:((((
-
-
Mecz z Odrą - MECZEM ZADUMY
To będzie Żałoba Narodowa, a w trakcie żałoby nie mogą się odbywać żadne widowiska masowe.
Mało powiedziane że Żałoba Narodowa - Żałoba Globalna (Międzynarodowa)!
To jest nie do opisania!
jak dla mnie lepsza była by cisza na stadionie....zero dopingu zero.....
:/ pomysl prawidlowy
jak sie odbeda jutrzejsze spotkania , a nie daj BOŻE stalo by sie najgrosze , najlepsze by bylo moze jakis transparent i zero dopingu jak tu chlop wyzej napisal , albo nawet bez transparentu ... ale cisza absolutna ! ale jutro wszystko sie okaze ....
Jeśli mecze by się nie odbyły, w co bardzo wątpię to transparent tak, ale dopingu zero!
Mecze nie powinny sie odbyc! Zbierzmy sie jutro na stadionie na wspolnej chwili milczenia i zadumy a moze i nawet modlitwy! nigdy juz nie bedzie tak wielkiego czlowieka!!!!!! Kto umie sie modlic niech sie modli a kto plakac niech placze! Teraz zrozumialem jak marne jest nasze zycie jak jestesmy mizernymi istotami przy tym Swietym Mezu!!! Mecz spada teraz na 10 plan to nie jest wazne!
Też jestem za odwołaniem meczów, mecze to nie wszytsko, jest jeszcze życie...
tez popieram odwolanie meczu, to nie sa chwile na rozrywke
To jest pomysł - jutro wszyscy na Kałuży na 12. Mecz na pewno się nie odbędzie, a na stadionie moglibyśmy wszyscy razem w skupieniu i ciszy się pomodlić za zdrowie naszego największego kibica, Polaka wszechczasów i najwspanialszego człowieka w historii ludzkości...
Co Wy na to??
Moze jest jakis ksiadz zwiazany z klubem ktory taka modlitwe poprowadzi! Jest tu ktos z klubu? Dowiedzcie sie! Spotkajmy sie jutro w polodnie na stadionie tylko przy tym jednym transparencie w ciszy i skupieniu i nie wstydzmy sie lez!
Dobry pomysł - wszyscy na Kałuży o 12 pomodlimy się za Naszego Wielkiego Rodaka. Powiedzcie znajomym, weżcie ze sobą rodziny, zjednoczmy się z Ojcem świętym w Jego cierpieniu. Niech ktoś to puści jako temat na forum lub nawet na stronach Cracovii.
Nie wstydżmy się płakać, płaczmy i módlmy się........
Jest sporo księży związanych z klubem, ktoś z klubu musi się do nich zwrócić.
CRACOVIA PANY!!!!!
Napiszcie to na teraz.pasy, bo rozumiem, że na oficjalnej nie ma szans. To byłby nasz piękny gest. Zróbcie temat na forum, niech wszyscy zobaczą i o 12 jutro spotkajmy się na stadionie razem i połączmy w rozważaniach, modlitwie, zadumie oraz cierpieniu, żeby Ojcu Świętemu choć troszkę było lżej...
w weekend WSZYSTKIE mecze powinny byc ODWOŁANE !!!!!!!!!!!!!!
Przykładem - Lech !!!
ja też jestem za tym zeby odwołali mecz;(
kolejka powinna byc odlozona
Popieram spotkanie na Kaluzy jutro (tzn.dzisiaj) o 12.A modlitwe powinien poprowadzic ks.Pawel Lukaszka...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)