Spotkajmy się wszyscy jutro na Kałuży o 12. Weżcie ze sobą przyjaciół, rodziny......... . Pomódlmy się za Ojca Świętego..........
-
-
Wspólna Modlitwa na Kałuży.......
Wszyscy jutro o 12 na stadionie, na Kałuży złączmy się w zadumie i modlitwie. Weźmy choć cząstkę tego cierpienia, które przeżywa Ojciec Święty na swoje barki, aby jemu troszeczkę lżej było.......
chyba pod Algą , bo na stadion nas nie wpuszczą
Mysle ze wszystko da sie zalatwic tylko mowimy o tym samym w dwoch tematach!
zobaczymy, ale choćby pod Algą... zresztą czemu niby w takim momencie mieliby nas na stadion nie wpuścić??
kto może zadzwonić do klubu w tej sprawie ?????
załatwmy w klubie, żeby nas wpuścili - jestem pewien że władze klubu też przyjdą.
...Ojcze Święty nie opuszczaj nas;(...
Siedze przed kompem chce mi sie plakac.Ja nie chce zeby On odszedl od nas :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Miejmy nadzieję i wierzmy w to, że nie odejdzie...
napiszcie co i jak , rano przeczytam i przyjade jak ustalicie "to" !
Jestem wykonczony! Rano zobacze do jakich wnioskow doszliscie! Mam nadzieje ze spotykamy sie o 12 na Kaluzy a mecz w Wodzislawiu bedzie odwolany!
no to co ?????? PASIACY zjednoczmy się !!!!!!!!!!!
WSZYSCY NA KAŁUŻY JUTRO O 12 !!!!!!!!!!!!
Czekam na szersze poparcie inicjatywy !!!!!!!
Płaczmy, módlmy się ............
JA JUTRO BEDE I WEZME ZE SOBA KOGO TYLKO BEDE MÓGL...
OJCZE SWIETY ESTESMY Z TOBA...KIBICE TWEJ UKOCHANEJ CRACOVII!!!:(:(:(
TAK, JUTRO WSZYSCY O 12 NA KAŁUŻY ! ZŁĄCZMY SIĘ WE WSPÓLNEJ ZADUMIE I MODLITWIE.
Apeluję również o przybycie działaczy i decydentów oraz w miarę możliwości o wpuszczenie nas wszystkich na stadion.
Przesyłajcie tę wiadomość wszystkim znajomym i przyjaciołom, aby w miarę możliwości o 12 pojawili się na stadionie.
Ja przybede na pewno
Bardzo dobry pomysł
dwie nieprzespane noce i jeszcze praca ale postaram sie wyrwac
moim zdaniem wszyscy kibice Krakowskich kloobow powinni sie pojawić!! i razem sie pomodlic za Naszego Ojca Świetego
będzimy jeszcze ciągle z naszym Ojcem Świętym
będę...
Pojawię się na pewno.
Powinniśmy zaprosić kibiców wszystkich krakowskich klubów. Przez ich strony...
Byłby to jeszcze jeden dowód na nadzwyczajny wpływ Ojca Świętego.
Bardzo dobry pomysł Craco. Jeszcze jakbyś jakiś krótki tekst/zawiadomienie o tym umieścił choćby na Teraz.Pasy to byłoby bardzo dobrze. Mimo wszystko jutro rano działajmy i rozpowszechnijmy jeszce naszą akcję. Cieszę się, że pomysł, który podrzuciłem wszystkim się spodobał. To znaczy, że chcemy zjednoczyć się w modlitwie o zdrowie Ojca Świętego. Do zobaczenia jutro o 12 na stadionie.
Wiadomość zmieniona (02-04-05 01:51)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)