no ale nie oszukujmy sie, wszyscy wiemy ze to kwestia najwyzej godzin ;(
-
-
Zegnaj Ojcze...
to jeszcze nie koniec! na zawsze zostaniesz z nami!
Tak Grzesiek.....On od nas odchodzi.....ale w nas juz zostanie do końca.....
Ojcze Święty nawet jeżeli odejdziesz z Ziemi w sercach pozostaniesz na zawsze.Taki człowiek jak ty, który nauczył ludzi tyle dobrego...Jesteś następcą Jezusa-to widać.Walcz dalej zostań z nami,każda minuta gdy jesteś jeszcze wśród nas jest cenna.Wiemy że koniec jest blisko...ale walcz walcz walcz!! Pasiaki zawsze dają rade.
Jeżeli znajdziesz się już w niebie módl sie o Cracovie,tak jak my modlimy się o Ciebie!!!!
Jan Paweł II-największy Pasiak który jest drogą,prawdą i zyciem
p.s/Forma forum jeszcze bardziej złapała za serce.Respekt dla moderatorów!
Ojcze Swiety ty mozesz odejsc od nas ale nazawsze w sercach zostaniesz
CRACOVIA PANY / pamietamy ten gest
NA ZAWSZE !
otworzmy oczy ... juz dlugo nie spotkamy polaka jako papieza ...
ale masz nojciec swity jest WYJADKOWY !
dlatego nie mozeodejsc .. mimo ze w sercach i pamieci zawsze jest ...
kazda minuta enna .. ale dla niegoio kazda minuta cierpienia ...
wróciłem właśnie z Franciszkańskiej
bół, cisza, pustka.......
nadzieja umiera ostania....
jesteśmy z Tobą....
Nigdy nie znikniesz z serc naszych.......:(
Jeszcze nie zegnaj !!!
Ja wierze ze Papież przetrwa ten ciezki bardzo okres !!!
Daj Panie Boże Wszechmogący !!!
Dla moderatorow wielki szacunek za zmiane forum !!!
Wiadomość zmieniona (01-04-05 22:39)
NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH......
Wierzę Ojcze w Ciebie, WALCZ !!!
Walcz Ojcze, jeszcze tyle pracy przed Tobą...
Naprawdę płakać się chce...
Ojcze Święty Pasy z Tobą, Polska z Tobą
Jestem z Tobą: modlitwą ,prośbą, zadumą
Jestem w szoku! Ciesze sie ze jestesmy tu wszyscy razem! Nie wstydzmy sie lez ale tez nie wylewajmy ich zbyt wiele bo wraz ze smiercia Ojca Swietego narodzi sie nam nowy Swiety dla nieba! Pasiaki!!! Jestescie wspaniali!!! Kocham was!!!
ON nie odejdzie, jedynie połączy sie z Chrystusem, prawdopodobnie będzie mu lepiej, lżej niż na ziemi... ale jak będzie nam? Nadal wierzymy w CUD!! a tu tylko łzy... Moim marzeniem jest, żeby powtórzyła sie scena z Quo Vadis... Żeby Jan Paweł II, tak jak Św Piotr spotkał Jezusa, żeby zapytał: Quo vadis Domine? Żeby otrzymał tę samą odpowiedź, żeby postąpił tak jak Św Piotr! Żeby zawrócił do nas, jak Apostoł do Rzymu... Żeby przyszedł paść swoje owieczki!! I żeby jeszcze bardziej umocnić nas w wierze!!
Tak bądźmy tu razem, czuwajmy, myślmy, módlmy się... walczmy razem z Nim i wierzmy....
smutno...
ja do konca nie umiem nazwac tego uczucia, bardzo duzo mi potrzeba zeby doprowadzic mnie do lez, nie plakalem juz kupe czasu, a dzis ciagle mam zly w oczach ;(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)