieża przecież on mówi żeby być pogodnym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie przejmować sie bo on kiedyś odejdzie od nas ale na zawsze będzie żył w naszych sercach i w raju !!!!!! a informacje że Cracovia gra mecz specjalnie dla niego, w jego intencji i wypełnia jego wole powinna trafić do watykanu i do ojca świętego to go napewno podniesie na duchu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
ZAGRAJY Z ODRĄ DLA PAPIEŻA !!
tak jest! [b]popieram[/b]
jestem na tak
Ja też twierdzę, że CRACOVIA powinna dzisiaj zagrać specjalnie dla Papieża, On z pewnością cieszyłby się z tego, kazał być zadowolonym i myślę, że specjalnie dla niego właśnie ten mecz powinien się odbyć, dlatego nie rozumiem trochę decyzji Profesora...
W związku z krytycznym stanem zdrowia Papieża Jana Pawła II, Polski Związek Piłki Nożnej podjął decyzję, że zaplanowane na ten weekend spotkania Idea Ekstraklasy oraz II ligi poprzedzone zostaną wspólną modlitwą piłkarzy, trenerów, sędziów i kibiców za zdrowie Ojca Świętego.
Władze Związku apelują do całego środowiska piłkarskiego o gorącą modlitwę w intencji Papieża.
Też tak sądze , jak już napisano powyżej to Papież by się cieszył że zagrano specjalnie dla niego mecz.....
Właśnie mówią na TVN o piłce nożnej i o Papieżu, mówią, że Ojciec Święty jest wielkim kibicem, mówią o Jego związku z Cracovią, jestem święcie przekonany że MECZ POWINIEN SIĘ ODBYĆ, PANIE PROFESORZE, MYŚLĘ ŻE PAPIEŻ CIESZYŁBY SIĘ, ŻE WŁAŚNIE DZIŚ CRACOVIA GRA DLA NIEGO...MYŚLĘ, ŻE TEN MECZ BYŁBY PIĘKNĄ MODLITWĄ W JEGO INTENCJI...
ale mecz sie nieodbędzie
Rówinież jestem na tak, to co widzę na tym forum to uśmiercanie Papieża, dajecie się spekulować mediom... Ten kto Go kocha powinien wierzyć w to, że wydobrzeje, a nie już rozpoczynać żałobę! Szczerzę w to wierzę, że Papież wolałby widzieć zCracovie silną, modlącą się o Niego, Pamiętającą o Nim (wywieszenie flagi). Mecz ten powinien mieć szczególny charakter, zmotywować piłkarzy do zwycięstwa dla Niego, dla Papieża. Czy lepszym wyjściem będzie pozostanie w domu i rozpoczęcie żałoby?
"Komunikat PZPN w sprawie kolejki ligowej
W związku z krytycznym stanem zdrowia papieża Jana Pawła II, PZPN podjął decyzję, że zaplanowane na ten weekend spotkania ekstraklasy oraz II ligi poprzedzone zostaną wspólną modlitwą piłkarzy, trenerów, sędziów i kibiców za zdrowie Ojca Świętego."
Przed meczem pomodlimy sie za zdrowie ojca swietego. Mam nadzieje ze ten mecz bedzie wyrazem szacunku i podziwu dla tego wielkiego czlowiek--------------------a wiec na Boguminskiej o 18---------------------- --------TYLKO ODRA----------
Wpis Craca z innego tematu :
"[b]- Bez względu na to, jaką decyzję podejmie PZPN w sprawie meczów zaplanowanych na ten weekend Cracovia nie zagra dzisiaj z Odrą Wodzisław – powiedział dla Teraz Pasy! prezes Cracovii prof. Janusz Filipiak.[/b]"
Taka decyzja była by jak najbardziej stosowna w przypadku śmierci!!! Chyba co po niektórzy zapomnieli, że On wciąż żyje!!!
Telewizja Sky News poinformowała, powołując się na polskiego księdza z papieskiego otoczenia, że stan Jana Pawła II jest poważny, ale stabilny. Według tego źródła papież nie stracił przytomności.
Ja uwazam ze mecz nie powinien sie odbyc rowniez ze wzgledu na pilkarzy, ktorzy zapewne tez przezywają sytuacje Papieża i zapewne sie to odbije na grze.
MECZ POWINIEN BYC PRZELOZONY !!!
Cały wczorajszy dzień słuchali tylko o jednym, dzisiaj o niczym innym się nie mówi ... to jak tu wyjść i zagrać dobry mecz ??
Przecież nawet koncentracji przed meczem nie będzie ...
w 100% popieram decyzje prof. Filipiaka.
a jezeli mecz sie odbedzie to wielkim nietaktem bylo by uczestniczenie naszych kibiców na nim!
moim zdaniem trybuna powinna byc pusta z wywieszona flaga "OJCZE WIETY POZDRAWIA CIE TWOJA CRACOVIA".
Mam w dupie ligowe punkty za ten mecz. Chciałbym, żeby Cracovia zagrała dla Papieża i żebyśmy my byli tam również głównie dla Niego. Chciałbym, aby Cracovia wygrała i zrobiła to dla Papieża, zadedykowała Mu to i żeby ta informacja do Niego dotarła! Myślę, że to by o wiele bardziej podniosło Go na duchu niż nie przystąpienie do gry. Czy ktoś się ze mną zgadza? Z resztą co my tu możemy na tym forum... decyzje i tak podejmie klub.
Chcesz Mu pomóc, ulżyć? - przyjdź za 45 minut pod stadion i pomódl się o Jego zdrowie.
Piszesz że masz gdzieś punkty a poterm piszesz żeby Cracovia wygrała ...
Zdecyduj się...
Poza tym wszystko sie może się zmienić w ciągu tego dnia.
Wiadomość zmieniona (02-04-05 11:20)
Wygrała dla Papieża, nie dla ligowych punktów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)