pasiak_ksc napisał(a):
> Myślę, że powinniśmy pomyśleć o tym, by na jutrzejszym meczu w
> Wodzisławiu wywiesić jedną, jedyną flagę - "Ojcze Święty
> pozdrawia Cię Twoja Cracovia" lub zrobić jakiś okolicznościowy
> transparent, np. "Ojcze Święty - jesteśmy z Tobą". Sądzę
> również iż w takim momencie na płocie od strony Focha ktoś
> powinien wywiesić flagę papieską.
> Pokażmy wszyscy w tym trudnym momencie, że jesteśmy z Nim i
> modlimy się o Jego zdrowie!
Zgadzam sie w 10005 procentach
Od siebie dodam tylko że na meczu w Wodzisławiu nie powinno być piosenek na ZwISŁE tylko kulturalny doping.
OjCzE śWiĘtY pOzDrAwIa CiĘ tWoJa CrAcOvIa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (01-04-05 15:08)
-
-
Ciężki stan Ojca Świętego
Modlcie sie !!!!!
Ja dziś ide do Mariackiego ....
:(( Biedy Papa
Jestem Razem z nim! ale jak on sam kiedyś powiedział! Smierć to normalna kolej rzeczy! Całe Swoje Nauczał Cały Świat jak życ trzeba! Nawet jego śmierć to dla nas wielka nauka.... z Jednej strony wielka tragedia..... ale z drugiej strony śmierć to spotkanie z Bogiem! więc dla Papieża to chyba tragedia nie jest.. ale wiadomo że Papież jest i będzie NAJWIĘKSZYM CZŁOWIEKIEM W HISTORII NIE POLSKI A ŚWIATA!
Ojcze Święty - jesteśmy z Tobą
a obok ktos wywiesi
Robert - jestesmy z Toba!!
biedny papa :(:((
Kojo - proszę... zedytuj
i sygnaturkę też
Wiadomość zmieniona (01-04-05 16:12)
:( mam nadzieje że dojdzie do siebie że Bóg nam go jeszcze nie zabierze :(
Boże spraw, by ten który nawrócił setki milionów ludzi jeszcze przez długie lata był przy nas....
Wiadomość zmieniona (01-04-05 16:39)
[b]Ojcze Święty Jesteśmy z Tobą !!! [/b]
Cholernie ciężko coś napisać, trzeba mieć nadzieję...
Płakać mi sie chce.....
W takiej sytuacji jak teraz jest z Ojcem Swietym nie wiem jak was ale mnie irytuje ten glupi tekst o meczu z Legia na Garbarnii i ta glupia mina Misiora na zdjeciu. Nie mozna by juz tego zdjac w cholere?Rozumiem ze prima aprilis ale sa w tym dniu wazniejsze sprawy a ta sprawa wg mnie jest stan zdrowia naszego Kibica Nr 1 na Swiecie Jana Pawla II i dac cos stosownego do sytuacji?
Pamietajmy ze dzien smierci czlowieka na ziemi jest dnie narodzin dla nieba!Jesli Bog powola Go do siebie przyjme to ze spokojem i nadzieja ze tam bedzie mial zasluzony odpoczynek i wieksze mozliwosci dbania o nas ludzi! W koncu bedzie blizej swojego szefa to bedzie mogl mu czesciej szepnac slowko w naszej intencji!!! :)
Nadzieje trzeba miec do konca ale chyba jednak my ludzie blagajac Boga o zycie Papy okazujemy nasz egoizm! Nie boimy sie tak naprawde ze umrze tylko ze my go juz nie bedziemy miec! To jest stary czlowiek zmeczony schorowany i doswiadczony w zyciu przez bol cierpienie glod i ciezka prace najpierw w kamieniolomie potem jako ksiadz biskup i kardynal a teraz przez 26lat ciezkiej poslugi dla kosciola! Pozwolmy mu w spokoju przejsc na druga strone gdyz prawdopodobnie sam juz tego chce i jest na to gotowy! Wierze gleboko w to ze bedzie z nami ludzmi, Polakami i nami Cracoviakami na wsze czasy, w naszych sercach i umyslach. Ale poki co modlmy sie za Ojca Swietego z ufnoscia ze cokolwiek sie nie stanie to bedzie tak jak chcial Pan Bog i tak bedzie dobrze dla wszystkich!
Wiadomość zmieniona (01-04-05 18:23)
Zawsze i wszędzie kibice Cracovii kochać Go będą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TV Polsat: Z ostatniej chwili:
"Jezeli rano mozna bylo powiedziec, że stan Papieża był bardzo zły, to teraz można powiedzieć, że jest krytyczny"
Oby te ostatnie doniesienia się nie potwierdziły.
TRZYMAJ SIĘ OJCZE ŚWIĘTY !!!
Zdrowia,Zdrowia i jeszcze raz Zdrowia Ojcze Święty.
Wiadomość zmieniona (01-04-05 18:44)
KIBICE CRACOVII - JESTEŚCIE WSPANIALI !!!!!!!!!!!!
JESTEM DUMNY, ŻE JESTEM PASIAKIEM I ŻE JESTEM OTOCZONY TAKIMI LUDŻMI JAK WY !!!!!!!!!!!!
"OJCZE ŚWIĘTY POZDRAWIA CIĘ TWOJA CRACOVIA"
NA ZAWSZE Z TOBĄ - OJCZE - CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!
OJCZE ŚWIĘTY ARKA JEST Z TOBĄ !!!!
dostalem na gg taka wiadomosc:
"nienawidze lancuszkow, ale ten jest godny wyslania: Papież jest ciężko chory. Człowiek który całe życie poświęcił innym znajduje się na łożu śmierci. Jesteś katolikiem muzułmaninem, protestantem czy buddystą wszystko jedno pomódl się za niego w swoim obrządku. A jeśli jesteś ateistą to po prostu życz mu zdrowia odwagi i siły. Nie istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła, czy jego przeciwnikiem. Na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. W związku z ciężkim stanem zdrowia papieża dziś wszyscy zmieniają opis na "zdrowie dla papieża" + coś od siebie. To nie jest zwykły idiotyczny łańcuszek. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Moza to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego polaka. wyślij to wszystkim których masz na gadu-gadu, jak nie wyslesz i masz to w dupie to sie człowieku nad sobą zastanów..."
mysle ze warto zeby duzo wiecej ludzi choc w taki sposób pokazalo ze sie jest z papiezem
Polsat wlasnie nadal taki dziesieciominutowy skrot najwazniejszych momentow ze wszystkich pielgrzymek Ojca Swietego do Polski......
Wzruszenie odebralo mi mowe..... lzy sie same do oczu cisna!
Boze prosze pozwol mu jeszcze zostac wsrod nas!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)